Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie Metin2 News

Mr4śnу

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

BEZPODSTAWNIE wyjebali mnie z tej grupy za to,

Nikt Cie bezpodstawnie nie wywalił.

Co do grupy... Ledwo co powstała, więc nie widzę powodu, aby od razu jej tak skreślać. Dajcie się jeszcze im wykazać, bo może coś z tego wyjdzie. Ja jestem na nie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nikt Cie bezpodstawnie nie wywalił.

Co do grupy... Ledwo co powstała, więc nie widzę powodu, aby od razu jej tak skreślać. Dajcie się jeszcze im wykazać, bo może coś z tego wyjdzie. Ja jestem na nie.

Wiesz tyle, co napisał Ci phoenix, więc po co się udzielasz?

Zostałem wyrzucony za:

- Napisanie prawdy, że nic On nie robi

- Napisanie dwóch czy trzech postów z WULGARYZMEM w dodatku w POGADUSZKACH, stwierdził, ze nie godnie prezentuje grupe czy coś takiego. Moge spokojnie wstawić ssy z gadu na forum, nie widze w tym problemu.

No brawo, dostałem warna za to, że napisałem jak wyglada sytuacja w grupie. Brawo Dektored, brawo.

Wyjebcie tą grupe, chyba, ze znajdziecie godnego lidera co ją poprowadzi a nie te pseudo mody z metina (nie wszystkie)

@Miszczu

na co chcesz dowody? Zaraz cos ogarne ;)

Opublikowano

Hmm, nie wiem o co tam poszło - komu z kim. Ogólnie nic nie mam do tego poddziału, ale ciężko jest napisać własną opinie o danym serwerze, jeżeli nie grało się tam (bądźmy szczerzy, nie każdy gra na X privach). Jak dla mnie to pomysł z tą grupą może być, ale trzeba jeszcze popracować. Dać im szansę, poczekać i zobaczyć, co będzie dalej :)

Nie.

Ledwo co powstał ten projekt i już chcesz  go zamykać? Dajmy chłopakom szanse :) Czas pokaże. Co do samej sugesti:

NIE

Dokładnie ;)

Opublikowano

Jestem na nie.

"- degraduja ludzi z grupy, za kilka durnych postów." Ponieważ takie osoby mają dawać przykład użytkownikom.

"- uważają sie za nie wiadomo, kogo,  a tak naprawde nic nie robia." Serio? Nie znalazłem posta, w który mieliby się chwalić ;-).

Opublikowano

Jakiekolwiek dowody?

Do czego dowody?

jak do kopiowania, to sobie wejdz na strone glowna tych serverow i sobie zobacz czy to nie to samo.

43976131910427822020.png

Opublikowano

Dla mnie całe to przedsięwzięcie nie ma sensu. Po co kopiować newsy ze stron głównych serwerów, skoro każdy gracz, który tam wejdzie to je przeczyta. W dodatku większość z nich jest po prostu kopiowana + dopisywane/opisywane są szczegóły, których tam nie ma.

Jednakże, też dałbym im czas, to jest świeża grupa, potrzebuje roszad w składzie, aby wyeliminować tych, którzy się do niej nie nadają. I jakiegoś pomysłu do lepszego zorganizowania się w pisanie tych "news'ów".

Na chwilę obecną, jestem na nie. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Grupa nie mogła powstać od tak. Musiał być pomysł, który wraz z dniem był coraz bardziej rozbudowywany. Oznacza to, że jakiś cel mają postawiony i nie skreślałbym ich w pierwszy miesiącu działalności.

Za to proponuję Tobie, Mr4śny, zainteresowanie się grupą i napisaniem błędów, oczywiście nie w formie hejtów, ale konstruktywnej krytyki. Dzięki temu rozwiną się i być może coś osiągną, to już zależy od nich.

Jestem na nie.

Zgadzam się z Twoją wypowiedzią, jestem na nie.

Opublikowano

Z tego co tam zaglądałem raz czy dwa to widać było tylko zaangażowanie harnaśka, reszta wyjebane miała i tyle.

Wiesz tyle, co napisał Ci phoenix, więc po co się udzielasz?

Zostałem wyrzucony za:

- Napisanie prawdy, że nic On nie robi

- Napisanie dwóch czy trzech postów z WULGARYZMEM w dodatku w POGADUSZKACH, stwierdził, ze nie godnie prezentuje grupe czy coś takiego. Moge spokojnie wstawić ssy z gadu na forum, nie widze w tym problemu.

No brawo, dostałem warna za to, że napisałem jak wyglada sytuacja w grupie. Brawo Dektored, brawo.

pamiętaj harnaś, że nigdy nie będzie jak dawniej, że mogłeś wprost powiedzieć komuś, że sie opierdala albo być modem tak jak ja i używać wulgaryzmów i cisnąć prawdę w publikacjach metina, nie wspomnę że byłem też mentorem i nadużywałem wulgaryzmów i nikt mi uwagi nie zwracał, co sie teraz porobiło, boooshh

Opublikowano

Uważam, że grupa sama w sobie jest dobrym pomysłem, ponieważ gra Metin rozwija się bardzo szybko i potrzeba nam news'ów.

Przez kilka osób z tej grupy nie można skreślać niewinnego projektu.

Nie

Opublikowano

Nikt z grupy nie jest wywalany bez powodu. Ci co odeszli/zostali zdegradowani, a mszczą się na tym dopisują swoje wersje zdarzeń.

Nie jestem już od kilku tygodni liderem grupy, wystarczy na bieżąco śledzić tematy dot. rekrutacji itp.

Dodatkowo - temat z iMetin został wywalony, bo harnaś miał do niego jakieś "ale" - usunął całą zawartość i obrażony uciekł.

Grupa zostaje, co do jej przyszłości Wy nie macie prawa decydować, sugestia do wywalenia. Amen.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Skoro tyle osób czeka na temat z iMetinem to go przywrócę, został on wywalony na prośbę harnasia, ale jest własnością Metin2 News.

Widzę, że nic Wam się już na tym forum nie podoba, same hejty lecą, nie macie co robić w realu czy jak, że jedziecie tak po wszystkich?

Radziłbym się zastanowić nad zachowaniem niektórych i wszystko sobie poukładać.

Nie.

Opublikowano

Tu nie ma co glosować na tak, czy na nie bo nie od tego zależy przyszłość grupy. Jeżeli dzieje się w niej nie najlepiej, to administracja, czy GM powinni przyjrzeć się jej funkcjonowaniu i ustalić, czy zasługuje na drugą szanse, ewentualnie czy wymaga jakiś poprawek w składzie/systemie pracy.

Po pierwsze, przecinka nie stawia się przed "i".

Panie "polonisto", a słówka "to" po "i" Pan nie zauważył? :) Dopowiedzenie lub wtrącenie tzw :>

Opublikowano

Co da usunięcie tej grupy?

Parę osób utraci plakietki i rangi - tyle.

Chcesz wyjebać coś co do końca się jeszcze nie rozwinęło a nie wiesz co z tym będzie.

Jak tam bardzo rwie d***, że nie ma tego tematu o iMt to nawet sam go mogę napisać, znam serwer "od kuchni" to mogę pomóc.

Nie widzę sensu tego tematu, w czym to przeszkadza forum?

Lub w czym to ma pomóc forum?

Jeśli podasz jakieś sensowne argumenty jestem skłonny zmienić zdanie, chociaż nie wyczuwam jakiś sensownych.

Nie.

@HeniekLopata

Ty wyzwisk kolego nie widziałeś chyba na oczy, najpierw zgól mleko spod nosa a następnie zacznij p******** głupoty.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Chyba jakiś żart, grupa powstała, administracja się zgodziła, niech się rozwija. Tutaj administracja decyduje, czy dana grupa będzie, czy zostanie usunięta. Nie ma żadnego miejsca na jakiekolwiek sugestie. Nie.

Opublikowano

Co da usunięcie tej grupy?

Parę osób utraci plakietki i rangi - tyle.

Chcesz wyjebać coś co do końca się jeszcze nie rozwinęło a nie wiesz co z tym będzie.

Jak tam bardzo rwie d***, że nie ma tego tematu o iMt to nawet sam go mogę napisać, znam serwer "od kuchni" to mogę pomóc.

Nie widzę sensu tego tematu, w czym to przeszkadza forum?

Lub w czym to ma pomóc forum?

Jeśli podasz jakieś sensowne argumenty jestem skłonny zmienić zdanie, chociaż nie wyczuwam jakiś sensownych.

Nie.

To niech robią cos od 'siebie' a nie kopiuja ze stron serverow, i uwazaja sie za 'redaktorow' raczej jak ktoś gra na serverze to wchodzi na strone zeby sie tego dowiedziec.

(Nie tylko taki bledy robia)

43976131910427822020.png

Opublikowano

W “funkcjonowaniu“ tej grupy można dostrzec więcej negatywów, niż pozytywnych efektów pracy. Natomiast zachowanie niektórych jej członków pozostawia wiele do życzenia.

Jestem na tak.

Ja również tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...