Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadica.Net [Pl][Dedyk]

triadica.net

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo o o 00.01 wszystko wruci do normy albo gracze z cales polski dadza wam taka zabawe ze hoho ;] Albo to na serio jest prima Aprilis jak ja mam nadzieje albo wy jestescie popierdoleni i jak to powiedzial kolega UP to sie rozbiegnijcie i pierdolnijcie banka w drzewo i nie robcie tego o czy nie macie pojeceie ;/ :PPPPP KÓRWA MAĆ

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jezeli bedzie ON to pogram jeszcze a jak nie to pierdolic team L99/Triadica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@@Edit

Własnie gralem sobie, bylem w dT a tu szept

Synek(Lv.1) : twoje konto zostanie zablokowane"

?? ocb ?

18614978.jpg
Opublikowano

Dlaczego wy winicie Bambuska ? oO

To tylko dzieki niemu ten server powstał i działał. Niestety dobrał się do niego Synek i go zjebał ;/

/AceBoy: Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

Napisano dziś, 10:27

Każdy kto w social_id miał: 1234567 , niestety ma usunięte konta, ponieważ, był błąd w bazie i jeden z użytkowników MPC forum, założył ponad 15 k kont w bazie.

I te konta zostały usunięte.

Prosiliśmy wyraźnie, abyście social_id ustawiali inny, nie jakiś prosty.

Pozdrawiam,

To napisał triadica.net

Mam co do tego zastrzerzenie bo ja nie mialem takiego social_id ja mialem inne 1332459 to byl mój social_id a dlaczego mi usunelo konto ??????? PRO KONTO BYLEM KOXSEM NA SERV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja się zegnam z serwerem jeszcze kilka zdań.

Serwer ogólnie dobry. Jedyny błąd to złe dobrany team. Fajnie się grało thx za grę.

P.S. Może znajdę podobny serwer z normalnym teamem

Zapraszam na Novamt2 mój nick Luk4sz albo Luk4sz77 królestwo Jinno

valkiriaj.jpg
Opublikowano

Mineła 00.01 i nic to głupia zabawa team w boga ze moze kic kazdego a nie pomyśleli ze rozwala serv przez zabawe w boga ;/

Waszym jedynym - bylo to ze Fatality i Synek mieli GM ;/ Oni sie na tym nie znaja sa tylko chyba z przypadku ;D

Jeżeli to był prima Aprili to juz nikt nie bedzie tu gral po takich nerwach ..... Duzo ludzi i ja mieli pro eq i pro skille byli wogole wajni ludzie na serv i sie fajnie gralo ale wasza

zabawa wszystko zjebala wiec narka jak serv bedzie chodzil to moze zaczne grac od nowa jak sobie pogadam z Bambuskem .... ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bambusek chyba nie jest tu niczemu winien.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Odwaliłeś kawał dobrej roboty..

Zarchiwuzuj te dane, może jeszcze się komuś kiedyś do czegoś przydadzą - jak się znajdzie ktos komptentniejszy od tego... [jego nicku nie wymawiam] ;-)

Good game,

Dobranoc i pozdrawiam Cie serdecznie.

Opublikowano

Bambus chylę czoło.

Opublikowano

to co serwer off 4 ever ??

raczej nie bo ja wyłączyłem 4 kanały gdyż co to za gra? Serwery są na trochę wykupione nie wiem co będzie 2-gi GA z nimi robił... ;]

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

to co serwer off 4 ever ??

Nawet jeżeli go włączą to i tak pierdolnie raz dwa. Bez bambuka to ten serwer przy pierwszych lepszych bugach będzie padał.

Opublikowano

Na pewno jeżeli by znów działał to Bambus3k znajdź sobie zaawansowany i taki ,któremu można zaufać - team..

LoL . ?

Opublikowano

Przepraszam nie ja wykupiłem ten serwer, tylko doszedłem do Teamu i to przez przypadek teraz żałuje czasu poświęconego na ten serwer i L99... jak by on był mój to by nie było takiego "ścierwa" na nim... kto grał na Bambus3kMt2 ten wie jak tam gra wyglądała na moim serwerze i jeszcze proszą bym go włączył a to tylko śmieszny serwerek na hamachi ^^

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie wiadomo, chyba ;p więcej będzie wiadomo po wypowiedzi Bambuska

ps. Bambus3k 2 GA jest Ci znany z RL czy cos?

LoL . ?

Opublikowano

NIe no stary, szacun dla Cb wielki...

Masz duzy potencjał do pracy..

Server ogolnie był zarombisty, najleszy na jakim grałem:)

pozdro i jeszcze raz szacun w 100%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...