Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoria.eu - Oficjalna Prezentacja

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc jednak 35 KU do G? Szkoda, ale i tak zagram.  A co ze zmiankami? Kiedyś w poprzedniej prezce napisaliście, że aby zmianki zachowały cenę ich drop będzie tylko z kamieni metin i worków serwerowych, a więc jak w końcu? Wy jesteście administratorami ale boję się stanu, w którym 1 zmianka = 1/5 ceny aury i zmianek jest przesyt... W 5 dzień od startu serwera na astilii widziałem fmsa sr 55.  Nie zróbcie tego błędu ;/. Nie ma żadnego WO itd. czy coś przeoczyłem?

Oczywiście zagram pojutrze i pozdrawiam.

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Zależy ile dropnie Ci z kuferka 0-3

2. 8/6h - z worków serwerowych, z koła losu w grze.

3. nie

4. 1h

5. tak

6. nie

7. nie

8. nie

Pozdrawiam.

Na +1 mógłbyś dać 100% żeby z epików itemy nie spadały.

Opublikowano

Nie podoba mi sie bardzo iz byla ankieta i bylo okolo 400 glosow za tym zeby bojowy kon byl od 1wszego lvla i okolo 40-60przeciw..a wy zrobiliscie i tak jak uwazaliscie .

Nie ma takiego medium/hard tym bardziej hard w którym jest bojowiec na start. To nie jest medium/easy, że system jeżdziectwa nie ma żadnej wartości, podobnie jak medale... Może odrazu eq+9 na start?

Opublikowano

A więc jednak 35 KU do G? Szkoda, ale i tak zagram.  A co ze zmiankami? Kiedyś w poprzedniej prezce napisaliście, że aby zmianki zachowały cenę ich drop będzie tylko z kamieni metin i worków serwerowych, a więc jak w końcu? Wy jesteście administratorami ale boję się stanu, w którym 1 zmianka = 1/5 ceny aury i zmianek jest przesyt... W 5 dzień od startu serwera na astilii widziałem fmsa sr 55.  Nie zróbcie tego błędu ;/. Nie ma żadnego WO itd. czy coś przeoczyłem?

Oczywiście zagram pojutrze i pozdrawiam.

jest wieża orków, nawet wieża mistyków - no zmianki z pakunków oraz koła losu.

logo.png

Opublikowano

jest wieża orków, nawet wieża mistyków - no zmianki z pakunków oraz koła losu.

Napisaliście, że z potworów. Poprawcie.

Nie lepiej byłoby dać eq początkowe +4? +7 śmierdzi typowym medium, a to jest medium/hard. 

Co do WO i wM - jest tam kowal? Bo wiekszosc jesli sie nie myle woli typowy dungeon z dobrym dropem z bossa i bez kowala. Czyli na koncu jakis odrodzony z niego dobry ale nie przesadnie drop i koniec. To ma duzo plusow, np. ze bronie, bzbz, ebo, zelki nie beda takie tanie, zeby je zrobic trzeba bedzie isc specjalnie do dt.

Opublikowano

Napisaliście, że z potworów. Poprawcie.

Nie lepiej byłoby dać eq początkowe +4? +7 śmierdzi typowym medium, a to jest medium/hard. 

Co do WO i wM - jest tam kowal? Bo wiekszosc jesli sie nie myle woli typowy dungeon z dobrym dropem z bossa i bez kowala. Czyli na koncu jakis odrodzony z niego dobry ale nie przesadnie drop i koniec. To ma duzo plusow, np. ze bronie, bzbz, ebo, zelki nie beda takie tanie, zeby je zrobic trzeba bedzie isc specjalnie do dt.

nie ma kowala, wszystkie błędy będą poprawione jutro bo dajemy do działu 'Publikacje serwerów' a co do zmianek z mobów dropią te do np 40 lvla :)

logo.png

Opublikowano

dodajcie na początku prezentacji informacje o starcie (data i godzina)

zapowiada sie genialnie, ale zbyt wiele było niewypałów ostatnio, bym oczekiwał cudów. Licze na to, że serwer jest bez bugów i troche postoi.

powodzenia

Opublikowano

dodajcie na początku prezentacji informacje o starcie (data i godzina)

zapowiada sie genialnie, ale zbyt wiele było niewypałów ostatnio, bym oczekiwał cudów. Licze na to, że serwer jest bez bugów i troche postoi.

powodzenia

Jutro dodamy prezentacje do działu 'Publikacje' i tam znajdą się już wszystkie informacje.

A co z reklama? Ile graczy oczekujecie?

mamy już umówione serie z kilkoma youtuberami spokojnie gracze będą.

logo.png

Opublikowano

+7 eq to tak troche Medium... Moglibyście zrobić eq +4, albo nawet +3, bo z eq +7 od razu można lecieć na 1 lvl na niedźwiedzie, bierzesz spota i 10 lvl :/

Opublikowano

+7 eq to tak troche Medium... Moglibyście zrobić eq +4, albo nawet +3, bo z eq +7 od razu można lecieć na 1 lvl na niedźwiedzie, bierzesz spota i 10 lvl :/

zmienione na eq +4 :)

logo.png

Opublikowano

Nie ma takiego medium/hard tym bardziej hard w którym jest bojowiec na start. To nie jest medium/easy, że system jeżdziectwa nie ma żadnej wartości, podobnie jak medale... Może odrazu eq+9 na start?

...Chodzi o sam fakt ze byla ankieta i ludzie zaglosowali,a oni zrobili jak zrobli.

Opublikowano

...Chodzi o sam fakt ze byla ankieta i ludzie zaglosowali,a oni zrobili jak zrobli.

Dlatego podjeli najmadrzejsza decyzje. To jest medium/hard. Abysm y obaj byli zadowoleni zalatwili to kompromisem. Pieczec mamy:)
Opublikowano

Dalej nie możecie pojąć tego że większosć graczy nie lubi ''nowych broni i zbroii'' z PL'a ?

Niekórzy widząć takie itemy w systemie ulepszen automatycznie skreślaja serwer. (w tym Ja) :D

Jest tyle zajebiaszczych zbroii a Wy dajecie najgprsze z mozliwych.

NIE POLECAM SERWERA ZE WZGLĘDU NA C**J*WY SYSTEM ULEPSZEŃ  :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

wielu ludzi na tsie przekonywało Nas że bojowy na start to błąd. a w ankiecie może wziąć udział nawet osoba która nie wejdzie na serwer.

Dalej nie możecie pojąć tego że większosć graczy nie lubi ''nowych broni i zbroii'' z PL'a ?

Niekórzy widząć takie itemy w systemie ulepszen automatycznie skreślaja serwer. (w tym Ja)  :D

Jest tyle zajebiaszczych zbroii a Wy dajecie najgprsze z mozliwych.

NIE POLECAM SERWERA ZE WZGLĘDU NA C**J*WY SYSTEM ULEPSZEŃ   :)

no tak.. chyba jesteś pierwszą osobą która nam pisze żeby zmienić bronie i zbroje z pl'a (poważnie nie przypominam sobie aby ktoś tak pisał).

tak zostaje :)

+ Twoja opinia mnie dobiła - nie polecam serwera bo nie podoba mi się system ulepszeń.. :O

logo.png

Opublikowano

Tym razem prezentacja mnie nie zaskoczyła, ale ma coś w sobie co przyciąga wzrok. 

Na serwerze zagram, ale te KU i medale odpychają. 

to jest med/hard a nie easy więc.. :)

logo.png

Opublikowano

wielu ludzi na tsie przekonywało Nas że bojowy na start to błąd. a w ankiecie może wziąć udział nawet osoba która nie wejdzie na serwer.

no tak.. chyba jesteś pierwszą osobą która nam pisze żeby zmienić bronie i zbroje z pl'a (poważnie nie przypominam sobie aby ktoś tak pisał).

tak zostaje :)

+ Twoja opinia mnie dobiła - nie polecam serwera bo nie podoba mi się system ulepszeń.. :O

Tak szczerze to też mnie odraża :D Nienawidzę takich broni. Śmierdzi kiczem. Jak dla mnie jeden z nielicznych elementów które spadają jakością od reszty elementów serwera ;D

Opublikowano

Zrobicie te 100% na +1? Trochę słabo będzie jak się cofnie z epika na zwykłą broń.

I jeszcze jedno pytanie bo już się pogubiłem, z mobów w końcu lecą te dodania/zmianki czy tylko z pudełek?

Widziałem, że pisałeś, że lecą te do 40 lvla, ale te zwykłe też by się przydały.

Opublikowano

Gorąco polecam. Na pewno się nie zawiedziecie. Dobry technik.

moglbys czasem wejsc na gg :)

serwer polecam, dobry technik duzo bajerow.

zagram :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...