Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć darmowy skin do Anivii.

EvilBadDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do 27 lipca działa idioci
a co to znaczy "TRZEBA MIEĆ 75% GIER, OD CZASU URUCHOMIENIA WĘGIERSKIEGO JĘZYKA."? 75% gier muszę zagrać na węgierskiej wersji by dostać skina? xDDD skoro muszę zagrać 3/4 gier, to jaki jest limit tych gier? Każdy kto choć raz zagrał na tej wersji pewnie dostanie skina. Rito ma czas do 27 lipca.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem...

Otrzymam Anivię wraz ze skórką do 27 lipca, jeśli zagram 3/4 meczy od kiedy wszedł ten węgierski serwer? Czyli jeśli grałem 12 meczy to muszę 9 pyknąć?

Czy muszę zmieniać IP, czy wystarczy sama zmiana języka?

Już od postów powyżej mam mętlik w głowie, niech ktoś mnie oświeci ;p

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem...

Otrzymam Anivię wraz ze skórką do 27 lipca, jeśli zagram 3/4 meczy od kiedy wszedł ten węgierski serwer? Czyli jeśli grałem 12 meczy to muszę 9 pyknąć?

Czy muszę zmieniać IP, czy wystarczy sama zmiana języka?

Już od postów powyżej mam mętlik w głowie, niech ktoś mnie oświeci ;p

Boże to jest takie trudne... człowieku, był ticket od supportu i wszystko było napisane:

Ludzi, wy albo nie umiecie czytać ze zrozumieniem, abo nabijacie posty.

Przecież jak support napisał: że trzeba rozegrać 75% swoich gier OD czasu URUCHOMIENIA tego języka, to po co piszecie o jakiejś zmianie IP, "sprawdze czy działa".

Wiadomo, że działa wtf? Czy na prawdę jest taka tragedia na tym forum.

"HHAHAA"

wtf te posty.

TRZEBA MIEĆ 75% GIER, OD CZASU URUCHOMIENIA WĘGIERSKIEGO JĘZYKA.

Ludzie, czy wy naprawdę wierzycie, że Riot rozdaję skina za randomową ilość gier?

Masz.

Musisz zagrać 75% gier na węgierskim języku od czasu jej wyjścia - czyli jeśli zagrałeś 12 gier na innym języku, zaraz po wyjściu węgierskiego, to musisz zagrać 36 gier na węgierskim.

Opublikowano

---

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Zagrałem 8 meczy i nic :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Zagrałem 8 meczy i nic :)

Ja tam dostałem po jakimś czasie.

Opublikowano

Ja tam dostałem po jakimś czasie.

edit *11 meczy :P w tym tylko 2 losse...(jeżeli ma to jakieś znaczenie)

Opublikowano

@EvilBadDay Ale z czym się pośpieszyć? Rozegrałęm około 12-13 gier i nadal nic.

Opublikowano

Gram na węgierskim języku już ponad 2 tydzień (prawie od początku giveaway'u) i nie ma skina nadal;/

Same rankedy.

League of Legends

Opublikowano

Czy Aramy się liczą?

Czy muszą to być normale 5x5?

Liczą się wszystkie mecze i te na boty, aramy, 5x5, 3x3, dominiony.

Opublikowano

Gram na tym rankedy już od 2 tygodni :) 

Zagrałem już na tym ponad 60 gier i nic nie mam :) Sprawdzam co grę bo nie mam anivi nawet kupionej :)

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Gram na tym rankedy już od 2 tygodni :)

Zagrałem już na tym ponad 60 gier i nic nie mam :) Sprawdzam co grę bo nie mam anivi nawet kupionej :)

Skin/postać mogą Ci dojść nawet po 2 tyg.

Nie jestem pewien, ale gdzieś było napisane, że działa to tylko wtedy, gdy przy rejestracji wybierałeś "Węgry".

Nie wiem jak z tym jest, mojemu koledze zadziałało a mi nie.

Jeśli pomogłem

Możesz dać mi +

Wielkie dzięki :)

Opublikowano

Ludzie tu nie chodzi oto ile meczy zagracie a ile czasu spędzicie na tym węgierskim. Musicie przegrać 75% meczy czyli to może nawet parę dni zająć lub coś. Ewentualnie musi być 51% logowań w języku węgierskim ale z węgierskiego IP, więc pozostaje wam te 75% meczy.

Opublikowano

Ludzie tu nie chodzi oto ile meczy zagracie a ile czasu spędzicie na tym węgierskim. Musicie przegrać 75% meczy czyli to może nawet parę dni zająć lub coś. Ewentualnie musi być 51% logowań w języku węgierskim ale z węgierskiego IP, więc pozostaje wam te 75% meczy.

Nie znasz się to się nie wypowiadaj.

Ja zagrałem 1 dzien na węgierskim języku chyba 3-4 mecze potem sobie odpuściłem i przeszedłem na ang. język i po paru dniach dostałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...