Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triadica.Net [Pl][Dedyk]

triadica.net

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym poprosił o słownik dla UP'a.

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

miałem lepszy niż to gówno tyle graczy miało pro eq teraz to stracili i już tego nie odzyskają mogłeś pomyśleć i zrobić kopie bazy danych tylko ty myślałeś o niebieskich migdałach

Na serwerach: ShadowDeath

Gildia: MemontoMori

Profka: Sura BM

Zbieram Plus +

Opublikowano

Nie będę się już rozpisywał bo szkoda mi slow

Powiem tylko jedno LAGI BŁĘDY BUGI chyba wszystko... kto mi odda moje ponad 7 tys minut przegranych ...

Nie ma co pozdrawiam team które nic porządnie nie potrafi zrobić . :/

Opublikowano

Rejestracja zostanie wznowiona o 23:00 czy później ?;>

Wofx:

NvR - 87 Wojownik Body - Chunjo - ON

------------------

Metin2.PL

Ultrax - 75 Woj Body - Shinsoo - OFF

------------------

Jakieś pytania ?! Pisz na PW!

------------------

Opublikowano

Team na Waszym miejscu to bym zamknął serwer, pousuwał konta na mpc forum (np. triadica.net) w ogóle wszystko co z triadicą związane przeniósł daleko w zapomnienie - i zaczął wszystko od nowa, nowy serwer nowe nicki, nowa strona. Bo w związku z zaistniała sytuacją, gracze stracili coś, co jest ważne - zaufanie do Was jak i do Waszych umiejętności. Aha, i na następny raz zatrudnijcie wujka Xaviego do Teamu. Oprócz bandy nieudaczników, musi też być ktoś, kto się będzie wyróżniał i znał na rzeczy.

Pozdrawiam i żegnam.

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Opublikowano

NORMALNIE TAK SAMO POWIEDZIALEM KOLEGOM ZE DZIS W NOCY WSZYSTKIE KONTA USUNA .... pfffffff .... To bym zart do nich ale co sie okazalo ;/ omg wogóle zal mi tego teraz bo pewnie moje konto tez nie wruci a juz bylem koxsem ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A teraz usunięte wszystko na stronie,nie ma reje tylko chat z xata,brawo.

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Świetnie, cudownie! Kurwa tyle czasu grać i poszło w pizde! Myslałem, że po upadku l99 mieliscie jakieśdoświadczenie, ale widze, że nadal ZERO...

Opublikowano

Jbc. to ja jestem chętny do jakiejkolwiek pomocy,szybko się uczę i się będę cieszył z zaszczytnego miejsca gm'a,o ile będzie można. A jak nie,to nie będę płakać ;d

Zdejmijcie ten chat,dajcie reje i po sprawie ;d

2% młodzieży słucha muzyki klasycznej, heavy metalu i różnych hard gówien.

I ja jestem pośród nich! D:

Up the Irons!

Opublikowano

Gratulacje zjebany team jak L99 ten serwer to wielki nie wypał dzieci. w huju was mam kurwa pajace straciłem tyle czasu i huj z tego mam!

NIE GRAJCIE SERWER NOOBÓW!

Opublikowano

Ale teraz nawed sie nei da zarejestrowac bo rej nie dziala ;/ NOOBY a nie GM TEAM SZKODA mi gada prawie 69 lvl i 2 skille P i 3 w czasie robienia .... Mocne exp i fajna dziewczyna a wiec to jest teraz najgorszy serv na jakim gralem chyba ze mi oddacie konto z wynagordzniem malym .... xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozdrawiam Ga ,który miał świetny pomysł usuwania kont ;] jeżeli już usuwaliście to wszystkim by znów były równe szanse ekhm..;x

LoL . ?

Opublikowano

Ale teraz nawed sie nie da zarejestrowac bo rej nie dziala ;/ NOOBY a nie GM TEAM SZKODA mi gada prawie 69 lvl i 2 skille P i 3 w czasie robienia .... Mocni przeciwnicy i fajna dziewczyna a wiec to jest teraz najgorszy serv na jakim gralem chyba ze mi oddacie konto z wynagordzniem malym .... xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...