Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP2]LCGenericName01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojej, punkt dla ciebie, dziewczynko. Pojebało mi się i zdawało mi się że gadamy o stone. Nie czytam waszych głupich postów dokładnie xD

Chichłam? Widzę cofanie się w rozwoju dalej u ciebie działa.

Jak tam z ludnością na serwie wgl? Czy dalej tak jak na początku?

Naszych głupich postów? Ty po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem, albo masz wyraźne problemy z odróżnieniem słowa SLEEP od STONE. I Ty nie mów mi o cofaniu w rozwoju, bo właśnie Ty udowodniłaś, że u Ciebie to już bardzo zaawansowane stadium. xD

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam z ludnością na serwie wgl? Czy dalej tak jak na początku?

Można powiedzieć, że troszkę więcej niż ostatnio, ale nie ma rewelacji. Fajnie jest teraz zaczynać, bo nie ma aż takiej "konkurencji", ale to trzeba mieć cierpliwość żeby wbić 165 lvl, bo to wcale nie jest zabawa na dwa godzinki i niektórym może odechcieć. Szczególnie, że tak od razu nie dostaniesz 100% oszczędzania many, a potki z castem są w IS tak samo jak złodziejki. :) 

Opublikowano

Można powiedzieć, że troszkę więcej niż ostatnio, ale nie ma rewelacji. Fajnie jest teraz zaczynać, bo nie ma aż takiej "konkurencji", ale to trzeba mieć cierpliwość żeby wbić 165 lvl, bo to wcale nie jest zabawa na dwa godzinki i niektórym może odechcieć. Szczególnie, że tak od razu nie dostaniesz 100% oszczędzania many, a potki z castem są w IS tak samo jak złodziejki. :)

W końcu to jest coś w stylu starego LC, więc nie ma co się dziwić, że nie ma casta/oszczędzania od 1lvla :p

W sumie ściągnę raz jeszcze i będę wpadać co jakiś czas patrząc ile jest ludzi, nie widzi mi się zdobywać wszystkiego dropiąc, wolę kupić :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

O trzeciej w nocy ciężko mi się myśli, każdy może popełnić błędy. ;) Po za tym doskonale wiesz, że to jest mniejszy spam niż to, co Ty czasami odstawiasz tutaj.

@ Rozumiem, że nie ma tutaj leków na sleepa? ^^ W ogóle fajnie jest teraz bo mało osób gra, nie ma affinity. Taki fajny serwerek, ale nie dla każdego bo wbicie 165 zajmuje trochę czasu i trzeba do tego przysiąść. 

@@ Po za tym zapraszam wszystkich, crashe już ustąpiły i się nie pojawią. ;)

Nigdy nie mow nigdy ;)

Czyli skoro nie ma leku na sleepa mozna sie fajnie bawic witchem, a tak ogolem mniej wiecej na full koxie ile sie wbija 165?

Opublikowano

Nigdy nie mow nigdy ;)

Czyli skoro nie ma leku na sleepa mozna sie fajnie bawic witchem, a tak ogolem mniej wiecej na full koxie ile sie wbija 165?

Oczywiście, Ty jesteś taki pro koks, że zaraz coś wykombinujesz. Hyhy.

Na razie crashe z usuwaniem postaci ustąpiły, czyli nie da się już ich ponownie wykorzystać. ;)

Można, ale problem jest taki, że leki ładują się 7 sekund. Czyli archer/rycek i inne postacie stunujące też są "op" bo wystarczy, że dwa razy rzuci skilla i potem tylko żeby zabić. Więc tutaj jest zabawa "kto pierwszy"... Ale podejrzewam, że wykoksana wiedźma (ja mam wiedźmę, ale jeszcze nie mam full setu bo to z crafta a to jest baardzo trudne do zrobienia) jest niezła do pvp, szczególnie na grody do sleepowania pod kryształami. ^^

Ok. 5-6k esek byś potrzebował i jeżeli rozmawiamy o "nolajfieniu" z jedzeniem, sikaniem i spaniem to podejrzewam, że ok.  2-3 dni. 

Opublikowano

Na te zabawę "kto pierwszy" są sposoby xD Trzeba tylko wiedzieć kiedy załączyć lek ;p

Ty masz zawsze na wszystko sposoby, tylko wiesz... czasami się tak nie da, po prostu. Nie wiem czemu zawsze chcesz podważyć moją opinię.

Jeżeli usiądą na Ciebie dwa archery, albo jeden archer i jakiś rycek to nie masz możliwości ogarnięcia leków. Po za tym chciałabym podkreślić, że lek - 7 sec cd, skill - 0 sec cd. Różnica? Tak. 

Opublikowano

Ty masz zawsze na wszystko sposoby, tylko wiesz... czasami się tak nie da, po prostu. Nie wiem czemu zawsze chcesz podważyć moją opinię.

Jeżeli usiądą na Ciebie dwa archery, albo jeden archer i jakiś rycek to nie masz możliwości ogarnięcia leków. Po za tym chciałabym podkreślić, że lek - 7 sec cd, skill - 0 sec cd. Różnica? Tak. 

Wiesz, jeżeli osoba bijąca ciebie rzuca ci np stuna, rzuca go ponownie, więc po co używać leku jak wiadomo, że rzuci go drugi raz? Lek używa się dopiero gdy ta osoba cię bije. Wtedy szybko zaznaczasz, rzucasz swojego stuna i bijesz nie dając tamtej osobie go zdjąć ;) Proste.

A podkreślę, że na arenę nie opłaca wchodzić się samemu jeżeli jest tam kilka osób co będzie cie bić, nie wiem kto jest taki głupi xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Haha, dziecko próbuje mnie obrazić po raz kolejny xD xD xD Powodzenia.

Czy ja tutaj gdzieś napisałam, że da się kogoś zabić czy się nie da? Lol, a ktoś mi tu pisał o czytaniu ze zrozumieniem xD

Napisałam o sposobie z lekami, a teraz niech twój mózg to sobie poukłada teraz. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Wiesz, jeżeli osoba bijąca ciebie rzuca ci np stuna, rzuca go ponownie, więc po co używać leku jak wiadomo, że rzuci go drugi raz? Lek używa się dopiero gdy ta osoba cię bije. Wtedy szybko zaznaczasz, rzucasz swojego stuna i bijesz nie dając tamtej osobie go zdjąć ;) Proste.

A podkreślę, że na arenę nie opłaca wchodzić się samemu jeżeli jest tam kilka osób co będzie cie bić, nie wiem kto jest taki głupi xD

Nigdy nie wiesz ile razy przeciwnik rzuci Ci stuna. ;)

Czy ja coś takiego napisałam, że się pakuję na arenę sama czy coś? Chodziło mi o grody, po za tym doskonale wszyscy wiemy że najłatwiej jest zdjąć na początku "najsłabsze ogniwo" czyli jakąś wiedźmę czy kleryka czy coś takiego. 

Opublikowano

Nigdy nie wiesz ile razy przeciwnik rzuci Ci stuna. ;)

Czy ja coś takiego napisałam, że się pakuję na arenę sama czy coś? Chodziło mi o grody, po za tym doskonale wszyscy wiemy że najłatwiej jest zdjąć na początku "najsłabsze ogniwo" czyli jakąś wiedźmę czy kleryka czy coś takiego. 

Dlatego napisałam, że używasz leku dopiero gdy zaczyna Cię bić, najlepiej tak z zaskoczenia gdy się nie będzie spodziewać xD

Kleryk nie jest najsłabszym ogniwem, ale zawsze się go bije pierwszego bo leczy xD Nie wiem jak wyglądają grody tutaj, ale na vorms jeżeli ma się 2 kleryków w 1 pt to naprawdę ciężko jest je zdjąć. 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nigdy nie mow nigdy ;)

Pare godzin na full IS z eskami :D

Opublikowano

Dlatego napisałam, że używasz leku dopiero gdy zaczyna Cię bić, najlepiej tak z zaskoczenia gdy się nie będzie spodziewać xD

Kleryk nie jest najsłabszym ogniwem, ale zawsze się go bije pierwszego bo leczy xD Nie wiem jak wyglądają grody tutaj, ale na vorms jeżeli ma się 2 kleryków w 1 pt to naprawdę ciężko jest je zdjąć. 

Nie grasz tam, to się nie wypowiadaj na tematy areny. Jakbym miała tak czekać to bym z padła pięćdziesiąt razy. ;) Tutaj nie ma 200tyś hp, tylko 30-40tyś. 

Tutaj kleryk jest na dwa strzały, nikt nim nie gra prawie a jak grają, to jacyś opętani ludzie. :-D

Opublikowano

Ale to, że masz 30-40k hp nie znaczy, że nie można tak robić. Przy 200k hp bije się 30k, a przy 40k hp bije się po 2-3k, więc to jest to samo;)

Czyli grody mogą być tu ciekawe bez kleryków :D

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ale to, że masz 30-40k hp nie znaczy, że nie można tak robić. Przy 200k hp bije się 30k, a przy 40k hp bije się po 2-3k, więc to jest to samo;)

Właśnie nie, i podkreślam - nie grasz, nie wypowiadaj się. ^^ Szelma potrafi mnie uderzyć po 6k, czasem po 7k. A to jest ogromna różnica, tak samo archer.. A rycek ma b. szybką animację. 

Opublikowano
Patch Info:
Server/Client:
- Re-enabled Character Deleting. 

Items:
- Made Guild Emblem 7 days.
- Made Platinum Super Skill Pill 2 million.
- Created Apatite Lvl 4 (Cool Down jewel 5%)
- Made Gold Booster 0 weight.
- Made Superior Remedy 0 weight.
- Made Advanced Potion of Escape 0 weight.
- Made Advanced Antidote 0 weight.
- Made Advanced Potion of True Sight 0 weight.
- Made Advanced Potion of Cure Blindness 0 weight.
- Made Advanced Potion of Cure Stone 0 weight.
- Made Advanced Potion of Cure Silence 0 weight.
- Made Old Material Purse 0 weight.
- Made Blue Pouch of Material 0 weight.
- Made Yellow Pouch of Material 0 weight.
- Made Red Pouch of Material 0 weight.
- Adjusted items in Event Leveling boxes. 

Items Costumes:
- Made Samurai and Dojo helms Visible All Classes.
- Added Night Shadow Dojo set.
- Added Night Shadow Samurai set.
- Made Wizard Hat Titan/Knight/Rogue 30 days and C2.
- Made Witch Hat Healer/Mage/Sorcerer 30 days and C2.
- Made Ghost Mask all classes 30 days and C2.
- Made Jason Mask all classes 30 days and C2.
- Made Scream Mask all classes 30 days and C2.
- Made Luxurious Hair all classes 30 days and C2.
- Made Fantastic Hair all classes 30 days and C2.

Shops:
Costume Shops:
- Added Night Shadow Dojo Set to Night Shadow Costume Shop.
- Added Night Shadow Samurai Set to Night Shadow Costume Shop.
- Added Wizard hat to Titan/Knight/Rogue Costume Shops.
- Added Witch hat to Healer/Mage/Sorcerer Costume Shops.
- Added Ghost Mask to all classes Costume Shops.
- Added Jason Mask to all classes Costume Shops.
- Added Scream Mask to all classes Costume Shops.
- Added Luxurious Hair to all classes Costume Shops.
- Added Fantastic Hair to all classes Costume Shops.

Special Item Dealer:
- Added Platinum Super Skill Pill.

Socket Manager:
-Added Apatite Lvl 4 (Cool Down jewel 5%)

Guild:
- Removed Open Guild Storage Skill. (People sadly use it for duping etc)

Itemmall:
- Changed Pouches 250 pack to 300 packs to fit with the price.
- Added Purified Rune Ore.
- Added Purified Rune Ore 5pk.
- Added Purified Rune Ore 10pk.

Może aż tak dużych zmian nie ma, ale fajnie że kostiumy pododawali i pozmieniali te obciążenie z torbami. Łatwiej będzie teraz zrobić ten craft. ;) I mam nadzieje - że tak jak w sugestiach napisałam - dodadzą 100% blocka expa jako potkę, bo ciężko kasę dropić. >.>

Opublikowano

Chyba dla ciebie ciekawe...

Obrońcy wpadają ze stonem sorca i sleepem witcha,do tego czarownica używa obszarów i można sobie poleżeć :D

Opublikowano

Chyba dla ciebie ciekawe...

Obrońcy wpadają ze stonem sorca i sleepem witcha,do tego czarownica używa obszarów i można sobie poleżeć :D

Dokładnie tak mniej więcej wyglądają grody. ^^ Jeszcze archer z silencem albo ranger i zabawa jest... Czasami miałam problem z dojściem pod kryształ na DCS bo mnie napadali ze stunami/silencami a potki mają długi cd... To się nie dało w ogóle podejść dalej. 

Opublikowano

Czyli szelmy mają przewagę - niewidka

No mają, mają. Na grody są właśnie spoko dlatego, że mają niewidkę.  W ogóle ranger jest spoko, bo ma silence i stun shota. ;) Ale każda klasa jest fajna, można pograć "zapomnianymi" typu tytan czy archer. ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...