Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krwiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat na szybko.Uderzyłem dziś z całym impetem w witrynę niechcący.Byłem zamroczony przez kilka sekund.Bolała mnie głowa i miałem mdłości teraz mam ogromnego guza wystającego wziałęm tabletke przeciwbolówą lecz nadal mnie troszkę boli głowa i ciągle mam mdłości.Jestem hipochondrykiem i boje się ze  mam krwiaka.Stało się to rano.Co mi jest?

Opublikowano

Nic. Przyjebałeś tylko i masz siniaka. Nie ma co panikować... ;-)

Opublikowano

Nic. Przyjebałeś tylko i masz siniaka. Nie ma co panikować... ;-)

Skoro ma mdłości to jest się czym przejmować....

Idź do lekarza, równie dobrze mogłeś się nabawić wstrząśnienia mózgu.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Pierw idź do lekarza, a potem możesz poszukać czegoś na forach MEDYCZNYCH, tutaj nikt ci za bardzo nie pomoże.

Opublikowano

Skoro ma mdłości to jest się czym przejmować....

Idź do lekarza, równie dobrze mogłeś się nabawić wstrząśnienia mózgu.

Ja mam mdłości od wysokiego bólu w głowy, więc.

Idź do neurologa, możesz zrobić zdjęcia rentgenowskie głowy.

Opublikowano

Ja mam mdłości od wysokiego bólu w głowy, więc.

Idź do neurologa, możesz zrobić zdjęcia rentgenowskie głowy.

On ma mdłości od czasu uderzenia w głowę, więc.... jest różnica zwłaszcza, że Ty możesz mieć po prostu bóle migrenowe głowy jak moja matka, która też ma mdłości przy wyższym bólu.

Lekarzem nie jestem...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Hirudoid® (maść –żel); Heparin-Hasco (żel); Heparinum (krem); Lioton® 1000 (żel); Reparil® Gel N (żel) Aescin (żel) Esceven® (żel); Haematoven® Gel (żel); Helason® (maść); Savarix (żel), itp. leki na krwiaka. Lecz najpierw pójdź do lekarza.

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Zjedz coś na rozrzedzenie krwi, aby nie doszło to powstania jakichś zakrzepów. Już nie pamiętam co to było ? Aspiryna ? 

Deus vult

Opublikowano

jak masz zawroty glowy to warto isc do lekarza, moze wsztrzas mozgu.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

CZEMU ZAWSZE JAK KOMUŚ SIE COS STANIE TO PISZE O TYM NA TYM FORUM O GRACH GDZIE NIKT NIE MA POJĘCIA O MEDYCYNIE ? 

CAN SOMEONE EXPLAIN ?

c**j ci w cycki anynmous pedale rudy

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...