Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ona coś do mnie czuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że będą śmiechy typu giimbaza itd...

Sprawa wygląda tak jest dzziewczyna Dominika,siostra najlepszego kumpla i zawsze ją tak traktowałem chociaż nie powiem zawsze myślałem że jest niezłą laską.Od jakiegoś czasu gadamy często,dokuczamy sobie itd...

Dziś było najlepiej ciągłę zaczepki (miłe)szturchanie,itd..Ogólne miłe dokuczanie.

Coś tam powiedziała Bartek wiesz że Cie lubię i nie skończyła.

Przytuliłęm ją na przeprosiny i w ogóle.

Mój kumpel powiedział że się w niej zakochałem jej kumpela mi mówi że ona to odwzajemnia,też coś do mnie czuje,że po jej zachowaniu to widać.Na koniec wracamy do domu i ona zamiast iść któtszą drogą do domu z kumpela wybrała dłuższa ze mną,nie miałem odwagi jej zapytać o chodzenie itd...

Martwie się bo zniknął jej profil na FB nie wiem czy ma to jakiś związek ze mną.Mam ochote iść i wykrzyczeć że ją kocham,ale jest już za późno.Najgorsze że wyjeżdza na 3 dni a ja chyba nie wytrzymam tyle.Mam zamiar iść do niej rano,ale nie wiem czy zbiore się na odwage.Co jej powiedzieć.Co myślicie czuje coś do mnie?

Opublikowano

Myśle że za tydzień wam to przejdzie.

W gimnazjum może wam się co najwyżej wydawać że coś do siebie czujecie.

Znam kilka par, które są ze sobą od czasów gimnazjum :)

Wiesz tu należy wszystko postawić na jedną kartę. Jeżeli nie chcesz stracić tej przyjaźni to może poczekaj na dalszy rozwój, lecz jeśli czujesz, że to może być coś większego warto zaryzykować, tylko pamiętaj, że będzie inaczej i jeśli związek jest złym pomysłem stracicie wszystko. Sadzę, że powinieneś powiedzieć jej, że przez ten czas poczułeś coś więcej i po prostu nie możesz tego trzymać w sobie, że kochasz waszą przyjaźń lecz sądzisz, że jesteś gotowy na więcej ;)

Opublikowano

Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę a najlepiej prawie do końca... potem czekasz aż ona się też troszeczkę przysunie... prawdaż? Teraz... teraz wasze wargi praktycznie się już stykają... A potem po prostu jej mówisz jak bardzo jej nienawidzisz.

julian.jpg

Opublikowano

Z tego, co piszesz, wnioskuję, że coś tam między wami gra. Jedyne co chyba mogę Ci poradzić, to zdobycie się na odwagę i porozmawianie z nią. Jeżeli będzie Ci jej brakowało, to możesz zawsze zająć się czymś, co Cię pochłonie, przynajmniej szybciej czas minie.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja wyczuwam #friendzone.

;-;

Jeśli lecisz wszystko na jedną kartę to pogadaj z nią szczerze i poważnie tak jak ktoś tam wyżej wspomniał. Przyjaźń w razie odrzucenia może zniknąć albo się osłabić ale musisz wybrać jedno z dwóch. Wyznanie miłości czy friendzone i czekanie na rozwój wydarzeń.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak jest dzziewczyna Dominika,siostra najlepszego kumpla i zawsze ją tak traktowałem chociaż nie powiem zawsze myślałem że jest niezłą laską.Od jakiegoś czasu gadamy często,dokuczamy sobie itd...

Dziś było najlepiej ciągłę zaczepki (miłe)szturchanie,itd..Ogólne miłe dokuczanie.

Mój kumpel powiedział że się w niej zakochałem jej kumpela mi mówi że ona to odwzajemnia,też coś do mnie czuje,że po jej zachowaniu to widać.Na koniec wracamy do domu i ona zamiast iść któtszą drogą do domu z kumpela wybrała dłuższa ze mną,nie miałem odwagi jej zapytać o chodzenie itd...

Martwie się bo zniknął jej profil na FB nie wiem czy ma to jakiś związek ze mną.Mam ochote iść i wykrzyczeć że ją kocham,ale jest już za późno.Najgorsze że wyjeżdza na 3 dni a ja chyba nie wytrzymam tyle.Mam zamiar iść do niej rano,ale nie wiem czy zbiore się na odwage.Co jej powiedzieć.Co myślicie czuje coś do mnie?

Dobre dobre. Fajny styl pisania, przyjemnie się czyta, czekam na więcej. Mocne 2/10.

Po za tym spierdalaj - to nie samosia.

1567846744.png
Opublikowano

kup jej smycz, kaganiec i spytaj się czy chce z tobą chodzić

zwykłe zauroczenie, przejdzie po tygodniu

Opublikowano

wiecie co ? czasem  wstydzę się za was  :angry:  Gościu się was pyta co ma zrobić bo może nie ma z kim porozmawiać, i to co on napisał może być wiarygodne pod każdym względem, pamiętam co było u mnie, też tak się bałem na początku ale sam widziałem że ona kocha to w końcu przełamałem się i powiedziałem jej jak bardzo ją Kocham,,

kup jej smycz, kaganiec i spytaj się czy chce z tobą chodzić

zwykłe zauroczenie, przejdzie po tygodniu

a zapomniałbym wyśle twojej mamie na urodziny smycz by cię prowadzała po gimbazie, tylko jej nie pogryź. 

Dobre dobre. Fajny styl pisania, przyjemnie się czyta, czekam na więcej. Mocne 2/10.

Po za tym spierdalaj - to nie samosia.

"Spierdalaj" to możesz do swojej dziewczyny a widać że ziomek który napisał temat kocha ją....

Nie. W gimnazjum to raczej normalne ^^

Wiek Nie ma znaczenia, mojego taty siostra  jest z chłopakiem od 13 roku życia i są do teraz a mają 35-40 lat  <3

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Przeruchaj i zostaw, na c**j ci dziewczyna to tylko klopoty.

Opublikowano

Prosto z mostu jej to powiedz. wiem, że nie tak łatwo się zdobyć na tą odwagę, ale dasz radę. Powiesz 1 słowo, reszta sama już pójdzie . Wiem po sobie ,a teraz już 4 lata za mną ;]

Opublikowano

Ale ty przeżywasz jakieś gimnazjalne zauroczenia. Jak Cie rzuci to sie powiesisz?

;-;

Jeśli lecisz wszystko na jedną kartę to pogadaj z nią szczerze i poważnie tak jak ktoś tam wyżej wspomniał. Przyjaźń w razie odrzucenia może zniknąć albo się osłabić ale musisz wybrać jedno z dwóch. Wyznanie miłości czy friendzone i czekanie na rozwój wydarzeń.

Jakie rozwoje wydarzen jakie friendzone, w gimnazjum to im sie "zwiazek" rozleci po maks tygodniu 

Znam kilka par, które są ze sobą od czasów gimnazjum  :)

Pewnie są w 1 liceum, co?

Wiek Nie ma znaczenia, mojego taty siostra  jest z chłopakiem od 13 roku życia i są do teraz a mają 35-40 lat  

A w tej bajce były smoki?

Znalezli sie licealisci-specjalisci od milosci, ja jebie.

Opublikowano

biedny ty, tak mi cie szkoda ;/

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest szczera rozmowa na luzie. Jeżeli podejdziesz do tego zbyt poważnie, natarczywo, to po prostu możesz przekreślić przyjaźń, związek. Dziewczyny są dziwne... Takie droczenie się mogło dla niej być zabawą - nie wiem jak to określić, tak samo dłuższy spacer. Dobrze czuje się w Twoim towarzystwie, więc niekoniecznie musi to być 'wielka miłość'. Jeżeli jednak czuje coś więcej to powie Ci :p

Opublikowano

Najlepszym rozwiązaniem jest szczera rozmowa na luzie. Jeżeli podejdziesz do tego zbyt poważnie, natarczywo, to po prostu możesz przekreślić przyjaźń, związek. Dziewczyny są dziwne... Takie droczenie się mogło dla niej być zabawą - nie wiem jak to określić, tak samo dłuższy spacer. Dobrze czuje się w Twoim towarzystwie, więc niekoniecznie musi to być 'wielka miłość'. Jeżeli jednak czuje coś więcej to powie Ci :P

Szczera rozmowa w gimnazjum?

Ok.

Sadzac po poscie autora to on prędzej załatwi się w majty anizeli jej o tym powie i bedzie nadal szukal pomocy na internetowych forach bo podejscie i rozmowa to za trudne sprawy.

PS.

Jakie rozwoje wydarzen jakie friendzone, w gimnazjum to im sie "zwiazek" rozleci po maks tygodniu 

Opublikowano

Powiedz jej co myślisz i może to odwzajemni :)

Poza tym co z tego że on jest w "gimbazie" xD Dajcie mu się nacieszyć życiem a nie :)

@Semyaz znawco, zazdrość że ktoś się "zakochał" ? :D

Opublikowano

Powiedz jej co myślisz i może to odwzajemni :)

Poza tym co z tego że on jest w "gimbazie" xD Dajcie mu się nacieszyć życiem a nie :)

@Semyaz znawco, zazdrość że ktoś się "zakochał" ? :D

W c**j sie nacieszy zyciem w wieku 13-15 lat, pojda na rog na lody z marketu albo odplywajac z rozkoszy beda calowac sie po policzkach czy co? :D

Jest to miłe ale pelnia szczescia bym tego nie nazwał. 

ps Nie, mam problem z ludzmi, ktorzy czekaja az ktos im k***a napisze na forum co maja robic, nie wytrzymuje takich ludzi, wiedza, ze trzeba podejsc i pogadac ale pierdola na forum czekajac az ktos im napisze dokladnie to samo..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...