Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Ulubione Anime

Młody93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Death Note ( tu nie trzeba słów, TO trzeba obejrzeć )

2. FMA BH ( czasami się łezka w oku kręciła)

2. Fairy Tail ( ma ten zajebisty klimat )

3. Bleach

4. Sword Art Online (dobra miłość xD)

5. Kuroshitsui (ciemny kilmat anglii ) ( SOOOO GAAAYYYYYY)

...

...

...

104. Naruto Shipp. ( nie trafiło to do mnie , może jak bym miał 11 lat)

105. Naruto

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Death Note ! Uwielbiam takie anime !

Reszta przypadkowa kolejność :P

SAO.

Mirai Nikki.

High school od the dead.

Deadman wonderland.

Shingeki no Kyojin.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Sword Art Online > Shingeki no Kyojin > Death Note > Naruto.

TAK BARDZO ŚMIESZNE, poziom humoru dzisiejszych userów jest już skrajnie przesadny żeby naruto było wyżej niż death note xD mogłeś tam pokemony wrzucić to by lepiej wyglądało jako żart

NJxbd4x.png

Opublikowano

Nie uczyli Cię w szkole, co znaczy takie coś > ? Bo mnie w podstawówce uczą, że bocianek otwiera szeroko dziobek na lewą stronę bo tam jest więcej yy...żabek :D Czyli DN jest 3 od końca, dobry wynik^^

Opublikowano

Nie uczyli Cię w szkole, co znaczy takie coś > ? Bo mnie w podstawówce uczą, że bocianek otwiera szeroko dziobek na lewą stronę bo tam jest więcej yy...żabek :D Czyli DN jest 3 od końca, dobry wynik^^

Dla was to może być naruto, dragon ball i pokemony na jednym miejscu

NJxbd4x.png

Opublikowano

TAK BARDZO ŚMIESZNE, poziom humoru dzisiejszych userów jest już skrajnie przesadny żeby naruto było wyżej niż death note xD mogłeś tam pokemony wrzucić to by lepiej wyglądało jako żart

Tutaj się trochę ośmieszyłeś, bo wiadomo błąd może zdarzyć się każdemu, ale to próbowanie wymądrzania się tylko sprawia, że więcej osób uzna Cię za niezbyt mądrą osobę.

Dla was to może być naruto, dragon ball i pokemony na jednym miejscu

Nie pogrążaj się bardziej.
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tytułów nie wymienię ale kocham all tytuły z bohaterem koxem który wszystko rozpierda** u mnie takie tytuły mają 10/10 . Czasem obejrzę jakiś romans / ecchi / hentai ;)

Nie pasują mi zbytnio kryminały , jakieś zagadki ale taki Death note mi się podobał .

rmoiyq.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z obejrzanych to:

• Sora no otoshimono
  • Shiki
  • KAMISAMA HAJIMEMASHITA
  • High school dxd + 2 sezon
  • Mirai Nikki
  • Death note
  • Hellsing ultimate

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Death Note - kto tego nie widział ten nie wie co stracił. Anime moim zdaniem genialne, nie potrafie znaleźć żadnego jego minusa. 
Steins Gate - tak samo jak z pozycją u góry. Te anime jest po prostu perełką. Idealna fabuła, fajna kreska, dobre soundtracki, czego chcieć więcej?

Mirai Nikki - Słyszałem, że ta seria to zwykłe 7/10 lub 8/10, ale ja nie wiem czemu spodobała m się na 10/10. Wciągnęła mnie totalnie, zajebista główna bohaterka, dużo krwi, fajna fabuła, element dramatu, element romansu, epickie zakończenie. 

Angel Beats - do któregoś odcinka niby zwykła komedia, z jakąś tam fabułą, ale potem zmienia się w poważny dramat i troche romansu nawet jest. 9,5/10 dałem, ale dlatego, że nie daje 10/10 12 odcinkowym serią. 

Code Geass - również zajebista seria. Inteligentny główny bohater, który postawił sobie cel i do niego dąży jak mu sie podoba, nawet jeśi to oznacza zabicie jego dalszej rodziny. W anime, drugim sezonu zwlaszcza pojawily sie momenty, w ktorych sie nudziłem, ale oceniając całokształt mogę śmiało wystawić ocene 9/10. Kreska też nie jest najlepsza, ale zła też nie jest. Po 1 odcinku da się przyzwyczaić. 

Ogólnie, cała moja lista ulubionych anime prezentuje się tam:

1. Steins Gate
2. Mirai nikki
3. death note
4. Angel beats
5. Code geass
6. Code geass r2
7. Toradora
8. Ano hi mita hana no name wo bokutachi wa mada shiranai
9. Another
10. School days/Deadman wonderland/Full metal alchemist Brotherhood

Każde u góry anime wam serdecznie polecam. Wątpie, że któreś wam się nie spodoba. NO może school days, bo to nietypowa produkcja, bardzo oryginalna, ale warto spróbować. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale ulubione anime chyba powinno być jedno.

Jak ktoś mnie pyta o ulubiony napój/posiłek/kolor/piosenkę itd, to podaję tą jedną ulubioną rzecz, a nie wymieniam całej listy.

Temat od listy top anime już jest.

#

Higurashi no Naku Koro Ni

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale ulubione anime chyba powinno być jedno.

Jak ktoś mnie pyta o ulubiony napój/posiłek/kolor/piosenkę itd, to podaję tą jedną ulubioną rzecz, a nie wymieniam całej listy.

Temat od listy top anime już jest.

#

Higurashi no Naku Koro Ni

Ze slowem anime jest taki problem, ze ma taką samą forme w liczbie pojedyńczej jak i mnogiej. WIęc należy pytanie tematu interpretować: Wasz -a/e ulubiona hińska bajk -e/i

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Death note zdecydowanie trzymal w napieciu i byl swietny tylko zakonczenie mnie zawiodlo ;/ Teraz ogladam i czytam naruto i tez jest spoko xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Death note zdecydowanie trzymal w napieciu i byl swietny tylko zakonczenie mnie zawiodlo ;/ Teraz ogladam i czytam naruto i tez jest spoko xD

A jakiego zakończenia w death note się spodziewałeś? Jak dla mnei było idealne, bo jego nei przewidzialem, prawie płakałem no i ogolnie je przezywalem i zapamietam na dlugo. o to chyba chodzi, nie? 

PS. naruto to gowno xD

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Moim fav anime jest Mirai Nikki. Nie dosyć że fabuła rozpier**** na łopatki, to jeszcze ten romans, te szalone akcje yuno i ten happy end <3

Opublikowano

Fairy Tail, Hellsing Ultimate, Another, SAO no i oczywiście czasy dzieciństwa czyli Dragon Ball :D

Opublikowano

Naprawdę jest masa ciekawych anime, które wywarły na mnie wrażenie. Jednak jeżeli mam już wybierać to najbardziej utkwiły mi w pamięci tytuły takie jak NANA, Code Geas r2, Clannad After Story, Another, Cashern sins.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

- Fairy tail

- Bokura ga ita

- Tonari no kaibutsu kun

- Kamisama hajimemashita

- SnK

- Naruto (ale już tak mniej dużo,filery to gunwo ._.)

- Kaichou wa maid sama

- Black bullet

- Kuroko no basket (z początku byłam sceptycznie nastawiona,jednak zmieniłam zdanie)

- Uta no prince sama maji love

- No.6

- Noragami

- Sukitte ii na yo

- K - project

- Spice and wolf

- Ao no exorcist

- Guilty Crown

No i mogłabym dużo animców z bishami wymienić ale w 3/4 przypadkach takie anime jest bez fabuły więc tylko dzięki bishom oglądam no i wtedy mi się podobają >.<

76eff0d7b6a46.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...