Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiezdne wojny: Wojny klonów!

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem tu kiedyś jestem fanem gwiezdnych wojen ale niestety mnie nie przekonało

Ale serwer bardzo polecam jest tam miła administracja :-)

Może kiedyś Ci się nie podobał, lecz może teraz zobaczysz w nim jakiś potencjał? Na prawdę warto tutaj zagrać, plugin na gildie już jest w pełni sprawny, jest miła atmosfera ;) Możesz podać jakieś sugestie dot. serwera, na pewno ktoś je weźmie pod uwagę.

Opublikowano

Może kiedyś Ci się nie podobał, lecz może teraz zobaczysz w nim jakiś potencjał? Na prawdę warto tutaj zagrać, plugin na gildie już jest w pełni sprawny, jest miła atmosfera ;) Możesz podać jakieś sugestie dot. serwera, na pewno ktoś je weźmie pod uwagę.

Wejdę zobaczę i ciekawe jak będzie :-)

skillhost-white.svg

Opublikowano

Wejdę zobaczę i ciekawe jak będzie :-)

Z pewnością serwer może Ci się spodobać, może i nie, lecz każdy ma swój gust, myślę, że gdyby serv był by lepiej zareklamowany to grało by więcej osób, i jeszcze więcej bo jest dużo osób.

Opublikowano

Błąd z nabojami do broni:

Przed wyjazdem całkowicie zapomniałem zmienić id naboi, czyli zamiast kulek gliny, dodałem redstone. Zmyliłem tym graczy, ponieważ do automatycznego sklepu, wiadomości itp. dodałem informację, że za amunicję robi glina. Teraz już wszystko działa poprawnie.

Opublikowano

@"Info?!.O.o" A kiedy będzie więcej broni? I czy wgl będzie więcej broni:D ?

Modele już są dodane do resource-packa, ale trzeba teraz odpowiednio skonfigurować plugin pod bronie ;) Planuję to zrobić max do następnego weekendu.

Opublikowano

Hej, super serwer ale.... mam za każdym razem cannot send chat message ;(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Hej, super serwer ale.... mam za każdym razem cannot send chat message ;(

Musisz w opcjach to ustawić!

Opublikowano

Nowy plugin na gildie, czyli GuildsPlus:

Dostałem kilka informacji, że obecny plugin zawiera dosyć sporą liczbę błędów. Nie są to jakieś wielkie, ale niestety są. Dzisiaj rozmawiałem z autorem tego pluginu i dał mi dwa wybory. Pierwszym rozwiązaniem było poprawienie obecnego pluginu, który i tak nie był dobrze napisany. Drugim rozwiązaniem było otrzymanie nowego, lepszego, wydajniejszego pluginu. Zawierał on w sobie dwa inne pluginy, mniejszy kod oraz rozbudowany config. Dało to przewagę nad pierwszym rozwiązaniem. Wszystko teraz działa poprawnie i bez żadnego zarzutu.

Opublikowano

Zwykłe gildie z podmienionymi teksturkami - nie podoba mi się.

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

@adx52x Ale tutaj przecież są bronie palne? To wcale nie są tylko gildie  texturki...

Opublikowano

@login989 serwer słaby kto wejdzie to sie przekona :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

@adx52x Na serwie gra 10-15 stałych graczy, bo jest słabo zareklamowany, więc nie jest słaby... Gdyby był słaby nie było by gracz.

Pewnie wbileś na serwer, pograłeś 5-10 min i już jesteś specem od tego serwera i wiesz, że serwer jest słaby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...