Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stary dobry serwer lastchaos EP1

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmniejszyłem moc po3 i po2 o 20%.

Czyli jeśli domyślnie leciało 30k dmg na mobka to teraz poleci 24k.

Polepszyłem wszystkie bufy tytana o 15 % (harcownika jak i higlandera też).

Opublikowano

Racja, tyle czasu już się do Towera nie chodzi, że pewnie większość już zapomniała jak bez tp hacka na dziesiąte piętro dojść.  :D

@ElPadrino12 Fajnie, że chcesz stworzyć serwer. Oby to nie był tylko słomiany zapał.  :P

Sęk w tym, że pewnie TP hack na serwerze Padriny będzie działał, więc dalej nikt nie będzie biegał. xD

Ja dalej uważam, że drop na duszkach to świetna sprawa i na pewno bardzo 'klimatyczna'. :p 

Czyli rozumiem, że nie będzie w ogóle 100% castingu? I co z wiedźmą? Będzie skazana na bicie hitami na arenie + debuffy? :p Tak, wiem, że ma ona dwa skille atakujące, ale w wypadku braku castingu hitami biłoby się szybciej. :x

Opublikowano

Sęk w tym, że pewnie TP hack na serwerze Padriny będzie działał, więc dalej nikt nie będzie biegał. xD

Ja dalej uważam, że drop na duszkach to świetna sprawa i na pewno bardzo 'klimatyczna'. :P

Czyli rozumiem, że nie będzie w ogóle 100% castingu? I co z wiedźmą? Będzie skazana na bicie hitami na arenie + debuffy? :P Tak, wiem, że ma ona dwa skille atakujące, ale w wypadku braku castingu hitami biłoby się szybciej. :x

Po logach będe widział czy ktoś będzie używał tp hacka, easy.

Co do castingu to nie mam pojęcia. Za 10 dni wystartuje beta i wszystko potestujemy, co według Nas bedzie najlepsze etc.

Narazie to ulepszam skille postaci które nigdy nie są brane pod uwage.

Opublikowano

Dlatego pytam co masz zamiar zrobić z wiedźmą. (: I co masz na myśli pisząc 'skille, które nie są brane pod uwagę'? Te, których zazwyczaj się nie używa, jak np. skill szelmy spod niewidki? :P

Opublikowano

Narazie to ulepszam skille postaci które nigdy nie są brane pod uwage.

Czyli tych nieprzydatnych jak dotąd klas postaci, sama wiesz. :P 

Co do hacków to pewnie znajdą się i uczciwi gracze, którzy wolą sobie pobiegać niż lecieć na hacku. 

A z wiedźmą fajnie byłoby gdyby te skille obniżające staty etc. były ulepszone bo na każdym serwerze równie dobrze można byłoby je poprostu usunąć z wiadomych przyczyn. ^^

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Właśnie stwarzam pare itemów na eventy ;)

Np. potki regenerujące odrazu 700 hp.

Teraz stworze też platyny exp, tylko że na 5 min.

Czuje że będzie zabawa na serwerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...