Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Dynasty Last Chaos

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ktory serwer oferuje cos nowego ? Wszystkie sa oparte na tej samej bazie ( plikach ). Jak dlamnie przyzwoity serwer. Ma wszystko co powinien miec. Exp nie jest szybki ani wolny. Mozna sporo dropnac przydatnych rzeczy z bossow. Sa zadania dzienne buffki co 7 min na ch3 . System glosowania jest troche inny ale tez dobry. Jak narazie  Admin nawet mily jest odpowiada na pytania. Widac go. Gdyby ten serwer powstal pare miesiecy temu mial by sporo graczy a tak to nie wiem co bedzie. Jak narazie gram tutaj. Jak ktos potrzebuje pomocy chetnie pomoge tu lub w grze (MyTime).

Opublikowano

A ktory serwer oferuje cos nowego ? Wszystkie sa oparte na tej samej bazie ( plikach ). Jak dlamnie przyzwoity serwer. Ma wszystko co powinien miec. Exp nie jest szybki ani wolny. Mozna sporo dropnac przydatnych rzeczy z bossow. Sa zadania dzienne buffki co 7 min na ch3 . System glosowania jest troche inny ale tez dobry. Jak narazie  Admin nawet mily jest odpowiada na pytania. Widac go. Gdyby ten serwer powstal pare miesiecy temu mial by sporo graczy a tak to nie wiem co bedzie. Jak narazie gram tutaj. Jak ktos potrzebuje pomocy chetnie pomoge tu lub w grze (MyTime).

Ogólnie najlepszy jaki powstał serwer to był 777. Pamiętam jak exp byl x5 chyba. Potem extreme/destiny. Teraz nie ma nic ciekawego.

/Rozmawiaj na temat TEGO serwera, a nie innego, gdyż liczone jest to jako spam,

Neoxyh

Deus vult

Opublikowano

Znaczy ogólnie serwer nie jest zły w sumie... tylko dopóki nie będzie tam ludzi będzie wiało nudą. Zaczęłam tam expić postać i chyba sobie skończę. :p Niemniej jednak Generic01 też miał być tym przełomowym serwerem w stylu 777, a ludzi jakoś tam nie przybywa niestety.

Opublikowano

Bo taki serwer jakim byl 777 nie ma raci bytu teraz. Nikomu juz sie nie chce expic  lub zdobywac ekwipunek tygodniami.  Prywatnych serwerow jest pelno teraz. Za czasow 777 bylo ich naprawde malo.

To prawda ze jest problem z graczami teraz ale moze cos sie zmieni. Narazie i tak nie ma dobrego LC na ktorym bym pogral.

Opublikowano

Bo taki serwer jakim byl 777 nie ma raci bytu teraz. Nikomu juz sie nie chce expic  lub zdobywac ekwipunek tygodniami.  Prywatnych serwerow jest pelno teraz. Za czasow 777 bylo ich naprawde malo.

To prawda ze jest problem z graczami teraz ale moze cos sie zmieni. Narazie i tak nie ma dobrego LC na ktorym bym pogral.

Pasuje tych ludzi z globala wyrwać. Takie serwy typowo pod arene to straszne gówno i nuda. 

Deus vult

Opublikowano

Ogólnie expi się tutaj miło i przyjemnie. Denerwuje mnie tylko ten system z tym cashem na stronie oraz to, że affinity jest tutaj dość drogie. :x Ceny jak zawsze wpasowane w euro, ale cóż. Mam nadzieję, że jest tu jakiś dobry sposób na wydropienie golda, a ludzie niedługo zaczną sprzedawać cash w normalnych cenach. :p Wie ktoś co daje ten tytuł z affinity Dynasty? Oraz, który tytuł z IS (z tych po 800 cashu) opłaca się kupić?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...