Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie Metin2 News

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie.

Wywalili Cię z grupy, od razu sugestia "usuwajcie, bo gówno robią".

Ból dupy i tyle.

To samo co z Dziobak_2.

Jak ja nawet w tej grupie nie byłem o.O najpierw sie doinformuj a pozniej pisz ;)

43976131910427822020.png

Opublikowano

Co da usunięcie tej grupy?

Parę osób utraci plakietki i rangi - tyle.

Chcesz wyjebać coś co do końca się jeszcze nie rozwinęło a nie wiesz co z tym będzie.

Jak tam bardzo rwie d***, że nie ma tego tematu o iMt to nawet sam go mogę napisać, znam serwer "od kuchni" to mogę pomóc.

Nie widzę sensu tego tematu, w czym to przeszkadza forum?

Lub w czym to ma pomóc forum?

Jeśli podasz jakieś sensowne argumenty jestem skłonny zmienić zdanie, chociaż nie wyczuwam jakiś sensownych.

Nie.

No i tutaj macie przykład poziomu członka tej grupy.

Wyzwiska tam są codziennością i naciskanie na członków grupy przez tzw. Liderów.

Osobiście mogę powiedzieć, że koleżanka była w tej grupie i szybko z niej zwiała.

No proszę was, kto by nie uciekł jak taki "SynBogdana" ciśnie do mojej znajomej z tekstami "Moja suko" itd. - Pozdrawiam Weezy tym sobie u mnie stworzyłeś problem i nie bardzo interesuje mnie to, czy było to na żarty. Bardzo cieszy mnie to, że dzieciak wyłapał perm'a, pierwsza decyzja ludzi "wyżej", która mi się podoba.

Jest tam totalny syf, bo trafiły tam nie odpowiednie osoby.

Wymyślają jakieś dziwne wymagania typu czytanie MPC Forum następująco "EMPECE Forum" - No po prostu wstyd, aż uszy bolą.

Skoro jest to nazwa pochodząca z Angielskiego, to powinno się ją czytać po Angielsku.

Niestety w tej grupie jest pełno gimbusów.

Ja osobiście znam dużą ilość konkretnych lektorów, ale po co ich wybierać, lepiej wybrać jakiś 15 letni plebs z dna forum, który tylko wstyd przynosi okradając inne fora.

Skorzystam z okazji i zareklamuje swój produkt, ale jednocześnie pokaże wam, jak brzmi lektor i osoba odpowiednia do działalności w takiej grupie:

https://www.youtube.com/watch?v=J9RbL0Pf7hA

Oto Sajmon, osoba z bardzo dobrym głosem i jednocześnie jest bardzo kulturalny.

Nie wiem czy moje zdanie ma tu jakieś znaczenie, czy też nie.

Ale moim zdaniem Metin2News jest bardzo dobrym pomysłem, tylko trafiło tam sporo nieodpowiednich osób, które wystarczy wymienić na jakieś bardziej kompetentne i "mądrzejsze".

@Edit

Wybaczcie mój błąd, ale już zaspany byłem.

W tym co pisałem oczywiście chodzi mi o Metin2News.

24b5car.jpg

Opublikowano

Wyzwiska tam są codziennością i naciskanie na członków grupy przez tzw. Liderów.

Osobiście mogę powiedzieć, że koleżanka była w tej grupie i szybko z niej zwiała.

No proszę was, kto by nie uciekł jak taki "SynBogdana" ciśnie do mojej znajomej z tekstami "Moja suko" itd. - Pozdrawiam Weezy tym sobie u mnie stworzyłeś problem i nie bardzo interesuje mnie to, czy było to na żarty.

Wymyślają jakieś dziwne wymagania typu czytanie MPC Forum następująco "EMPECE Forum" - No po prostu wstyd, aż uszy bolą.

Skoro jest to nazwa pochodząca z Angielskiego, to powinno się ją czytać po Angielsku.

Ja osobiście znam dużą ilość konkretnych lektorów, ale po co ich wybierać, lepiej wybrać jakiś 15 letni plebs z dna forum, który tylko wstyd przynosi okradając inne fora.

Skorzystam z okazji i zareklamuje swój produkt, ale jednocześnie pokaże wam, jak brzmi lektor i osoba odpowiednia do działalności w takiej grupie:

Ale moim zdaniem MPC News jest bardzo dobrym pomysłem, tylko trafiło tam sporo nieodpowiednich osób, które wystarczy wymienić na jakieś bardziej kompetentne i "mądrzejsze".

W sugesti chodzi o Metin2News a nie o MPCNews..

43976131910427822020.png

Opublikowano

W “funkcjonowaniu“ tej grupy można dostrzec więcej negatywów, niż pozytywnych efektów pracy. Natomiast zachowanie niektórych jej członków pozostawia wiele do życzenia.

Jestem na tak.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Nie udzielamy się w tematach, ponieważ nie chcemy się kłócić z ludźmi, którzy uważają, że wszystko jest skopiowane z innych stron i wrzucane "od tak" do poddziału. Grupa się rozwija, jest w tzw. fazie alfa ;)

Polecam większości osób doinformować się co do teamu redakcji, bo póki co wygląda na to, że gówno wiecie :)

I jeszcze jedno. Sporo osób wcale nie udziela się w dziale Metin2, więc nie wiem dlaczego jesteście na "tak" lub "nie". Pozdrawiam^^

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

W “funkcjonowaniu“ tej grupy można dostrzec więcej negatywów, niż pozytywnych efektów pracy. Natomiast zachowanie niektórych jej członków pozostawia wiele do życzenia.

Jestem na tak.

­

Opublikowano

No proszę was, kto by nie uciekł jak taki "SynBogdana" ciśnie do mojej znajomej z tekstami "Moja suko" itd. - Pozdrawiam Weezy tym sobie u mnie stworzyłeś problem i nie bardzo interesuje mnie to, czy było to na żarty. Bardzo cieszy mnie to, że dzieciak wyłapał perm'a, pierwsza decyzja ludzi "wyżej", która mi się podoba.

Ale moim zdaniem Metin2News jest bardzo dobrym pomysłem, tylko trafiło tam sporo nieodpowiednich osób, które wystarczy wymienić na jakieś bardziej kompetentne i "mądrzejsze".

@Edit

Wybaczcie mój błąd, ale już zaspany byłem.

W tym co pisałem oczywiście chodzi mi o Metin2News.

Dobra, piękne wypowiedzi ale podsumowując jaką w końcu wybierasz opcję?

Poza tym kolego z tego co wiem wulgaryzmy a wyzwiska dzieli gruba krecha, w poście który zacytowałeś nie było żadneo wyzwiska, do tego nieźle się uśmiałem bo pisałeś tak jakbyś mnie znał, a to raczej malo możliwe. Dodatkowo ja nie należałem nawet do tej grupy a Ty mówisz o mnie, że jestem członkiem. Plus niektóre uwagi powinieneś sobie wsadzić w buty, ewidentmie przesadzasz i wymyślasz. Pozdrawiam :)

// co do sugestii jeżeli aż tak wielu osobom nie pasuje obecny skłas, może zmieńcie kadrę?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Tak, większość z nich kopiuje info z publikacji/strony a wyraźnie jest napisane że gdy ktoś kopiuje - wylatuje i co? Żałosne.

Opublikowano

Kiedyś już ten temat został poruszany.. było mówione, że zostanie zmieniona kadra, dalej jestem tego zdania. Co do samej sugestii jestem na Nie. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Beka.

Większość ludzi co pisze, że jest niby "na tak" wogóle pewnie na oczy nie widziała działu ani pracy w niej.

Większośc newsów 4/5 jest pisana i przerabiana przez nas.

To żadna grupa "jajcarska" ani nie powstała, bo sobie ktoś tak zażyczył. Większośc ludzi się wypowiada, bo za swoje durne zachowanie albo grzeczenie mówiąc opieprzanie się wylecieli.

A teraz płacze, że nie ma plakietki przy nicku. Jeśli Was ta grupa nie ciekawi, nie gracie w metina bądź ten dział jest zbędny to po co tam zaglądać. Hejtów mamy pod dostatkiem a i tak nie wywierają na nas dużego znaczenia.

Na nie.

Opublikowano

Czesc, jestem za usunieciem tej 'grupy' a raczej bym powiedzial 'żalosnej grupy' dlaczego?

- wiekszosc info co dodali skopiowali z for serverów metina i mowia ze sie strasznie przy tym namęczyli.

- usuwaja tematy, gdzie jest hejt.

- uważają sie za nie wiadomo, kogo,  a tak naprawde nic nie robia.

- degraduja ludzi z grupy, za kilka durnych postów.

- i wiele wiecej

chyba, że ogarnienie 'normalnych' ludzi i bedzie widac wklad od 'nich' a nie kopiuj- wklej.

pozdrawiam

PS: Zaraz sie pewnie zleca wielcy 'redaktorzy' xD

Powiedział ten co reaktywuje serwery bez plików i maszyny :)

#EpicLogic ! 

Grupa zostaje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...