Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos Vanilia

igormaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sama jesteś gorsza.. Boom jak czytam twoje posty to płakać mi się chce.. To jest coś ala Beta, a robi to tak a nie inaczej bo ma swoje powody. Ja osobiście serdecznie zapraszam, a komu się nie podoba to ściągać wcale nie musi :)

Opublikowano

sama jesteś gorsza.. Boom jak czytam twoje posty to płakać mi się chce.. To jest coś ala Beta, a robi to tak a nie inaczej bo ma swoje powody. Ja osobiście serdecznie zapraszam, a komu się nie podoba to ściągać wcale nie musi :)

To siedź i płacz, jakoś mało mnie interesujesz xD

Wyrażam swoje zdanie, zabronisz? Kim jesteś? Królem świata? Nie masz prawa mi zabronić.

Dla mnie serwer jest kiepski, nawet na website zamiast po angielsku jest napisane po polsku (reszta pewnie google translate) i to ma być serwer europejski? xD Beka.

I nie zmienię zdania o @igormaster ponieważ już pokazał jaki jest "zajebisty". Nawet nie rozumie, co to znaczy dodać raty etc do prezentacji.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny, brakuje kilka rzeczy, typu potki na casta. Myślę że jeszcze kilka update i będzie się fajnie grało. Admin cały czas coś robi więc widać że mu zależy. 

Opublikowano

Serwer naprawdę bardzo fajny, brakuje kilka rzeczy, typu potki na casta. Myślę że jeszcze kilka update i będzie się fajnie grało. Admin cały czas coś robi więc widać że mu zależy. 

Spokojnie będzie :)

To siedź i płacz, jakoś mało mnie interesujesz xD

Wyrażam swoje zdanie, zabronisz? Kim jesteś? Królem świata? Nie masz prawa mi zabronić.

Dla mnie serwer jest kiepski, nawet na website zamiast po angielsku jest napisane po polsku (reszta pewnie google translate) i to ma być serwer europejski? xD Beka.

I nie zmienię zdania o @igormaster ponieważ już pokazał jaki jest "zajebisty". Nawet nie rozumie, co to znaczy dodać raty etc do prezentacji.

Hahahah - a ty mnie nie interesujesz :D A ty kim jesteś ? Osłem czy Shrekiem ? :P Hahah "Beka"... 

Powiem tyle możesz nie ściągać nikt Cię tam nie chce :D .. Mało ludzi bo server ma kilka  dni+ przed wczoraj był reset kont i postaci. A ty uważasz że jesteś "super" i wszystko wiesz.. Śmieszne , a na prawdę kij wiesz

Opublikowano

@Norea em czyżby 2 konto @Miyoshi czy po prostu ten sam niski poziom?

Dziewczynko, widzę jak bardzo się mną nie interesujesz... Gdyby tak było to byś mnie nie zaczepiała :)

A co mnie interesuje, czy mnie ktoś tam chce czy nie? Gdybym miała ochotę tu grać to bym grała, ale mi się nie podoba ten serwer tak jak i kilka innych więc nie będę tu grać ani wypowiadać się dobrze na jego temat, bo sądzę, że serwer z takim adminem jest dnem, niczym więcej. A, że tobie się podoba, twoja sprawa, sobie graj i nie krytykuj innych gdy im się nie podoba. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, po to jest te forum.

Nie jestem super, ale za to ty inteligencją nie grzeszysz. No, teraz zobaczymy jak bardzo ciebie nie interesuję xD

A co do tego, że mu zależy... Każdemu adminowi na początku zależy i każdy coś robi. To, czy mu na prawdę zależy okaże się dopiero później, jak serwer będzie atakowany (jak każdy nowo powstały). I czy gracze, którzy teraz grają nie odejdą po tych atakach, albo czy po nich wrócą.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Panie proszę o zachowanie spokoju, wszelkie prywatne dyskusje przenieść na priva inaczej ostrzeżenia się posypią. 

Co do serwera - denerwuje mnie łamany polski który możemy zaobserwować na stronie. Mało ludzi, ale z taką "prezentacją" dużo osób się nie zainteresuje. 

To, czy mu na prawdę zależy okaże się dopiero później, jak serwer będzie atakowany (jak każdy nowo powstały). I czy gracze, którzy teraz grają nie odejdą po tych atakach, albo czy po nich wrócą.

Co ma wspólnego atakowanie serwera z pracą Admina? Znam bardzo fajne serwery, które nie wytrzymały ataków i to nie dlatego, że Adminom się odechciało. 

Opublikowano

@Norea em czyżby 2 konto @Miyoshi czy po prostu ten sam niski poziom?

Dziewczynko, widzę jak bardzo się mną nie interesujesz... Gdyby tak było to byś mnie nie zaczepiała :)

A co mnie interesuje, czy mnie ktoś tam chce czy nie? Gdybym miała ochotę tu grać to bym grała, ale mi się nie podoba ten serwer tak jak i kilka innych więc nie będę tu grać ani wypowiadać się dobrze na jego temat, bo sądzę, że serwer z takim adminem jest dnem, niczym więcej. A, że tobie się podoba, twoja sprawa, sobie graj i nie krytykuj innych gdy im się nie podoba. Każdy ma prawo się wypowiedzieć, po to jest te forum.

Nie jestem super, ale za to ty inteligencją nie grzeszysz. No, teraz zobaczymy jak bardzo ciebie nie interesuję xD

A co do tego, że mu zależy... Każdemu adminowi na początku zależy i każdy coś robi. To, czy mu na prawdę zależy okaże się dopiero później, jak serwer będzie atakowany (jak każdy nowo powstały). I czy gracze, którzy teraz grają nie odejdą po tych atakach, albo czy po nich wrócą.

Domcia, nie bój się, nie tylko ja Ciebie nie trawię. :P Z resztą niski poziom to raczej Ty masz, co już niejednokrotnie udowodniłaś 'beka'.

Ogólnie serwer taki sobie, wieje nudą, strona w ogóle z dupy i mam wrażenie, że sam administrator niezbyt ogarnia rzeczywistość.

Opublikowano

Co ma wspólnego atakowanie serwera z pracą Admina? Znam bardzo fajne serwery, które nie wytrzymały ataków i to nie dlatego, że Adminom się odechciało. 

Zawsze serwer mógłby powstać ponownie, a admin powinien zainwestować w zabezpieczenia. Gdyby to zrobił, byłoby wiadomo, że mu zależy.

Z resztą, wszystko się okaże w swoim czasie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zawsze serwer mógłby powstać ponownie, a admin powinien zainwestować w zabezpieczenia. Gdyby to zrobił, byłoby wiadomo, że mu zależy.

Z resztą, wszystko się okaże w swoim czasie.

Nie każdemu pieniążki na drzewie rosną, a czasami zabezpieczenia są niewystarczające. Chyba każdy pamięta sprawę HolyLC np - był atakowany, adminom zależało ale ludzie już zdążyli uciec. Otwieranie ponownie, masz na myśli "odgrzewanie starego kotleta"? ^^ To już lepiej zostawić serwer w spokoju i inwestować tylko w zabezpieczenia... ale tak jak już napisałam, czasami to nic nie daje. 

To czy są ataki/crashe to nie zależy od stopnia zaangażowania Admina, lol. Bo czasami niektórych rzeczy admini nie są wstanie zrobić, bo nie mają odpowiedniej wiedzy. ;) Widać po przykładzie ShadowLC. 

Serwer niestety nie wyróżnia się niczym specjalnym moim zdaniem, a teraz żeby zainteresować potencjalnego gracza trzeba na głowie stanąć. ;) W dodatku łamany polski i angielski... Admin powinien dobrać sobie członków staffu, którzy by pisali za niego te patch note, bo jak na razie to to tylko ośmiesza serwer. :P 

Opublikowano

Ja was k***a kobiety nie trawie po co sobie docinki sadzicie serwer jaki jest taki jest padnie to padnie ,Wyjebane na Wszystko ,a co do łamanego polskiego z Angielskim to jego problem,ja mam taki sam ale powód taki iż nie miałem języka Angielskiego w szkole tylko Ruski ,wiec poco go osadzacie ,może ma taki sam problem jak ja

Opublikowano

Od 2h sie proboje dostac na serv i nadal Failed connect...

Nie mozliwe bo własnie na nim jestem ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...