Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadica.Net [Pl][Dedyk]

triadica.net

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To niech naprawią to co mają naprawić - zgłaszałem to przedwczoraj, nawet jest TUTORIAL na tworzenie serwerów, tak ciężko wziąć i przekopiować na pałę kod?

http://www.mpcforum.pl/topic/127109-jak-w-prosty-sposob-zabezpieczyc-sie-przed-botami-spamujacymi-reje/page__p__830195entry830195

łapcie chłopaki, miłej zabawy waszemu web"masterowi"

Opublikowano

To niech naprawią to co mają naprawić - zgłaszałem to przedwczoraj, nawet jest TUTORIAL na tworzenie serwerów, tak ciężko wziąć i przekopiować na pałę kod?

http://www.mpcforum.pl/topic/127109-jak-w-prosty-sposob-zabezpieczyc-sie-przed-botami-spamujacymi-reje/page__p__830195entry830195

łapcie chłopaki, miłej zabawy waszemu web"masterowi"

A nie rusza Cie to że przez Ciebie od cholery osób straciło konta.....i cenny czas??

I feel my fire starts to burn

the heat controlling my mind

berserk a savage running wild

within me the beast starts to roar

Opublikowano

Ja żadnego konta nie usunąłem, ba, nawet nie mogłem, bo nie miałem nigdy dostępu do waszej bazy.

To, że Wasz średnio sprytny team, zamiast się odezwać i zapytać ocb, to naprawia "po swojemu" usuwając wszystko z danym kodem usunięcia postaci, podczas gdy większość "naszych" kont miała zupełnie inny kod to nie moja wina.

Ja byłem gotowy do pomocy, do czasu, aż nie zaczęli tego łatać po swojemu, bez odezwania się do mnie.

Ale o captchy pisałem już przedwczoraj...

Opublikowano

A oto najbanalniesze pytanie serwa:

Jak naprawia team serwa cokolwiek (nie liczac bambuska):

usuwa}

kasuje}= niezaufanie graczy kasacja polowy kont graczy

niszczy}

PS: ja tam bym wolal wziasc xaviego do teamu bo widac ze jest ogarniety chlopak w pozadnym teamie powinieno byc tak:

1 ogarniety ga

2 webmasterow

2 gmow

i to all a nie tu ktos przywrócił te dziecko hppaya do rangi gm-a a on cwaniaczek zablokowal mi czar i dostalem banaza fb no no gz tekiego wyboru -,-

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Administracja powinna usunac wszystkim teraz konta i powinien kazdy zaczynac od 0 wieksza polowa kont zostala usunieta pewnie

Opublikowano

UWAGA!

Wczoraj niestety wasz kolega z MPC Forum, zrobił sobie żarty, zakładając 150k kont w naszej bazie.

Każdy kto miał: kod usunięcia postaci: 1234567 ma niestety usunięte konto, gdyż on, zakłdał konta właśnie z takim socialem

Kont się nie uda przywrócić, bo nie zrobiliśmy z tego backupu, za co bardzo przepraszamy.

Rejestracja będzie działać dziś wieczorem! Wszystkie kanały cały czas ONLINE.

To wytłumaczcie mi dlczego postacie są w rankingu i gdy się chcę zrobić nową postać o tym samym nicku, to się nie da?

Opublikowano

Bo usunęli konta z account, a w player nadal zostały postaci (:

Xavi da się to jeszcze naprawić?

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

Jaki kudlaty to jest ułom... Było tyle rozwiązań...

1. Usunąć konta bez postaci.

2. Usunąć konta założone tego dnia...

3. Usunać konta po loginach (na pewno był podobne do siebie)

I jakieś jeszcze na pewno... Kudlaty, że ty płacisz za ten serwer to nie znaczy chyba, że go rozwalać możesz... Z dotacji na L99 na pewno ci się zwróciło 2 albo nawet 3x tyle...

Opublikowano

Jeżeli mają backupy to jasne, kilkanaście minut roboty, jeżeli nie to niech się zapiszą na kurs szydełkowania.

Up, loginy nie były podobne do siebie, ale można to było prosto załatwić - napisać do nas.

Opublikowano

Hahahaha wczoraj byl czyszczony temat a tu juz 11stron oO a co do serwa to polecam w 10000000000000000000% wbijac !!!!

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Hahahaha wczoraj byl czyszczony temat a tu juz 11stron oO a co do serwa to polecam w 10000000000000000000% wbijac !!!!

Jak dobrze nieraz żyć w niewiedzy...

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Nie polecam serwa!! Juz 3 raz od nowa nie bede tam gral. Zamiast zapisywac wszystko co sie zrobilo w bazie to zapomnieli. A przewaznie wszyscy mieli id usuniecia postaci 1234567...

[img]http://img641.imageshack.us/img641/2386/mrpacio.jpg[/img]

Jak dostac darmowe smocze monety!! (TO NIE ZART! MOJ FILMIK NA YT!)
[code]http://www.youtube.com/watch?v=uo4oBb5pRV8[/code]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...