Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ona coś do mnie czuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tosz to nawet gimbaza nie jest, sam chodzę do gimbazy teraz ostatni rok, i odkąd pamiętam nikt nie zachowywał się tak dziecinnie jak wy, jezu, nie umiesz sam zebrać się żeby z nią pogadać to nie jesteś odpowiednio dojrzały do związków. Odpuść ją sobie, niech Ci "włoski na siurku" urosną i trochę oleju do głowy wpadnie i dopiero bież się za dziewczyny :)

Opublikowano

Może i gimbo-miłość ale zauważcie że ...

nie korzysta z fb ...

w gimnazjum ...

756871404999832302742.jpg

czyli mogą być z niej jakieś pozytywy w przyszłości, proponuję wskoczyć przez balkon do jej mieszkania, rozebrać się i wejść do wanny z winem, jak wejdzie to zaproponuj włączenie muzyki.

#top

Zapytaj się czy chce do kina na film, jak da się zaprosić to reszta jest łatwizną.

Opublikowano

Czasem trzeba zaryzykować. Bez ryzyka nic nie zyskasz - jedynie możesz stracić. Do boju kolego! :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

Nie zapraszaj jej do kina.Nie dość, że wydasz potworne pieniądze, to będzie się bezproduktywnie przez 2 godziny gapić w wielki ekran.Zaproś ją na coś aktywnego.Już lepiej idźcie karmić kaczki, albo na jakieś automaty, cymbergaj itd.

Opublikowano

Chodzić to Ty możesz z psem na spacer tyle Ci powiem kolego ....  btw miłe dokuczanie 0_o .

kolego widać że nie miałeś życia w gimbazie, żeby nawet nie widzieć co to jest miłe dokuczanie wtf. ?! oO

tak wiec moim skromnym zdaniem coś wisi w powietrzu wiec bierz się chłopie do roboty bo możesz już nie mieć długo takiej okazji (wiem co mówię ;c), jak nie wypali to mówi się trudno ale będziesz miał tą satysfakcje że chociaż spróbowałeś, nie to co większość osób wypowiadające się tutaj. Tak więc powodzenia ci życzę

Opublikowano

pogadaj z nia i badz szczery ;) moze i gimbo milosc ale lepiej chwile pobyć z nia szczęśliwym a potem ew płakać ze zerwala niz plakac ze nie spróbowałeś ;)

Moj brat ozenil sie z dziewczyna w ktorej sie podkochiwal w podstawowce... ;)

masz 1 zycie czlowieku nie pierdol sie z tym, nie wyjdzie to c**j z tym ale teraz jestes mlody, kozystaj z zycia... 

Opublikowano

inb4 friendzone

mowisz jej teraz co czujesz albo konczysz w friendzone, tak jest zawsze, wykorzystaj sytuacje bo po tygodniu tobie lub jej przejdzie i bedziecie w tym bez sensu tkwić

­

Opublikowano

Zadzwoń do niej i umów się na spotkanie, jeśli nie będzie chciała to wymyśl jakiś pretekst 'ważny'. Weźmiesz ją na spacer. Możesz pocisnąć jakąś bajerę, że opowiadasz jej, że 'znasz jakąś fajną dziewczynę, i chcesz jej powiedzieć co czujesz, ale boisz się odrzucenia' potem przekierowywujesz, że to o nią chodzi. I są 3 scenariusze, tak(mało prawdopodobne, zwykle nie od razu)/nic nie powie i ucieknie/nie i poprosi o friendzone. Jeśli tak, to się cieszysz, jak nic nie powie to nie przestawaj o nią walczyć (jak to mówią milczenie jest złotem), a jeśli nie to olej ją, ignoruj, zasada niedostępności, jeśli dziewczyna nie może mieć czegoś łatwo to bardziej o to walczy.

Znaj swoją wartość i tyle, tylko nie załatwiaj tego przez internet, to będzie najgorsze rozwiązanie, więc jak zamierzasz coś takiego zrobić przez www to walnij się w łeb. Najpierw może będzie trudno w realu, ale są tego plusy, nawet jeśli da Ci kosza, to nie będzie się potem z innymi dziewczynami z Ciebie naśmiewać (pokazując rozmowę).

Opublikowano

Jeżeli już szukasz pomocy w Internatach, to rób to od kompetentnych ludzi: 

Polecam kanał (moim zdaniem koleś dobrze gada): 

https://www.youtube.com/user/pawelgrzywocz

Obejrzyj te filmiki.A w skrócie:

1.NIE pisz z nią smsów i nie wdawaj się w żadne gierki.

2.Około tygodnia od ostatniego spotkania dzwonisz do niej i mówisz: "Spotkajmy się przy x,  o godzine y, dnia z.Są 2 możliwości: Albo się zgodzi, albo poda inny DOKŁADNY termin.Jeżeli powie: "Sorry, nie mam czasu, muszę pomóc mamie w obiedzie, idę do kosmetyczki czy "kiedy indziej, może w przyszłym tygodniu", to znaczy, że ma cie w dupie i chce cię spławić.

3.Zabierz ją w jakieś miejsce/ poróbcie coś przy czym będziecie się dobrze bawić, np. idźcie do salonu gier, pograjcie w kosza, idźcie nawet karmić kaczki.Ważne, żeby dziewczyna była odstresowana, dobrze się bawiła, uśmiała się.

4.Nie wal komplementów, bo to tylko stawia dziewczynę w niezręcznej sytuacji.Robi się taka głupia cukierkowa atmosfera.

5.Nie gadaj z nią przez gg, facebooki,.

6.Spróbuj ją sobą zafascynować.

7.Nie zachowuj się jak napalony samiec.

Opublikowano

Ale ty przeżywasz jakieś gimnazjalne zauroczenia. Jak Cie rzuci to sie powiesisz?

Jakie rozwoje wydarzen jakie friendzone, w gimnazjum to im sie "zwiazek" rozleci po maks tygodniu 

Pewnie są w 1 liceum, co?

A w tej bajce były smoki?

Znalezli sie licealisci-specjalisci od milosci, ja jebie.

kolego ich dzieci maja po 18 lat więc coś jeszcze chcesz dodać?  a co do autora tematu to tylko miej odwagę a wszystko pójdzie z górki jak u mnie 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Zapytać o chodzenie? Ile ty masz lat, 14?

Nie pyta się o chodzenie. Po prostu się gada, itp. A jak się pocałujecie (np. ty ją i ona się nie odsunie lub nie pokaże, że jej się to nie podobało i sobie nie pójdzie) to już będzie wiadomo czy jesteście parą, czy nie.

Opublikowano

Dobijają mnie komentarze typu gimbaza to nie będzie miłość albo związek się rozpadnie po tygodniu... Po jakieś części macie rację bo niektóre związki tak mają ale są takie co trzymają kilka miesięcy, lat. Pogadaj z nią przy jakimś spacerze, nie bądź spięty, wyluzuj się. Nie mów jej tego przez internet bo to najgłupszy sposób jaki może być. :P Jak będziesz jej wszystko mówić to nie mów tekstu "będziesz ze mną chodzić" bo to... nie ocenie. Nie patrz gdzieś na jakiś lecący samolot albo na ptaki, które latają tylko prosto w twarz. (ew. jak nie możesz to spójrz jej w twarz na kilka sekund potem na ziemię) ale lepiej w twarz. No nie wiem co jeszcze bo inni napisali wszystko... gl hf

PS: Nie patrz jej w cycki no chyba że decha. XDDDD

Opublikowano

<3  <3  <3 Otóż to! czytając komentarze typu "Zwal sobie konia" itd czyli przez te komentarze rozumiem że wy użytkownicy tego forum nie macie pojęcia o związkach bo siedzicie ciągle w internecie! życzę wam powodzenia w przyszłości i większość tych durnych komentarzy pisze gimbaza (Prawiczki) którzy bali by się dać buziaka dziewczynie bo by się bali że zostaną ojcami (y)  i dla każdej osoby która pisze durne komentarze powinna być kara w postaci 5-10% za durnotę!  I na przyszłość zanim ktoś napisze "Zwal sobie konia" polecam pierw samemu sprawdzić czy coś tam macie i czy chociaż macie jednego włoska na jajach bo z waszych komentarzy wynika że jesteście tępymi pizdami, a Gościu powinien was za to zgłaszać! Widać Typowi NO-LIFE 24H INTERNET GOOGLE CHROME  METIN2  LOL! pozdrawiam i polecam czasem wyjść na dwór poznać fajną dziewczynę!  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3  <3

za wysoka sygnatura

Opublikowano

<3<3<3 Otóż to! czytając komentarze typu "Zwal sobie konia" itd czyli przez te komentarze rozumiem że wy użytkownicy tego forum nie macie pojęcia o związkach bo siedzicie ciągle w internecie! życzę wam powodzenia w przyszłości i większość tych durnych komentarzy pisze gimbaza (Prawiczki) którzy bali by się dać buziaka dziewczynie bo by się bali że zostaną ojcami (y) i dla każdej osoby która pisze durne komentarze powinna być kara w postaci 5-10% za durnotę! I na przyszłość zanim ktoś napisze "Zwal sobie konia" polecam pierw samemu sprawdzić czy coś tam macie i czy chociaż macie jednego włoska na jajach bo z waszych komentarzy wynika że jesteście tępymi pizdami, a Gościu powinien was za to zgłaszać! Widać Typowi NO-LIFE 24H INTERNET GOOGLE CHROME METIN2 LOL! pozdrawiam i polecam czasem wyjść na dwór poznać fajną dziewczynę! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nie, żeby coś, ale chłopak nie daje raczej serduszek do postu i nie odbiega od tematu. Zdania typu: zwal sobie konia traktuję jako troll, nie obchodzi mnie, czy ktoś coś ma, czy ma włosy. A po co wychodzić na dwór, szukać dziewczyny? Przecież dzisiaj nie ma poważnych dziewczyn, może tylko w liceum. Nie mam zamiaru chodzić po mieście jak debil i szukać dziewczyn, bo zawsze chodzą stadem(czyt.grupą), a jeśli one wymagają manier od chłopaka, to niech pierw dojrzeją biologicznie i psychicznie, bo teraz to dzieci jeszcze są.

Tak wiem, obaj dostaniemy warny za flame, ale raczej Ty byś nie obrażal kogoś, bo to, że lubi grać, to nie znaczy, że jest bez życia.

Opublikowano

Nie, żeby coś, ale chłopak nie daje raczej serduszek do postu i nie odbiega od tematu. Zdania typu: zwal sobie konia traktuję jako troll, nie obchodzi mnie, czy ktoś coś ma, czy ma włosy. A po co wychodzić na dwór, szukać dziewczyny? Przecież dzisiaj nie ma poważnych dziewczyn, może tylko w liceum. Nie mam zamiaru chodzić po mieście jak debil i szukać dziewczyn, bo zawsze chodzą stadem(czyt.grupą), a jeśli one wymagają manier od chłopaka, to niech pierw dojrzeją biologicznie i psychicznie, bo teraz to dzieci jeszcze są.

Tak wiem, obaj dostaniemy warny za flame, ale raczej Ty byś nie obrażal kogoś, bo to, że lubi grać, to nie znaczy, że jest bez życia.

W liceum poważne dziewczyny?  Proszę Cię. Dno i patologia i te dziupki do fotek, patologia.

Laska jak będzie Cię chciała to sama przyjdzie. Dawniej kobieta nie miała w ogóle dawniej zdania, musiała się żenić. Teraz są inne czasy. 

Deus vult

Opublikowano

Prześlij mi jej zdjęcia to ci powiem jak wygląda sytuacja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...