Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CodeToy

Gość petergood

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm a może warto by było postarać się o logo projektu ;-)?

Ogólnie chciałbym aby CodeToy miało logo, ale ja jestem beznadziejnym grafikiem, musiał bym znaleźć jakiegoś dobrego grafika :)

Opublikowano

Pomógłbym ci,lecz nie mam na kompie adobe photoshop'a cs6 i ilustratora a tak to nic nie poradzę na to ;)

Być może ktoś z MPCGraphicTeam by pomógł z logiem ;)

Opublikowano

5 dni? Coś długo trochę :)

Napisz szybciej.

Wkurzaja mnie ludzie co ledwo przyszli na forum a juz krytykuja wszystkich wokolo

Opublikowano

Ciekawy projekt. Trochę oklepane ale to na MPC i tak lepsze niż kolejne skrypty Vershy'a ;)

Rozreklamuj to, dodaj kilka innowacyjnych funkcji i będzie gitez. Przede wszystkim postaraj się także o nowy design.

Pozdrawiam i życzę sukcesów ;)

Dziękuje za opinię! Mam już wiele pomysłów na nowe funkcje, które zostaną opublikowane w następnej wersji CodeToy`a :)
Opublikowano

Napisz szybciej.

Wkurzaja mnie ludzie co ledwo przyszli na forum a juz krytykuja wszystkich wokolo

Ilość postów tutaj nie ma nic do rzeczy (: no i nie widzę w moim poście, ani krzty krytyki.

Nie widzę problemu napisania takiego czegoś w godzinkę/dwie, tym bardziej że edytor (edytor jako miejsce na kod), został zaczerpnięty z axe.js. Reszta to na prawdę błahe rzeczy.

Nie czepiam się w tej chwili autora, bo zapewne ten edytor od początku do końca, miał być prostym narzędziem do edycji prostych skryptów.

Jak pisałem wcześniej, na pewno to coś lepszego niż kolejny hosting obrazków, czy jakieś generatory publikacji,  gdzie kod został skopiowany 1:1 albo na gotowym skrypcie.

Co do rozwoju skryptu.. na pewno przydatną rzeczą była by możliwość zapisywania sesji, a wraz z nią całego kodu znajdującego się w niej.

Opublikowano

Super sprawa warta uwagi :)

Może dodajcie zmiane backgrounda z paletą kolorów?

e2TT2Na.png

Opublikowano

Super sprawa warta uwagi :)

Może dodajcie zmiane backgrounda z paletą kolorów?

Dzięki :) Motywy są planowane na następną wersję CodeToy.
Opublikowano

Pytanie, uzywasz expresa czy hostujesz pliki html ??

Używam modułu express :) p.s. Update do CodeToy 0.2.1 jest juz gotowy, a wraz z nim wiele zmian. Nowa wersja zostanie opublikowana odrazu gdy Netia przywróci mi internet (którefo nie mam od poniedziałku).
Opublikowano

To teraz propo ode mnie.

Nie wiem, czy jest sens, ale do HTML'a można dodać oddzielne okienko, które pokazuje jak aktualnie wygląda strona po wpisaniu kodu (jeśli wiesz o co mi chodzi :D )

4770714280454741315510.png
Opublikowano

To teraz propo ode mnie.

Nie wiem, czy jest sens, ale do HTML'a można dodać oddzielne okienko, które pokazuje jak aktualnie wygląda strona po wpisaniu kodu (jeśli wiesz o co mi chodzi :D )

Taka funkcja już istnieje, zobacz tryb webmasterski :)
Opublikowano

Taka funkcja już istnieje, zobacz tryb webmasterski :)

Mój fail, ale strona jest cudo :D

Mam nadzieję, że naprawdę ją rozwiniesz :D

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Mój fail, ale strona jest cudo :D

Mam nadzieję, że naprawdę ją rozwiniesz :D

Dzięki :) p.s. przygotujcie się na duży update ;)
Opublikowano

Świetna strona, mam nadzieję, że będzie ciągle rozwijana :D.

Dzięki :)

Według mojego dostawcy internetu (Netii), połączenia z internetem nie będe miał do września. Ja w to wątpie, ale przygotujcie się, że nowa wersja nie zostanie opublikowana w najbliższym czasie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@update Po spędzeniu tygodnia bez internetu i wiele bitwach mojego ojca z Netią, z uradowaniem stwierdzam że mam już dostęp do internetu. Spodziewajcie się nowej wersji CodeToy jutro lub pojutrze (muszę jeszcze dokończyć kilka rzeczy i zarejestrować domenę).

Pozdrawiam.

Opublikowano

super stronka, ale wg mnie przydało by się więcej kolorków na stronie :D

Dziękuje za opinię! Motywy będą dostępne w następnej wersji CodeToy :)
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś to już pisał ale jak dla mnie ogromny minus, który wręcz wyklucza dla mnie ten serwis to jest

brak obsługi kompilowania pehapa i innych prostszych języków w locie i wyświetlanie ich z boku tak jak to robisz

z html. Aczkolwiek fajne, rób tak dalej - jakościowy projekt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...