Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

test

Lexus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Funkcja służy wyróżnieniu posta, którego powinien zobaczyć każdy gracz danego serwera (np. update).

Przeczytałeś w ogóle to co napisałem? Wiem do czego służy ta funkcja i wiem, że jest przydatna. Chodzi mi tylko o usunięcie TAGU. Jeśli nie wiesz co to, to załączyłem screena w spoilerze.

Opublikowano

Na nie, jak autorzy tematu/administracja serwera ma podać linki DL o godzinie xxx to zazwyczaj daje w najlepszą odpowiedź

więc jak wchodzi się w dział to wiadomo, że już dodane.

(mój świetny polski :D)

Opublikowano

Przeczytałeś w ogóle to co napisałem? Wiem do czego służy ta funkcja i wiem, że jest przydatna. Chodzi mi tylko o usunięcie TAGU. Jeśli nie wiesz co to, to załączyłem screena w spoilerze.

Nie rób ze mnie idioty.

Chodzi mi o to, że po tym tagu widać, że do tematu dodana jest jakaś nowość/jakaś informacja.

Krótko mówiąc - jestem na nie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jestem neutralny z przychylnością na tak - wtedy ograniczy to "wyróżnianie" tematów.

W minecraft zostało to wyłączone na naszą prośbę, tak samo jak ankiety.

Opublikowano

Na nie, jak autorzy tematu/administracja serwera ma podać linki DL o godzinie xxx to zazwyczaj daje w najlepszą odpowiedź

giphy.gif

Opublikowano

Jestem neutralny z przychylnością na tak - wtedy ograniczy to "wyróżnianie" tematów.

W minecraft zostało to wyłączone na naszą prośbę, tak samo jak ankiety.

Ale u Was są inne tagi.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Gość Majoreq.
Opublikowano

Wszyscy wyżej piszą 'nie' i nawet nie przeczytali propozycji.  #nabijanie postow

Na tak, przyda się. Tylko, żeby w temacie się wyświetlało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...