Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pioneer Reloaded™ • Cap 100 • Nowy System • Brak GMów • Darmowe Silki • Chroniony • 24/7

_Miuosh_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś im padło każdy ma ten problem z wyjątkiem 5 osób ;o [Nawet staff servera nie może wbić xD]

Grom wie kiedy odpalą. Problem ten ma każdy.

IGN: WasKilled / Pizdusia

Server: Eh...róznie xD

Opublikowano

Witam moye mnie ktos pamieta gram  niegdys  ale postanowiłęm zrobic sobie długie wakacje i wracam   moj nick W grze AdamPL  pozdrawiam MatteoSartori:)

Opublikowano

Jak z zyciem serwera? Tj. pustki w miastach, lista pt pusta, sa lagi?

Serwer populated gram tydzień i nic się nie zmienia jest sporo ludzi. Pisz w grze Xenophotis albo Boneyards to CI jakąś taxe ogarnę na start. Bajo.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś instalke wrzucić na utorrent? Byłbym bardzo wdzięczny iż moi internet z plusa LTE BEZ OGRANICZEŃ od tygodnia na speed teście nie daje rade dodjechać nawet do 1mb ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

UP

ja bym się cieszył jakby mi tak szybko pobierało. Dla gry z takim sentymentem mogę czekać i 3 dni by sobie pograć :)

Podoba mi się liczba ludzi online i te raty. Myślę, że mi się spodoba. Spodziewajcie się jakiegoś noobka piszącego do was :P

Jeśli dobrze rozumiem jak można odpalić 3 silki to znaczy, że boty też?

Opublikowano

Palą jana server miał być online po 2-3h(godz 16) pózniej o 21:00 następnie o 00:00 jest godzine 8:33 a serwer dalej offline.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...