Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SUGESTIA] ts.mpcforum.pl

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Proponowałbym dodać grupę z forum exModerator, gdyż tylko tej brakuje na ts'owym kanale, często wchodzi wiele exmoderatorów, lecz nie wiadomo nawet, czy ktoś jest moderatorem na forum/był. Warto to sprostować.

Pozdrawiam,

Ernest

Napisał exModerator

Tak jak najbardziej i mogli by dodać rangę ,,Redaktor,, dla każdego kto jest redaktorem czy to gta czy komputery.

Napisał redaktor

... czy to Minecraft, czy Metin2.

Tak.

Napisał redaktor

Po cholerę? Redaktorzy i exModeratorzy mają tak znaczący wkład w forum? Czym się wyróżniają?

Jestem na nie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Rozumiem że ranga na ts = e-penis/ 2x lvl up?

Jestem na nie. Ts to jest tylko do rozmowy a jak ktoś będzie chciał się zapytać jakie rangi pełniłeś/aś na forum to mu/jej powiesz.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano
Po cholerę? Redaktorzy i exModeratorzy mają tak znaczący wkład w forum? Czym się wyróżniają?

Wyróżniają sie tym, że Redaktorzy pracują w redkacji, a exMod onzacza, że ktoś juz moderował na mpc.

Idąc waszym tokiem to po cholere jest tyle rang typu: Gracz Metin2, Gracz Counter-Strike? Na co to komu? ;x

Btw. ja ofc tak.

Opublikowano

Są plany, by rangę ExModeratora dodać więc z pewności się pojawi niedługo.

Co do Redaktorów - jest specjalny kanał, więc będzie również grupa pozwalająca na dostęp do niego.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...