Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwiezdne wojny: Wojny klonów!

Info?!.O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin na gildie już działa sprawnie! Poprawiliśmy już wszystkie rzeczy. Start nie zostanie przełożony tak jak to bywa zazwyczaj na innych serwerach.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na prawdę bardzo fajny, wybór broni nie jest ogromny, lecz jak dla mnie to jest +, fajne efekty strzałów, łatwo wbić lvl kopiąc stone, lecz itemki na gildie nie wypadają ze stone, prócz slimeballi. Serwer godny uwagi. Zapraszam!

Opublikowano

Serwer na prawdę bardzo fajny, wybór broni nie jest ogromny, lecz jak dla mnie to jest +, fajne efekty strzałów, łatwo wbić lvl kopiąc stone, lecz itemki na gildie nie wypadają ze stone, prócz slimeballi. Serwer godny uwagi. Zapraszam!

Będziemy jeszcze poprawiać wszystko, ale niestety wypadł mi wyjazd na 10 dni, więc wszystko ogarnę po przyjeździe.

Opublikowano

Tnt rozwala obsidian?

@MichuPlay Admin mówił, że ich Technik kończy pisać plugin/skript na to, że jakaś ilość TNT rozwala obsydian.

Opublikowano

Lecz wypadało by dodać jakieś większe elementy Star Wars?

Opublikowano

Wcześniej nie zauważyłem, ale komandora chyba da się przeładować, bo amunicją do niego jest red stone.

Opublikowano

@MPCDami Jak dla mnie głupota, ponieważ dzieci wykupują cały serw, wczoraj ktoś dostał perma za cheaty, a jutro będzie już znów na serwie.... Jak dla mnie unban to bez sens w sklepie.

Opublikowano

Naprawdę warto grac mój nick KamilTSP ;-) zapraszam do wspólnej gry ! P.S mój ulubiony serwer to ten.Brawo dla admina (jak to jego texture pack) dynia bosko wyszła jak się ją założy.!

Opublikowano

Widzę, że zmieniony został plugin na gildie, nie ma bugów, jest więcej opcji i przeglądanie stron z komendami gildii również jest przejrzyste. Bardzo fajna zmiana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...