Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu - Oficjalna Prezentacja

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobicie te 100% na +1? Trochę słabo będzie jak się cofnie z epika na zwykłą broń.

I jeszcze jedno pytanie bo już się pogubiłem, z mobów w końcu lecą te dodania/zmianki czy tylko z pudełek?

Widziałem, że pisałeś, że lecą te do 40 lvla, ale te zwykłe też by się przydały.

nic ci nie cofnie spokojnie. zmianki z koła losu, tajemniczych pakunków i wora z nagrodami.

kiedy start? i czy klient z bety bedzie dzialal na officialu ?

jak spatchujesz aktualnego clienta aktualizatorem to będzie działać.

logo.png

Opublikowano

Moze dodajcie ankiete co do broni. Jesli exp jest ogarniety to macie jeszcze ok tydzien na poprawe zanim ktokolwiek je zalozy

Nie rozumiem was ludzie... były inne bronie - źle

są inne - źle

niech zostawią tak jak jest myślę, że z tego powodu wielu graczy nie odejdzie tylko idioci co grają ze względu na wygląd broni/zbroi :l

Serwer polecam zapowiada się naprawdę świetnie! ;)

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie... były inne bronie - źle

są inne - źle

niech zostawią tak jak jest myślę, że z tego powodu wielu graczy nie odejdzie tylko idioci co grają ze względu na wygląd broni/zbroi :l

Serwer polecam zapowiada się naprawdę świetnie! ;)

Inne bronie byly bardzo podobje wizualnie. Zmienili to nie chcialem nic pisac do momemtu kiedy thoria napisala uzytkownikowi ze tylko jemu sie nie podobaja.
Opublikowano

a ja powiem ze to moj ulubiony set broni ;)

ciezko znalezc serva z nimi wiec jestem szczesliwy ze go tu dali. specjalnie musialem wbic na pl 87 zeby go nosic ;d

Opublikowano

Jest powiększony resp metków i spotów? Bo czekania na spota na takim BO jest dobijające...

// Klient ze strony jest już aktualny czy trzeba będzie ściągać od nowa?

Opublikowano

Serwer podobno medium/hard a zmianki z mobów nie będą leciały, tylko te do 40 lvl? Serwer mega hard bo z medium to on dużo wspólnego nie ma widać.
Ja dałbym na Twoim miejscu że normalne zmianki lecą np. od 75 lvl, wyższe lvle mają zarobek czego brakuje na większości serwerów. I do tego +3/4 dałbym 100% ulepszania bo tam i tak nie potrzeba ulepszaczy to problemem to nie będzie. I kolejna sprawa z doświadczenia wiem że jak leci mało kasy to warto ustawić bardzo bardzo niskie ceny potów red i blue ;)
Ogólnie serwer polecam ze względu na technika, ale zobaczy się jak wyjdzie w praktyce.

PS. Respy też zmniejsz do minimum bo to naprawdę działa na + serwer, nie trzeba zwiększać spotów moobów ale ustaw bardzo niskie czasy respu potworów (to tylko dobre rady, które znam z doświadczenia).

Opublikowano

Zmianki z czego lecą? Bo nie doczytałem w prezentacji? Nie lecą z mobów, ani z żadnych szkat sserwerowych ?

Zmiany, dodania oraz piąte bony: Można je zdobyć z potworów oraz różnej maści skrzyń i misji.

Opublikowano

Moim zdaniem ostatni set zbroi i broni to krotko mowiac gniot... Ale serwer jest za fajny zeby z niego rezygnowac wiec chetnie zagram i mam nadzieje zostane na dluzej :)  Polecam wszystkim i mam nadzieje na duza liczbe graczy :)

Opublikowano

Ja też mogę przetrzymać ten kiczowaty set broni, za fajny serwerek. Najważniejsza rzecz bez wątpliwości to reklama... mam nadzieję, że 1k +

@add

A kiedy będzie prezka w publikacjach? Jeśli dobrze pamiętam, to można tam ją przenieść 24 godziny przed planowanym startem serwera, a im wcześniej tam będzie tym więcej ludzi się zainteresuje, dlatego wg. mnie już powinna tam być :P,

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko, w dziale "media" uważnie śledzę tematy, i wydaje mi się, że był tam gdzieś umieszczony screen z systemu aukcji, lecz w zapowiedzi go nie widzę, czy taki system będzie u was na serwerze?

Opublikowano

Co jeśli komuś nie przychodzi na email link aktywacyjny? :D

Tylko błagam nie piszcie, że wyślij ponownie albo sprawdź spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...