Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 darmowych refow tylko dla ludzi ktorzy maja konto na twitchu 500+ dni, DZIALA

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najpierw nie było czegoś takiego, że musisz mieć 777+ dni na twitchu. Gdy coraz więcej typów połapało się o co chodzi, wymagane było ~500+ dni (?), a później 777+. Jakoś tak to było.

BTW. Doszło już 13 reffów. 

No niby, ale jest tam 1 konto z 570 DONE, który zostało dodane w po 777 wymaganiach, dobra nvm wysłałem 2x linka, tylko lipa, że na main konto 600dni, a na smurf 10lvl z westa 1300 ;( Mogłem oba na jedno ;d

fs.png

Opublikowano

Dałem swoje konto ale jeszcze progress:( Dodane 14, a 12 są skończone prawie. Poczekamy 2 dni zobaczymy:)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Zgłosiłem się tylko moje konto ma 628 dni a w winner list jestem ;P 

Przydało by się 975 rp i strona na runy ;)

/ Refy zrobione ;) 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Mam pytanie po ilu godzinach widzieliscie w "pending invitations" refy od tego typa?

@Edit

juz nie wazne po 24h zostaly zrobione konta nie ma nickow zobacyzmy co dalej bedzie.

Opublikowano

Mam pytanie po ilu godzinach widzieliscie w "pending invitations" refy od tego typa?

@Edit

juz nie wazne po 24h zostaly zrobione konta nie ma nickow zobacyzmy co dalej bedzie.

Też tak miałem. Poczekaj 1/2 dni i będziesz miał normalne konta :P

A jakie nicki on wam tam zrobił? Dajcie pare przykładów.

Jakieś przypadkowe zlepki liter robione generatorem np. "gusk4Z"

Opublikowano

Dałem konto z 550 + dni. Dojdą refy czy trzeba więcej? Jestem na winners list.

Opublikowano

Nie potrzebujesz jego streama , wchodzisz na

raf2.com/twitch/
i tam wpisujesz nick z twitcha i potem connect to twitch logujesz się dajesz refa i czekasz sprawdzaj win liste ctrl + f i wpisz swój nick z twitcha jak tam będziesz to w ciągu 3 dni otrzymasz 10 refów a w ciągu 3 następnych dni otrzymasz nagrody (sam je odbierasz na "zaproś znajomego" pamiętaj . To tyle musisz mieć chyba konto z 500/777 dni żeby się dostać na win liste
Opublikowano
raf2.com/twitch/

Wpisujesz tutaj swój nick z Twitcha, jeżeli masz konto powyżej 777 dni klikasz connect with twitch. :)

Mi doszło 12 refów :)

Opublikowano

Robi zrobione na koncie 500dni, więc all działa, niby na liście jestem Waiting, ale refy już zrobione :) RP I IP odebrane, nicki  to losowe liczby i literki, Na smurfie na weście 2k RP teraz i 10k IP hoho, kupi się jakiegoś fajnego skina 

fs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...