Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć darmowy skin do Anivii.

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp

208461403861193761928.jpg

Jako iż od niedawna do lola została dodana węgierska wersja językowa LoLa, Riot postanowił rozdać z tej okazji skórki do anivii. Dlaczego akurat do anivii? Ponieważ skin przedstawia Turula czyli mitologicznego węgierskiego ptaka. Skin w polskiej wersji językowej nazywa się "Drapieżna Anivia" a w angielskiej " Bird of Prey Anivia " Na dodatek jeśli nie posiadamy postaci dostaniemy ją wraz ze skinem. UWAGA: Działa tylko na EUNE!

Jak zdobyć skina?

1.Należy w cliencie zmienić wersję językową na Węgierską, widnieje ona tam pod nazwą "Magyar"

346671403861193761928.jpg

2.Pograć trochę na węgierskiej wersji językowej. ( Nie wiadomo jeszcze ile trzeba grać na tej wersji aby dostać skina, niejedni mówią ze 8 gier a inni zaś że może to trwać aż do 3 tygodni.)

3. Gdy dostaniemy już skina możemy zmienić na wcześniejszą wersję językową. 

4. To wszystko dziękuję za uwagę, jest mój pierwszy poradnik na MPC Forum więc polubienia mile widziane :)

Uwaga: Na potwierdzenie tego że to działa dorzucam ss. Grałem 2 dni na tej wersji językowej i po 8 dniach dostałem skina.

124001404581089761928.jpg

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli bede grał normale też dostane? Czy tylko rankedy? Bo nigdzie tego nie pisza oprocz tego , że trzeba trochę pograć

Opublikowano

Jezeli bede grał normale też dostane? Czy tylko rankedy? Bo nigdzie tego nie pisza oprocz tego , że trzeba trochę pograć

zazwyczaj za normale są nagrydy

rito do tej pory nie kazał grać rankedów, żeby dostać avatary/skiny (nie licząc oczywiście nagród za koniec sezonu)

@ UP to przeczytaj raz jeszcze a się dowiesz.

Na dodatek jeśli nie posiadamy postaci dostaniemy ją wraz ze skinem.

Hejo

Opublikowano

a ja nie mam tego języka... co robić?

Musisz mieć każdy go ma tylko że on nie nazywa sie  po prostu "Węgierski" Tylko " Magyar" w poradniku jest to napisane.

Opublikowano

Czyli jak zagram 8 meczów na boty to nie dostanę? (Za duże laggi mam ostatnio, żeby normale grać).

Opublikowano

Jeżeli nie mam postaci, a zagram te gry na wersji węgierskiej to dostane skina+postać?

Tak. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ile ten event trwa? Bo ja dopiero w poniedziałek będe w domu...

Opublikowano

Nie zdobędzie cie tego skina, koleś z supportu napisał, że trzeba mieć węgierskie IP.

PMK3yt4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...