Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] iBot v3.0

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Azetek. Dodajcie zeby ten hack otwierał też karty po wygranych wyscigach np jak gram na Escape Team ti mi nie otwiera kart

Nie jesteśmy autorami tego cheata ;)

f

Opublikowano

@Azetek. Dodajcie zeby ten hack otwierał też karty po wygranych wyscigach np jak gram na Escape Team ti mi nie otwiera kart 

1) Nie jesteśmy autorami tego bota.

2) Nie zaleca się używania kilku cheatów/botów/trainerów jednocześnie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

ok a czemu ciagle samoczynie kilka mi nastepnie? nawet kart nie mogę wybrac? 

Bot jest po to, abyś nie musiał nic robić.

Odpalasz i odchodzisz od komputera. Robisz sobie coś do jedzenia, pijesz herbatkę, wychodzisz do sklepu itd..

Ale ja go usunałem. i dalej mam to samo 

Bo funkcja została już zainicjowana, ale nie zakończyłeś jej działania. Musisz zrestartować grę.

HB5fLf7.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie czy bot napewno wybiera karty w trybie drag? Bo niestety nie widac tego przy obserwacji a power-y sie nie powiekszaja a wątpnie zeby przez 100 wyscigow nie wydropil zadnego nitro.

Opublikowano

Mam pytanie czy bot napewno wybiera karty w trybie drag? Bo niestety nie widac tego przy obserwacji a power-y sie nie powiekszaja a wątpnie zeby przez 100 wyscigow nie wydropil zadnego nitro.

Z tego co wiem to wybiera, może po prostu konsola power-upów nie odświeża Ci się na bieżąco i dlatego nitr nie przybywa(a raczej tak się wydaje).

349241432911096669131.jpeg
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...