Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Last Chaos Vanilia

igormaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisz raty serwera, podaj ładnie forum i stronę, coś od siebie, jaki to epizod... Bo ludzie na pewno się nie zainteresują. 

Kompletnie się zgadzam.

W dodatku serwer nie ma forum, tak? - przydałoby się jakieś... A i jeśli mówisz, że europejski, to warto by pisać te 'angielskie' newsy bez użycia translatora, bo wszystko, co ja tam widzę to tłumacz, z którego ciężko jest coś wywnioskować...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Wejdźcie na strone i 1 chyba update a tam pisze :

Podniesiony atak p2 zdecydowanie leprzy początek gry

Poza tym , zassysam sprawdzimy i ocenię i Wam napiszę , jeżeli będzie okej to zamiar mam zdobyć dratan :) ! i topkę 1 wbić :D

P.S To jest EP3 bo jest Arch-Mage i Ex-rogue

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Wejdźcie na strone i 1 chyba update a tam pisze :

Poza tym , zassysam sprawdzimy i ocenię i Wam napiszę , jeżeli będzie okej to zamiar mam zdobyć dratan :) ! i topkę 1 wbić :D

P.S To jest EP3 bo jest Arch-Mage i Ex-rogue

Jeżeli on jest adminem to powinien chociaż te newsy pisać ze słownikiem, albo co... 

Niestety dwóch graczy online, więc ja raczej nawet tego ściągać nie będę. ;) Bo coś czuję, że Admin może być trochę nieogarnięty (jak Andromeda z ShadowLC) i serwer się szybko rozpadnie. 

Szkoda, że autor tematu nie wysilił się na opisanie tego serwera, tak to może więcej graczy by się zainteresowało. 

Opublikowano

Jeżeli on jest adminem to powinien chociaż te newsy pisać ze słownikiem, albo co... 

Niestety dwóch graczy online, więc ja raczej nawet tego ściągać nie będę. ;) Bo coś czuję, że Admin może być trochę nieogarnięty (jak Andromeda z ShadowLC) i serwer się szybko rozpadnie. 

Szkoda, że autor tematu nie wysilił się na opisanie tego serwera, tak to może więcej graczy by się zainteresowało. 

Head Admin - Igormaster... , już się wypakowywuję i dam Wam znać co i jak .

P.S mam nadzieję że Cash Shop w Juno będzie bo jak nie to nawet nie wbiję 10 lvla :P

@igormaster sorry ale musiałem :

FB jego : xxx

P.S 2 Nie ma forum, więc chyba nici z serwera..

/ nie udostępniamy danych osobowych użytkowników naszego forum - Karyvlea

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Head Admin - Igormaster... , już się wypakowywuję i dam Wam znać co i jak .

P.S mam nadzieję że Cash Shop w Juno będzie bo jak nie to nawet nie wbiję 10 lvla :P

@igormaster sorry ale musiałem :

FB jego : xxx

P.S 2 Nie ma forum, więc chyba nici z serwera..

/ nie udostępniamy danych osobowych użytkowników naszego forum - Karyvlea

Dostałem bana jezus ... , Serwer do bani 

Wszystkie raty Custom na dodatek Platyna PU załączona i za Questy powinno być 250% więcej, a nie jest . Zniechęca to do grania !

Opublikowano

Dostałem bana jezus ... , Serwer do bani 

Wszystkie raty Custom na dodatek Platyna PU załączona i za Questy powinno być 250% więcej, a nie jest . Zniechęca to do grania !

Dostałeś pewnie za coś, nie za darmo jak sądzę :D

Czyli nie ma free pu? xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ha, przydałyby się raty. Bo tak to nikt nic nie wie o tym serwie... Dać autorowi 24h na podanie informacji a jak nie da to zamknąć temat :D Co by spamu nie było :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

to już nie jest beta.

Wszystkie raty custom czyli jak na globalu :/ . Zero golda zero nic.... ,  TO już lepiej grać na Globalu bo tam masz itemy gotowe do kupienia a tu jest no te 450 cashu co 12h ale co za różnica..

Opublikowano

Już nie jest custom.. Dziś podniósł expa (ale jakie raty są to nie wiem) , również dziś robi skile za free ;).. Cash shop dzis takze stanie

Opublikowano

Bez sensu, zamiast dodac wszystko przed startem to on na takim serwerze dodaje wszystko po starcie ...

Może właściciel nie jest aż tak głupi jak sądzimy i to jest beta? ........

Beka xD Żartowałam xD

Nawet nie chce mi się tego ściągać :D Szkoda mi tych 2GB miejsca na dysku xD

Gościu jest gorszy od Lordzika xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...