Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP2]LCGenericName01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cos ktoś wie co się dzieje? Czyżby serw już padał? :)

Jakiś wybitny umysł chyba crashuje, trzeba patrzeć na forum czy ktoś o tym nie pisze :D

k1hvCVp.gif

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Cos ktoś wie co się dzieje? Czyżby serw już padał? :)

nawet nie radze, jak zobaczy logi to od razu ip block'a na całą polskę wpierdoli, a chce trochę pograć iksde, chociaż mam nadzieje że naprawił sposób z char'em

Opublikowano

Ja jestem online od jakiś 2 godzin, więc nie wiem skąd to stwierdzenie.

Kto crashuje? o.O Nie dostałam w tej grze jeszcze ani jednego DC, ani nawet laga nie było.

Ja uważam coś innego, ale co ja tam wiem :rolleyes:

0461a-cdff75b5-e628-4a36-a0d7-6913c867c2

Opublikowano

Swietny serwer na ktorym za multi mozna zebrac bana. Geniusze  nie ma co .

Jak dla mnie to dobra pomysł po co nabijać licznik ze na servie jest 250 osób z czego 125 to boty.. 

Na początku może być problem, ale z biegiem czasu wątpię.

ubh6c.png
Opublikowano

Jak narazie ktos sie zawziol i skutecznie wywala serwer. Co 2 min dc.

Co do multi mam inne zdanie. Napewno nie bedzie tu gralo sporo graczy wiec wieczorem bedzie spory problem z pt .

Opublikowano

te kłótnie można się pośmiać ..

a teraz pytanie cz serwer jest podobny do starych 777 ? po prezentacji wygląda ciekawie dla tego myślę że się skusze 

Opublikowano

te kłótnie można się pośmiać ..

a teraz pytanie cz serwer jest podobny do starych 777 ? po prezentacji wygląda ciekawie dla tego myślę że się skusze 

Podobny, ale szybszy trochę.

Ja uważam coś innego, ale co ja tam wiem :rolleyes:

102081403808091975574.jpg

No właśnie, co Ty wiesz. Ja może dostałam dwa razy dc, bo gram na ch3. 

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/840509-szukam-gildii-towarzysza-do-gry-rekrutuje-do-gildii/

Tak na przyszłość.

A Ty Agnieszko zamiast dać lajka, powinnaś wysłać ten link co wysłałam ja. Bo to jest spam ;)

Dzięki za link

/Neoxyh

O trzeciej w nocy ciężko mi się myśli, każdy może popełnić błędy. ;) Po za tym doskonale wiesz, że to jest mniejszy spam niż to, co Ty czasami odstawiasz tutaj.

@ Rozumiem, że nie ma tutaj leków na sleepa? ^^ W ogóle fajnie jest teraz bo mało osób gra, nie ma affinity. Taki fajny serwerek, ale nie dla każdego bo wbicie 165 zajmuje trochę czasu i trzeba do tego przysiąść. 

@@ Po za tym zapraszam wszystkich, crashe już ustąpiły i się nie pojawią. ;) 

Opublikowano

O, chętnie wbije.

Doda mnie ktoś do jakiejś gildi?

Za 20 min będe w grze, podajcie jakiś channel etc. c:

Albo jednak nie wbije, za bardzo w tyle jestem z lvl'em na PL'u ;_;

Ale życze miłej gry, serwer godny polecenia.

Opublikowano

To w takim razie jak według Ciebie się nazywa lek na sleepa? ;)

Nie wiem jak on się nazywa, ale zwykle jest w Morasce. Możliwe, że jest tu usunięty, nie powiem Ci.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie wiem jak on się nazywa, ale zwykle jest w Morasce. Możliwe, że jest tu usunięty, nie powiem Ci.

On nie jest usunięty, on nie istnieje. Tak samo nie istnieje lek na siatę cienia. Więc nie wiem po co piszesz coś, czego nie jesteś pewna. Na tych wszystkich innych serwerach istnieje lek których jest uniwersalny - na wszystkie stuny. Tutaj musisz mieć na wszystko osobny lek. ;) 

Opublikowano

Lel, dziewczyno, gdzie Ty widziałaś LEK NA SLEEP? xD Nie ma czegoś takiego i nigdy nie było. Jedynym lekiem na sleep jest crs i owl. ^^ A ani jednego, ani drugiego na 01 nie ma.

Opublikowano

Lel, dziewczyno, gdzie Ty widziałaś LEK NA SLEEP? xD Nie ma czegoś takiego i nigdy nie było. Jedynym lekiem na sleep jest crs i owl. ^^ A ani jednego, ani drugiego na 01 nie ma.

848441404391291797731.png

Nie używałam, ale po nazwie stwierdziłam iż jest coś takiego.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Czy Ty umiesz czytać? To jest lek na STONE. Chichłam! 

Ojej, punkt dla ciebie, dziewczynko. Pojebało mi się i zdawało mi się że gadamy o stone. Nie czytam waszych głupich postów dokładnie xD

Chichłam? Widzę cofanie się w rozwoju dalej u ciebie działa.

Jak tam z ludnością na serwie wgl? Czy dalej tak jak na początku?

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...