Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiezdne wojny: Wojny klonów!

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tłumaczyłem Ci już wyżej. Nie jest to tylko podmieniony resource-pack. Bez tego byłyby tylko modele broni i nic więcej. Posiadamy autorskie pluginy. Liczymy się z twoją opinią, każdy twierdzi inaczej.

Opublikowano

Fajny serwerek. Gorąco polecam.

Co do użytkownika Liszowski321, chciałbym napisać, że jest to jakiś nieudacznik życiowy, który w każdym temacie z mc daje tego samego typu posty... Wystarczy tylko wejść na jego "konto". http://www.mpcforum.pl/user/641494-liszowski321/ Prędzej, to jego konto powinno być usunięte zamiast tych wszystkich tematów, na których bez rezultatu głupio produkuje się.

Opublikowano

Bardzo ciekawe...

Nie wiem jak wy, lecz ja nie widziałem survivalu w Gwiezdnych Wojnach.

Nie udało mi się w nich zauważyć, żadnych stoniarek, gildii i normalnego świata minecraft'a.

Jak dla mnie dno, dno i jeszcze raz dno.

Jest to serwer Survival+Frakcje, który różni się wyłącznie texture-packiem a fabuła jest taka sama..

Nie chce nikogo obrażać, ale denerwuję mnie osoby, które chcą wcisnąć ludziom, że to serwer Gwiezdne Wojny a prawda jest inna..

Jeszcze raz nie polecam !

Opublikowano

Bardzo ciekawe...

Nie udało mi się w nich zauważyć, żadnych stoniarek, gildii i normalnego świata minecraft'a.

Jest to serwer Survival+Frakcje, który różni się wyłącznie texture-packiem a fabuła jest taka sama..

Nie chce nikogo obrażać, ale denerwuję mnie osoby, które chcą wcisnąć ludziom, że to serwer Gwiezdne Wojny a prawda jest inna..

Rozważ swoją wypowiedź. Pisałem już, że są bronie, ciekawe efekty. Po co nam stoniarki? Bo jakiś skkf, mchc to zrobili? Ale szanujemy wypowiedź każdego.

Opublikowano

Bardzo ciekawe...

@Qwant1 Skoro mówisz, że zero fabuły z Star Wars, to może powiedz autorowi co mógłby dodać, aby to nie było takie "0" ?

Opublikowano

@Qwant1 Skoro mówisz, że zero fabuły z Star Wars, to może powiedz autorowi co mógłby dodać, aby to nie było takie "0" ?

Gwiezdne Wojny bez żadnego survival oraz frakcji..

Mapy z w Gwiezdnych Wojen jakaś fabuła trochę tego RPG: misji, bronie do strzelania z daleka, wojny ras jakieś roboty kombinezony itp..

Nie znam się na Gwiezdnych Wojen ale jeszcze nie widziałem w nich survival'a gdzie kopie się surowce...

Rozważ swoją wypowiedź. Pisałem już, że są bronie, ciekawe efekty. Po co nam stoniarki? Bo jakiś skkf, mchc to zrobili? Ale szanujemy wypowiedź każdego.

Chyba źle mnie zrozumiałeś chodziło mi o to iż w filmie nie ma żadnych oznak survival'a jeszcze nie widziałem w Gwiezdnych Wojnach kopania diaxów chyba, że jestem ślepy..

Opublikowano

Masz rację, ale ogranicza nas minecraft. Powiedz co mam dodać, daj jakieś propozycje. 

Minecraft nie jest problemem.

Wystarczy umieć nawet skrypty pisać nie mówię tutaj o bukkitapi.

Problemem tutaj natomiast może być czas i chęci..

Bo stworzenie takiego serwera trwałoby prawdopodobnie z parę miesięcy.

Opublikowano

Zamykam na prośbę autora (pw).

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...