Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] iBot v3.0

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dokładnie uruchomić tryb wyścigu/dragu "sandboxie"? Bo włączeniu jednego okna w sandboxie i jednego w dark launcherze, zaproszeniu do grupy itd. i w końcu kliknieciu start, jeden samochód jest w lobby a drugi jeździ po całej mapce. Co robie źle ?

Bo jedne okno gry musisz uruchomić w sandboxie, a drugie w tradycyjny sposób (bez dark launchera).

HB5fLf7.png

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo jedne okno gry musisz uruchomić w sandboxie, a drugie w tradycyjny sposób (bez dark launchera).

Niestety dalej jest tak samo :/ Jedno auto w lobby, jedno jeździ i cały czas odpala się mapa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety dalej jest tak samo :/ Jedno auto w lobby, jedno jeździ i cały czas odpala się mapa.

Spróbuj ustawić jedno okno gry w lewym górnym rogu ekranu, a drugiej w prawym dolnym (rozumiem, że masz rozdzielczość 800x600 i tryb gry w oknie).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nadal lipa :/ Drugie konto nie dostaje zaproszenia.

Sprawdź w ustawieniach społeczności czy nie masz automatycznego odrzucania zaproszeń (wszystkie opcje mają być wyłączone).

Jeśli nadal nie będziesz dostawał zaproszenia to wejdź dwoma kontami do wyścigu single player i wyjdź. Następnie spróbuj ponownie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Działa :) Problem leżał w automatycznym odrzucaniu zaproszeń ;d Nie wiem jak mogłem to przegapić. Dziekuje za szybką odpowiedź. Jestes wielki. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo c*****y bot , chce sprzedać części to jedzie paskiem jak poj****y i nie wie co zrobić a jak coś sprzeda to z 3 części i wychodzi z sklepu . Straszne gówno

a i jeszcze ten j****y syf zaznacząjąc żeby sprzedawał 1/2 częsci sprzedał mi tylke 3 poziomowe -.-

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ktoś mi powie dlaczego mi nie sprzedaje części? mam włączona grę w kryjówce tam gdzie mam części bot się włacza coś tam robi i się wyłącza ;/. Antywirus itp OFF

Opublikowano

ktoś mi powie dlaczego mi nie sprzedaje części? mam włączona grę w kryjówce tam gdzie mam części bot się włacza coś tam robi i się wyłącza ;/. Antywirus itp OFF

Rozdzielczość 800x600, tryb gry w oknie, okno gry na środku ekranu?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie bardzo wiem gdzie zadać to pytanie, więc spróbuję tutaj.

Czy jest jakiś bot który nabija archivment power-up ale zabiera przy tym power-upy...znalazłem tylko taki który nabija ale nie zmniejsza ilości PU na koncie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie bardzo wiem gdzie zadać to pytanie, więc spróbuję tutaj.

Czy jest jakiś bot który nabija archivment power-up ale zabiera przy tym power-upy...znalazłem tylko taki który nabija ale nie zmniejsza ilości PU na koncie.

Pozdrawiam

Używałeś PUFK Bot'a? Dlaczego zależy Ci na tym, żeby zabierał PU?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Używałeś PUFK Bot'a? Dlaczego zależy Ci na tym, żeby zabierał PU?

Dzięki za odpowiedź.

Tak próbowałem PUFK.

W skrócie- chodzi o  nagrywanie filmów ( nfs time)  ,

Edyta: Pufk aktualny zabiera tak jak chciałem :D

Wielkie podziekowania

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi to normalnie Dragrace MP jedzie i to z 2 godzinki na lajcie a za tamten czas to ogladałem film. Ja doradzam te opcje z MP ponieważ nie patrza się i niedawać przyspieszaczy czasu bo od razu łapią i BLOCKA dają czyli SPRAWDZANIE takzwane. Pozdro i thx za fajny  cheat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...