Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Ulubione Anime

Młody93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• ­Neon Genesis Evangelion

• Stranger: Mukō Hadan

Cowboy Bebo

Inuyasha

Nana

Slayers

Fairy Tail

Akira

Kiroshitsuji

No Game no Life

Shingeki no Kyojin

Peach Girl

FMA

Another

Zero No tsukamina

Perfect Blue

On Your Mark

Berserk Ōgon Jidai-hen III: Kōrin

Angel Sanctuary

igNMhIy.png

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niepodważalny numer jeden to:

• Kara no kyoukai

reszta mojej topki:

• Mirai Nikki 
  • Black Lagoon
  • Higurashi no naku (...)
  • Shiki

Natomiast najśmieszniejsze anime jak dla mnie to B gata H :)

Opublikowano

Wydawało mi się że już pisałem, ale nigdzie nie widzę swojego posta, wiec chyba jednak nie - moimi ulubionymi anime są Gintama oraz Toradora. 

Opublikowano

­Bleach, jedyne anime, które obejrzałem całe i z niecierpliwością czekam na wznowienie odcinków.

Opublikowano

­Bleach, jedyne anime, które obejrzałem całe i z niecierpliwością czekam na wznowienie odcinków.

To się nie doczekasz, bo to nigdy nie nastąpi.  xD

Bardzo dobrze zresztą, bo to jest najgorszy shounen, jaki wyszedł.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Naruto (Manga na bieżąco + do shippudena 400odc+) ­

SAO (tylko anime)

Bleach (tylko anime). :D

Opublikowano

Mirai Nikki, Death Note, Steins;Gate, Code Geass, Toradora, Angel Beats, Monster, Phantom requiem for the phantom, FMA:B, sakamichi no apollon, white album 2, fatezero, highschool dxd

Opublikowano

Jedno z najlepszych anime to na pewno Guilty Crown. Jest to tak zwana seria z wyższej półki. Sporadycznie są tworzone tak dobre, a zarazem świetne wizualnie anime. Widowiskowa akcja, niesamowicie piękne dziewczyny (styl kreski i jakość), dramat, duże emocje, wciągająca fabuła, świetna muzyka, bardzo ładna animacja.

Opublikowano

Jedno z najlepszych anime to na pewno Guilty Crown. Jest to tak zwana seria z wyższej półki. Sporadycznie są tworzone tak dobre, a zarazem świetne wizualnie anime. Widowiskowa akcja, niesamowicie piękne dziewczyny (styl kreski i jakość), dramat, duże emocje, wciągająca fabuła, świetna muzyka, bardzo ładna animacja.

Co nie?

Szkoda tylko że nie ma tu jak wcisnąć mc, a jednak waga mc > reszta. W końcu to jego losy śledzimy. A tutaj, mniej czy więcej, jest dnem.

Opublikowano

Co nie?

Szkoda tylko że nie ma tu jak wcisnąć mc, a jednak waga mc > reszta. W końcu to jego losy śledzimy. A tutaj, mniej czy więcej, jest dnem.

Główny bohater był w porządku. Jedynie na początku trochę irytował, ale później się pozytywnie zmienił. Można było zrozumieć jego zachowanie.

W ogóle to anime (fabuła i postacie) nie jest łatwe do zrozumienia i stąd wynika większość bzdurnej krytyki Guilty Crown.

Opublikowano

Moim ulubionym anime jest Chaos Head, a co do gatunku - psychologia.

Opublikowano

nie rozsmieszaj mnie. Guilty crown to tani manipulator dla małych widzów jeśli chodzi o to, czego oni chcą i jakie mają wymagania. 0 ambicji w tym tytule, kreską, animacją jak i emocjonalną muzyką "kupują" sobie uwage widza. oprócz tego to anime nei ma nic do zaoferowania, wiadomo, z wszystkeigo można wysnuć jakąś pozytywną wartość, ale nei o to chodzi. Guilty Crown moim zdaniem to taka gorsza kopia code geass. W code geass główny bohater jak i wydarzenia go otaczająće były bardziej wiarygodne i powiedziałbym, że ambitne. Moje zdanie. Niejednokrotnie zaprezentowałeś nam swoją tendencje do komentowania jak popadnie odmiennych zdań, z góry zakładając je za gorsze. Pozwól, że ten jeden raz też tak zrobie. Uważasz się za niewiadomo jakiego mentora wsrod widzów anime, wiesz zawsze najlepiej co jest dobre, a co złe i też zdarza Ci się to dyktować innym, a wyskakujesz z takim tekstem jakobyś guilty crown uznawał za arcydzieło. Również pozwoliłem sobie skomentować Twoją opinie, do której masz prawo, jednakże sytuacja wygląda tak, że aż szkoda by było mi nie zrobić tego co wlasnie robie. Ot co.

@Edit

http://scr.hu/1wdk/399z1

jasne, wszyscy co myslą inaczej się mylą i dają tylko znaki swojej głupoty, to ty masz racje. Skończ już ze swoimi problemami psychicznymi albo przynajmniej je ukrywaj, bo na prawdę to juz sie zaczyna nudne to co ty wyprawiasz w tym dziale

Opublikowano

@Ardina

Ale po co ty z nim rozpoczynasz jakąkolwiek dyskusję, tylko karmisz tego (by nie używać kolokwializmu) osobnika. Chłopak już dawno udowodnił, że jakakolwiek wymiana zdań, próba podważenia jego światopoglądu kończy się gównoburzą na kilka stron. Jak chce się małpę oduczyć rzucania gównem (no i proszę nie miałem kolokwializmów używać), to się jej tego gówna w ręce nie wkłada...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

@Ardina

Ale po co ty z nim rozpoczynasz jakąkolwiek dyskusję, tylko karmisz tego (by nie używać kolokwializmu) osobnika. Chłopak już dawno udowodnił, że jakakolwiek wymiana zdań, próba podważenia jego światopoglądu kończy się gównoburzą na kilka stron. Jak chce się małpę oduczyć rzucania gównem (no i proszę nie miałem kolokwializmów używać), to się jej tego gówna w ręce nie wkłada...

I mamy to akceptować i czytać jego wypociny? Mówiłem, nalezy się go pozbyć, ale niektórzy z tego działu widocznie nie widzą tego jaki on jest na prawdę. Chociaz masz racje z tym, ze jakakolwiek dyskusja z nim jest tyko stratą czasu. 

Opublikowano

I mamy to akceptować i czytać jego wypociny? Mówiłem, nalezy się go pozbyć, ale niektórzy z tego działu widocznie nie widzą tego jaki on jest na prawdę. Chociaz masz racje z tym, ze jakakolwiek dyskusja z nim jest tyko stratą czasu. 

Jeżeli człowiek nie ma atencji to nie ma sensu by się produkował pisząc swoje wypociny. To jest chyba logiczne :)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

nie rozsmieszaj mnie. Guilty crown to tani manipulator dla małych widzów jeśli chodzi o to, czego oni chcą i jakie mają wymagania. 0 ambicji w tym tytule, kreską, animacją jak i emocjonalną muzyką "kupują" sobie uwage widza. oprócz tego to anime nei ma nic do zaoferowania, 

Nie chce mi się wchodzić w dyskusję z kimś tak niewychowanym i prostackim jak ty (pitbulka też się to tyczy), więc napiszę w skrócie. Masz prawo do swojej opinii o danym anime i to wszystko. Nawet jeśli ta twoja opinia nie posiada żadnych sensownych argumentów to również wolno ci ją napisać. Jednak daruj sobie wycieczki osobiste i ataki w moją stronę bo to jedynie źle świadczy o tobie.

W anime każdy element jest istotny, a Guilty Crown to bardzo dobra i wciągająca seria od początku do końca (piękna oprawa wizualna i dźwiękowa to tylko niektóre z zalet). Z tym, że należy wziąć pod uwagę, że to mimo wszystko shounen. Pomysł na to anime był wyjątkowo ciekawy i oryginalny, a samo wykonanie również stało na wysokim poziomie.

Zresztą nie będę się powtarzać bo już dokładnie oceniałem to anime.

Zapraszam do poniższego tematu (ostatni post). Tam należy pisać o tym anime, a nie w temacie ogólnym.

http://www.mpcforum.pl/topic/1107838-guilty-crown/

Opublikowano

Hej, rozumiem, że jest tutaj jedna, nieakceptowana osoba, która wprowadza zamieszanie, jednak trudno mi znaleźć absolutnego winnego takiego stanu rzeczy, bo temat ten służy do przedstawienia swojej opinii, można się z jakaś nie zgadzać, ale wypadałoby szanować, no i nie znam się na Anime co wcale nie ułatwia sprawy. xD Jakoś nie widzi mi się karać tutaj każdego, więc propozycję mam taką - albo zagości tutaj szczypta zrozumienia i akceptacji, albo poproszę o odzew na PW od tych, którym coś nie podoba. 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Death Note

Sukitte ii na yo

Piewszy sezon SAO, nie wiem czemu ludziom sie to nie podoba, ale dla mnie kozak

Clannad

i generalnie większość mojego MAL'a

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Spójrzcie na nazwę tego tematu. Brzmi on "Wasze Ulubione Anime" a nie "Najlepsze Anime Waszym Zdaniem". Przestańcie robić gównoburzę. Mi się podoba na przykład Fairy Tail chociaż wiem że to słaby tasiemiec który za dużo do zaoferowania nie ma. Lubię go mimo tego że jest słaby.

Odnośnie topicu

- Berserk (Manga)

- Hajime no Ippo

- FMA B

- One Piece

Opublikowano

W anime każdy element jest istotny, a Guilty Crown to bardzo dobra i wciągająca seria od początku do końca (piękna oprawa wizualna i dźwiękowa to tylko niektóre z zalet). Z tym, że należy wziąć pod uwagę, że to mimo wszystko shounen. Pomysł na to anime był wyjątkowo ciekawy i oryginalny, a samo wykonanie również stało na wysokim poziomie.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

1.Black RockShooter

2.NGNL

3.Black Bullet

4.Anohana

5.Mahou Shoujo Madoka Magica

..//

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...