Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Dynasty Last Chaos

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

/ Dynasty Last Chaos / 

Level cap: 185

Maksymalny plus broni: +23

Maksymalny plus zbroi: +25

Raty:

x50 EXP

x50 EXP (Dungeon Timer)
x30 Gold
x50 Drop Custom
x45 P1 Pet
x50 P2 Pet

Czym się serwer wyróżnia?:
Przede wszystkim jest to serwer admina z ShadowLC. Ma oczywiście jakiś tam system głosowania za cash, pvp tokens system (podejrzewam, że coś podobnego do AioLC...). Niestety te okropne jewele są dostępne tam. Ponadto jakieś codzienne prezenty się dostaje. :-P

Website:
Opublikowano

Ciekawe, admina z shadow? Bloody do roboty xD

Upgrade rate jakie? Gralas juz? Napisz cos o nim :3

Właśnie zassysaaam. Znaczy nie wiem, czy tylko ona jest tam adminką, czy ktoś jeszcze. ;) Już 80%, zaraz wszystko powiem co potrzeba. ^^' 

@ znaczy, może nie takie zaraz bo trzeba jeszcze to rozpakować. >.>

Opublikowano

Ciekawe, admina z shadow? Bloody do roboty xD

Upgrade rate jakie? Gralas juz? Napisz cos o nim :3

Twój iloraz inteligencji i głupota mnie przerażają, serio... wiedziałam, że jak tylko dzieciury przeczytają 'shadow' to od razu kisiel w majtach, bo Bloody rozniósł stare Shadow. :>

Ogarnia ktoś ten system tych nagród na serwerze?

Opublikowano

Jak szukaja Deva to zagram xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Myślę, że nie masz na co liczyć. ;) 

Myślę, że to może być coś takiego że za zalogowanie się do gry dostaje się jakieś duperele. o.O Ale ni wiem jeszcze. Zapytam w razie czego. ^^ 

Opublikowano

Twój iloraz inteligencji i głupota mnie przerażają, serio... wiedziałam, że jak tylko dzieciury przeczytają 'shadow' to od razu kisiel w majtach, bo Bloody rozniósł stare Shadow. :>

Co do pierwszej czesci twojej wypowiedzi, to raczej napisalas o sobie.

I niech mi ktos powie, ze to ja wywoluje klotnie na tym forum :)

Co do nagrod to moze byc cos takiego jak na AIO, co jakis czas przychodzi cos prezentem w IS.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Co do nagrod to moze byc cos takiego jak na AIO, co jakis czas przychodzi cos prezentem w IS.

W IS? Od kiedy. o,o Z tego co mi wiadomo, to do plecaka co kilka godzin jakieś boxy wpadały. :p I dlatego uważam, że tutaj może być podobnie, bo Andro była kilka miesięcy w staffie na Uni i miała kontakt z tamtymi adminami. ;P 

Opublikowano

Mi sie wydaje, ze to przychodzilo jako gift. Chyba, ze myle z innym serwerem to przepraszam.

W sumie co to za roznica, wazne ze jest cos takiego.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie, napisałam o Tobie, a Twoja wypowiedź świadczy o tym, że mam rację skoro nie potrafisz przeczytać i wywnioskować, że ów stwierdzenie kierowane było w Twoją stronę. I ciężko nie skomentować tych głupot, które wypisujesz.

Czy ktoś może już ściągnął serwer i powie mi czy startuje się z 1 poziomem, czy nie? xD Oraz jak się tam expi? :>

Opublikowano

na 1337 byl gift ;3

Ale co ma 1337 do Shadow, albo Dynasty? :> Tylko, że tutaj na stronie poza cashem ma się jakiś GOLD czy coś takiego... i nie wiem do czego to służy. xD

Opublikowano

@Miyoshi jak dla mnie powinnas isc do specjalisty :) nie mam ochoty utrzymywac z toba rozmowy na twoim poziomie.

Czyli sa 2 rodzaje cashu? o.O czy po prostu kupuje sie gold bo nie czaje?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na genesis tak jest? od kiedy ? ;o

Level leci tak samo jak na vomrs wiec jest git :D

70-110 Tomb
110-153/155 questy do/w Nariat
155-160+ moraska/kapella
160+ Tarian/Ramslo Lab

Opublikowano

Na Genesis za 10k cash możesz kupić itemki (x100, każdy 200kk), który można sprzedać u NPC za co w sumie dostaniesz 20kkk.

Czyli leveling spoko. A jak z tym upgrade? :D

@nie podoba mi się. Nie ma nic ciekawego na tym serwerze o.O Jest taki... zwykły jak każdy inny...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

DZIENKI ZA PUNKTY NEOS PICZO !

Nie ma sprawy, następnym razem dziękuj na PW ;)

Na Genesis za 10k cash możesz kupić itemki (x100, każdy 200kk), który można sprzedać u NPC za co w sumie dostaniesz 20kkk.

Porównywanie serwerów powinno odbywać się tutaj... http://www.mpcforum.pl/topic/1010859-na-jakim-serwerze-grac/

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...