Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 darmowych refow tylko dla ludzi ktorzy maja konto na twitchu 500+ dni, DZIALA

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@LubiePlacki82

Nie potrzebujesz jego streama , wchodzisz na

raf2.com/twitch/
i tam wpisujesz nick z twitcha i potem connect to twitch logujesz się dajesz refa i czekasz sprawdzaj win liste ctrl + f i wpisz swój nick z twitcha jak tam będziesz to w ciągu 3 dni otrzymasz 10 refów a w ciągu 3 następnych dni otrzymasz nagrody (sam je odbierasz na "zaproś znajomego" pamiętaj . To tyle musisz mieć chyba konto z 500/777 dni żeby się dostać na win liste

Opublikowano

Hmmm, ja jestem na Twitchu 553 dni, ale jakos nie chce mnie dodac na winner liste :(

Probowac jeszcze raz, czy jak?

Dobra, jednak jestem na liscie - czekam ;-)

Opublikowano

Mi zrobil 10 na 10 lvl, ale mialem 2 konto na twitchu, tez dosyc stare (1000 + dni) i z tego 2giego konta jak wyslalem link do tego samego konta to juz mi nie zrobil ;/

Opublikowano

Wszystko jest ;) Kilka na 10 i kilka na 1. Razem będę mieć 13 na 10 poziomie:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@Deltasit

Co najwyżej stanie się to: 

• Utrata wszystkiego co uzyskali poprzez oszustwo.
  • Bezterminowe wykluczenie z systemu ‘Zaproś znajomego’.
  • Zawieszenie, lub w niektórych wypadkach bezterminowe wykluczenie z League of Legends.

Ale to tylko 12 refów, więc co najwyżej zabiorą nagrody i wykluczą, koniec... Ale strasznie małe na to prawdopodobieństwo, że cokolwiek z tym zrobią.

Opublikowano

Jestem na liście, ciekawe czy dojdą. Mam nadzieje, że tak.

BTW.

patrzcie kto jest na liście

sykykyfy

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...