Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]League Of Legends News

Shazzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie, jakieś pół roku temu była taka sugestia, jednak wszyscy byli przeciwko. Jednak teraz powstało Metin2 News i GTA News, tak więc stwierdziłem, że warto napisać tę sugestię ponownie. 

Dobra, przejdźmy do rzeczy... Otóż sugeruję dodać poddział "League Of Legends - News" i rangę "Redaktor League Of Legends". Otóż w LoL'u, zmiany zachodzą bardzo często, ciągle jest jakiś patch, rework, visual uograde, jakiś event typu 2 w cenie 1 itp. Zazwyczaj takie rzeczy są w głównym forum, ale wygląda to bardziej na coś w stylu "Rzucę link i spierdalam". Myślę, że lepiej by było mieć wszystkie take ważne tematy w jednym dziale, zamiast szukać ich na jakichś innych stronach/forach lub skacząc po stronach w dziale głównym...

To tyle. 

b_560_95_1.png

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby ciekawie opisywano zmiany, których w LoLu jest dosyć dużo, to jestem na tak.

Opublikowano

Dla mnie bez sensu, zwykłe kopiowanie ctrl + c i ctrl + v z reddita. Obecnie jest dobrze a jakby się uprzeć to można ewentualnie dodać poddział newsy i moderator będzie tam tworzył tematy dotyczące newsów(np. kopiował z oficjalnej strony lub jak już napisałem wyżej z reddita). 

Opublikowano

Dla mnie bez sensu, zwykłe kopiowanie ctrl + c i ctrl + v z reddita. Obecnie jest dobrze a jakby się uprzeć to można ewentualnie dodać poddział newsy i moderator będzie tam tworzył tematy dotyczące newsów(np. kopiował z oficjalnej strony lub jak już napisałem wyżej z reddita). 

tru

tak, choć jak wspomniał @1373230489-U611928.pngDami90x większość będzie zerżnięte z reddita

­

Opublikowano

Chodziło mi o coś bardziej jak np. Opis patcha i omówienie jak prawdopodobnie się teraz będzie grało itd. Dalej myślałem o np. podsumowaniu tygodnia LCS'ów ( najlepsze kda, kto wygrał, kto przegrał itd. ). 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na tak, to ja chyba dawałem taką propozycję :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1099715-sugestialol-nowosci/

Btw. można byłoby pisać artykuły podsumowujące pracę na przykład na temat zamiarów Riotu (np. teraz Riot próbuję zrobić tak, aby gra była "przyjazna" dla każdego czyt. przejrzystsza i można omówić co robią z tym), można zrobić wiele artykułów, nawet na temat samego e-sportu jak podsumowanie lcs'ów etc. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Chodziło mi o coś bardziej jak np. Opis patcha i omówienie jak prawdopodobnie się teraz będzie grało etc. 

Omówienie to 1 zdanie w stylu, "Teraz Ryzem gramy pod RoA i maksujemy q -> r -> w -> e" ? Niewiele więcej da się napisać poza bezsensownym rozłożeniem tego na dłuższe zdania ale treść pozostaje taka sama. Opis patcha przecież się kopiuje. Do tego naprawdę nie potrzeba żadnych dodatkowych rang ponieważ jest to bardzo mało pracy.

Opublikowano

tak, mało w której grze jest tyle nowości i wiadomości co w lolu

Opublikowano

Niedługo to w każdym dziale zostanie wprowadzone. Nie mam nic przeciwko, ale żeby to było pisane chociaż mniej więcej swoimi słowami, jakoś ładnie "udekorowane", itd. Więc raczej tak :)

Opublikowano

Dobierzcie kilka osób które znają się na tej grze. Ale znając życie w tej grupie będą osoby które dobrze machają językiem po dupie.

Sugerujesz kogos? ;> @Miszczu

Wiadomo ze wszystkiego i tak sie nie da zrobić samemu dlatego reddit/surrender must read

//

I-see-what-you-did-there.jpg

­

Opublikowano

Przypuszczam, że za miesiąc będzie sugestia, aby to usunąć. Jednak być może za pisanie tych newsów zabiorą się jakieś ogarnięte osoby. Spróbować nie zaszkodzi ; )

Reasumując: tak

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma zamiar zrobić kopiuj wklej i dodać od siebie coś czy pozmieniać to jest całkowicie bez sensu. Całkowicie bez sensu te newsy są.

Nie.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...