Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] [EP2]LCGenericName01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka z ciebie dziewczynko xD

Hmm czy tu quest exp jest podniesiony czy standardowy?

Beka to może być z Ciebie, bo jedno piszesz tu, a co innego pisałaś tam, a jeszcze co innego mówisz, ale to u Ciebie normalne, więc chyba każdy przywyknął.

Standardowy.

• Odpowiedzi 132
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Quest exp? OMG kto cię zrobił

JA P******E K***A QUEST EXP

Ten serwer nie jest dla ciebie, 80 nawet nie wbijesz :)

W przeciwieństwie do ciebie - człowiek.

Spokojnie, mam dużo czasu więc mogę sobie pobić dłużej. Skoro grałam chwilę na PL-u, wbijając 75lv i mi się podobało, to tutaj chyba nie będę miała większego problemu ;)

Na razie mi się tu podoba, ale raczej wolę poczekać aż rynek się rozwinie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "podwyższenie quest expa" haha, prędzej zmniejszają exp potrzebny do lvla. 

Beka. xD

W przeciwieństwie do ciebie - człowiek.

Spokojnie, mam dużo czasu więc mogę sobie pobić dłużej. Skoro grałam chwilę na PL-u, wbijając 75lv i mi się podobało, to tutaj chyba nie będę miała większego problemu ;)

Na razie mi się tu podoba, ale raczej wolę poczekać aż rynek się rozwinie.

O Ty koksie! Chcę zobaczyć Twoją postać z maxem. xD

O K***A

75 lvl na plu XDDDDD

powodzenia 

Toż to zajebisty wyczyn, jest się czym pochwalić, yolo!

Opublikowano

O K***A

75 lvl na plu XDDDDD

powodzenia 

Na ch*j tak hejtujesz? Co Cie to interesuje, bedzie chciala to pogra i nic Ci do tego czy bedzie bic lvl cap dlugo, bo moze tak lubi....

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "podwyższenie quest expa" haha, prędzej zmniejszają exp potrzebny do lvla. 

Stwierdziłam to po kilku prezentacjach serwerów, gdzie jest napisane "quest exp x10" etc. Więc pytam, a państwo wyżej widzę niedojebane dzisiaj xD

O K***A

75 lvl na plu XDDDDD

powodzenia 

Chwalisz się, czy żalisz? 

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak można być jednego dnia niedojebanym a drugiego nie? Pojebało Cie? 

Ani nie chwale ani nie żale, moim postem chciałem ci uświadomić że jesteś słaba. Na twoim miejscu usunął bym LC i zajął się tym dzieckiem co to niby masz. 

Tukanowy, nie wpierdalaj się jeśli nie wiesz o co chodzi. Kto k***a normalny wbija długo max lvl? Kim ty k***a jesteś żeby mi mówić co ja mam robić. 

No dominika, ochronę sobie znalazłaś bo już nie wiesz co pisać, i zgłaszasz nasze posty. Co ci to k***a da? Dostane bana na forum, to zrobię drugie konto i dalej będę cie hejtował. 

A tak btw. nie chcesz tu grać bo boisz się że jak po miesiącu wbijesz 165 to dostaniesz bana.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ani nie chwale ani nie żale, moim postem chciałem ci uświadomić że jesteś słaba. Na twoim miejscu usunął bym LC i zajął się tym dzieckiem co to niby masz. 

Tukanowy, nie wpierdalaj się jeśli nie wiesz o co chodzi. Kto k***a normalny wbija długo max lvl? Kim ty k***a jesteś żeby mi mówić co ja mam robić. 

No dominika, ochronę sobie znalazłeś bo już nie wiesz co pisać, i zgłaszasz nasze posty. Co ci to k***a da? Dostane bana na forum, to zrobię drugie konto i dalej będę cie hejtował. 

A tak btw. nie chcesz tu grać bo boisz się że jak po miesiącu wbijesz 165 to dostaniesz bana.

Pozdrawiam.

Ile Ty masz lat chlopcze? Wez sie troche zachowuj, wsrod ludzi jestes. -.-' Jaka ochrone? Po prostu uwazam sie zachowujesz sie jak dzieciak i nie powinienes pisac w ten sposob.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Boomwuayash blagam Cie nie graj na tym serwerze..zepsujesz wszystko..nie potrzeba tam takich zjebow jak ty..teraz otwieraja nowe exp x100000000000000000000, cos dla Ciebie,tylko nie tu prosze:(

Opublikowano

Stwierdziłam to po kilku prezentacjach serwerów, gdzie jest napisane "quest exp x10" etc. Więc pytam, a państwo wyżej widzę niedojebane dzisiaj xD

Wskaż mi serwer, gdzie tak jest napisane.

@ Radzę zaprzestać tych wszystkich kłótni, bo inaczej ja to zakończę rozdając bany. Tutaj wypowiadamy się na temat serwera, a nie graczy. 

Opublikowano

No dominika, ochronę sobie znalazłeś bo już nie wiesz co pisać, i zgłaszasz nasze posty. Co ci to k***a da? Dostane bana na forum, to zrobię drugie konto i dalej będę cie hejtował. 

Pozdrawiam.

Hehe oj Alanku, Alanku, dziecko drogie ^^

To, że wiesz, że wasze posty są zgłaszane przejdzie dalej, bo tego nie zostawię ;)

Nikogo nie proszę o ochronę, osoba wyżej powiedziała prawdę. Bo nie każdy jak Ty siedzi 20h dziennie przed komputerem grając w Last Chaos po to, aby wbić capa i się nudzić. Ja gram dla przyjemności nie śpiesząc się, bo nie mam gdzie. Mam czas, więc expię powoli. Każdy gra tak, jak lubi.

Kto Ci powiedział, że tu nie chcę grać? Wręcz przeciwnie. Nie boję się Twoich banów, bo pokazałeś na Genesis jak bardzo umiesz podrabiać dowody. Prędzej wasza wszechidealna ekipa dostanie bana znowu za to samo :)

Ah, i to, że tylko wybrane osoby dostają ostrzeżenia także przejdzie dalej.

I Ty to nazywasz hejt? Ja to nazwę płaczem uciśnionego w szkole dziecka :D Hehe, powodzenia w doszkalaniu się w hejtowaniu ;) Może kiedyś uda ci się mnie obrazić w najmniejszym chociaż stopniu.

Pytanko: gold zapewne zarabia się na 90lvlu cieniem na duszkach? Widzę też, że hsy też ładnie stoją.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

To, że wiesz, że wasze posty są zgłaszane przejdzie dalej, bo tego nie zostawię ;)

No chyba widzę że skoro dostaje punkty to musisz to zgłaszać. Pusta to ty jednak jesteś, i to bardzo. 

Opublikowano

Pytanko: gold zapewne zarabia się na 90lvlu cieniem na duszkach? Widzę też, że hsy też ładnie stoją.

1) Słucham?

2) Możliwe, albo drop sobie hsy na bot postaci w Prokion.

@ Jak już napisałam wyżej, nie ciągnijcie offtopu i kłótni bo będą ostrzeżenia. Wypowiadamy się na temat SERWERA, a to że ktoś napisze jedno krótkie zdanie i uzna że jest ok to rozwiewam wątpliwości - nie jest ok. 

@@ Btw. mam ograniczenie na dawanie ostrzeżeń, więc po prostu czasami nie mam możliwości żeby komuś coś wlepić. 

Opublikowano

Hehe oj Alanku, Alanku, dziecko drogie ^^

Nikogo nie proszę o ochronę, osoba wyżej powiedziała prawdę. Bo nie każdy jak Ty siedzi 20h dziennie przed komputerem grając w Last Chaos po to, aby wbić capa i się nudzić. Ja gram dla przyjemności nie śpiesząc się, bo nie mam gdzie. Mam czas, więc expię powoli. Każdy gra tak, jak lubi.

Kto Ci powiedział, że tu nie chcę grać? Wręcz przeciwnie. Nie boję się Twoich banów, bo pokazałeś na Genesis jak bardzo umiesz podrabiać dowody. Prędzej wasza wszechidealna ekipa dostanie bana znowu za to samo :)

I Ty to nazywasz hejt? Ja to nazwę płaczem uciśnionego w szkole dziecka :D Hehe, powodzenia w doszkalaniu się w hejtowaniu ;) Może kiedyś uda ci się mnie obrazić w najmniejszym chociaż stopniu.

Skoro nie masz zamiaru tu grać to na cholerę o cokolwiek pytasz, lol. Poza tym Ty nawet nie wiesz za co kto dostał bana na Genesisie, więc zamilcz dziewczyno, bo od czytania głupot, które wypisujesz aż smutno się robi. Z resztą Ty chyba masz także problemy ze wzrokiem skoro nie widzisz, że zarówno Alan, jak i ja też dostajemy ostrzeżenia. :p

@można i tak.

Opublikowano

@Karyvlea No w sumie HSy widzę po 10kk, to nie jest zły pomysł. Jak dobrze pamiętam, to blok tutaj jest 100%?

@Miyoshi kto ci napisał, że nie mam zamiaru tu grać? o.O

@Siffy Twój post jest tak żałosny, że nawet szkoda mi posta aby ci na niego odpisać. xD

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@Karyvlea No w sumie HSy widzę po 10kk, to nie jest zły pomysł. Jak dobrze pamiętam, to blok tutaj jest 100%?

Jedyna nadzieja w tym,że padniesz 3 razy w procku i usuniesz gn01 -,-

Opublikowano

Quest exp? OMG kto cię zrobił

JA P******E K***A QUEST EXP

Ten serwer nie jest dla ciebie, 80 nawet nie wbijesz :)

Każdego z nas zrobił człowiek, Alanie.

I tu się mylisz moja droga. Można łatwo pomnożyć exp z questów np x10 i potem to wrzucić w patchu.

O K***A

75 lvl na plu XDDDDD

powodzenia

Przestań w końcu już pokazywać swoją inteligencję.

Nie ma bloka 100% to przerobione ep2.3

Swoją drogą myślałem sam że Wizatka stać na coś więcej ale cóż trochę pozmieniał ep2.3 i już. A szkoda naprawdę liczyłem że lcgn01 będzie w stylu dawnego Extreme, ale się rozczarowałem. No cóż chyba już się nie znajdzie takiego serwera na wakacje.

I tak szczerze może i jest bardzo tani cash i bardzo niskie ceny w Item Shopie ale tak czy siak trzeba załadować cash żeby teraz grać. No chyba że ktoś ciśnie na haxach to coś innego ;d

Opublikowano

Każdego z nas zrobił człowiek, Alanie.

Nie ma bloka 100% to przerobione ep2.3

Swoją drogą myślałem sam że Wizatka stać na coś więcej ale cóż trochę pozmieniał ep2.3 i już. A szkoda naprawdę liczyłem że lcgn01 będzie w stylu dawnego Extreme, ale się rozczarowałem. No cóż chyba już się nie znajdzie takiego serwera na wakacje.

I tak szczerze może i jest bardzo tani cash i bardzo niskie ceny w Item Shopie ale tak czy siak trzeba załadować cash żeby teraz grać. No chyba że ktoś ciśnie na haxach to coś innego ;d

Trochę lipa ;s Fakt, jeżeli przerobione ep 2.3 to się nie postarał za bardzo. Ale i tak sądzę, że jak się rozwinie wszystko można będzie fajnie tu pograć :)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...