Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs "Koniec szkoły, początek wakacji..."

Norczan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest dla was niezrozumiale?

Zarówno filmik, jak i praca graficzna mają być o konkretnej tematyce, która przedstawiona jest w filmie. Dla mnie, jako zwykłego użytkownika wszystko jest jasne, więc może niektórym przydałaby się lekcja słuchania i przyswajania ze zrozumieniem?

Opublikowano

Co jest dla was niezrozumiale?

Zarówno filmik, jak i praca graficzna mają być o konkretnej tematyce, która przedstawiona jest w filmie. Dla mnie, jako zwykłego użytkownika wszystko jest jasne, więc może niektórym przydałaby się lekcja słuchania i przyswajania ze zrozumieniem?

Chociażby to, jaka kategoria pracy graficznej. Dla mnie np. rysunek to też grafika.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chociażby to, jaka kategoria pracy graficznej. Dla mnie np. rysunek to też grafika.

Chodzi tutaj o grafikę komputerową.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Może więcej szczegółów, oprócz samego filmiku przydałaby się jakaś dodatkowa rozpiska, co do grafiki i opowiadania. GoldMember jak dla mnie lepsza plakietka, niż Black za pierwsze miejsce. I nie czyta się EMPISI, tylko EMPECE, jak ktoś kiedyś pouczał (podobno).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Może więcej szczegółów, oprócz samego filmiku przydałaby się jakaś dodatkowa rozpiska, co do grafiki i opowiadania. GoldMember jak dla mnie lepsza plakietka, niż Black za pierwsze miejsce. I nie czyta się EMPISI, tylko EMPECE, jak ktoś kiedyś pouczał (podobno).

Black jest wyżej. Golda na Blacka nie wymienisz, odwrotnie tak.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Fajnie jakbyście napisali o co chodzi dokładnie, bo naprawdę, nie każdy może mieć głos, a tym bardziej słuchać tego kilkadziesiąt razy.. 

Co do samego konkursu jest nawet fajny, ale znów się liczą paluszki i główka ^^:D

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Filmik... mam nagrać relację z imprezy?

"O tematyce wakacyjnej" a nie "O tematyce imprezy"

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Fajnie jakbyście napisali o co chodzi dokładnie, bo naprawdę, nie każdy może mieć głos, a tym bardziej słuchać tego kilkadziesiąt razy.. 

Co do samego konkursu jest nawet fajny, ale znów się liczą paluszki i główka ^^:D

Takie to trudne...

Grafika komputerowa (temat przewodni "Koniec szkoły, początek wakacji...) - czyli ogólnie wszystko co jest z tym związane (licz się kreatywność i pomysłowość).

Filmik również o tym samym temacie, przykładowo jakaś relacja z wakacji. Trochę trzeba pomyśleć i już...

Opowiadania, w którym opiszesz jakąś ciekawą historię z życia szkolnego (np. poznanie nowego kolegi, którym był prezydent o.O WoW).

Wszystko jest jasne i nie trzeba pisać całej książki, aby zrozumieć na czym polega konkurs.

Wystarczy użyć wyobraźni i stworzyć coś oryginalnego. 

P.S.

Według mnie losowania się niesprawiedliwe... Tutaj liczy się pomysł i wykonanie, a tam wygra ten kto ma większe szczęście.

Powodzenia :) 

Opublikowano

sorki,  nie każdy może być lektorem, ten typek ma jakiś głos z bębna albo z wody, niech ktoś to napisze bo nie będę tego słuchał.

Opublikowano

Proponuje, byście zmienili kategorie "grafika" na "praca artystyczna" obejmująca od grafiki komputerowej, po rysunek, czy nawet malarstwo. Wtedy na pewno więcej osob się zgłosi bo przyznajmy szczerze, mało kto na tym forum zna się na tym, a na pewno więcej potrafi chociażby coś narysować. Nawet jeśli nie jest uzdolniony plastycznie, to łatwiej mu będzie stworzyć coś ciekawego, niż męczyć się w jakimś programie graficznym. Dodatkowo grafika komputerowa to również Digital painting, czyli rysunek komputerowy. Czemu w takim razie nie dac szansy tym, co rysują/malują tradycyjnie?

Opublikowano

Organizacja tego konkursu jest na prawdę słaba.

20 postów spamu, praca, 20 postów spamu, praca, losowanie etc.
Utwórzcie odpowiednie tematy i zróbcie to estetycznie, może wtedy więcej osób to zauważy, ponadto żeby dowiedzieć się o co chodzi w tym konkursie byłem zmuszony do wysłuchania lektora, którego głos nie nadaję się do tego typu przekazu. Brzmi jak bot który nie ma za grosz interpretacji i każde zdanie zaczyna i kończy tym samym tonem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ten lektor >.< "Niech żyją wakacje" wgl nie podoba mi się.. mówi jakoś bez życia byle by "wydukać" co trzeba..

@AntyWarn

Konkursiki fajne ;)

Opublikowano

Proponuje, byście zmienili kategorie "grafika" na "praca artystyczna" obejmująca od grafiki komputerowej, po rysunek, czy nawet malarstwo. Wtedy na pewno więcej osob się zgłosi bo przyznajmy szczerze, mało kto na tym forum zna się na tym, a na pewno więcej potrafi chociażby coś narysować. Nawet jeśli nie jest uzdolniony plastycznie, to łatwiej mu będzie stworzyć coś ciekawego, niż męczyć się w jakimś programie graficznym. Dodatkowo grafika komputerowa to również Digital painting, czyli rysunek komputerowy. Czemu w takim razie nie dac szansy tym, co rysują/malują tradycyjnie?

Mam takie samo zdanie.

Coś tam z grafiki ogarniam, ale nie na tyle by wygrać a rysować umiem dobrze.

Wysłałem PW z zapytaniem.

Opublikowano

Ten konkurs to trochę nie dla mnie.

No ale wszyscy się biją w tych konkursach o rangę. Nie lepiej by było zrobić aby rangę np. Blue Member dostała osoba która piszę poradniki pomaga innym? A nie, że ktoś dostanie rangę totalnym fartem. Mam nadzieję, że w końcu coś się z tymi konkursami zmieni.

PS Jeżeli chodzi o film to grafika super a lektor ma gdzieś co czyta.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...