Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newtribals.com

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

swiat 2 o 18 startuje ? ile bd miała wioska na start pkt ? i jakies info co i jak na tym swiecie 2

Wioska kolo 9/10k pkt. Pr okolo 800 ale moze byc mniejsza. Dowiesz sie wszystkiego po starcie.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Minimapa nie działa no chyba,że tu u mnie coś z przeglądarką,bo pokazuje,że wkoło barby a są wioski graczy,chodzi o s2

Tak właśnie Pan @ImperialTribe naprawia bugi. ;P

Opublikowano

Powodzenia na serverze! Moje konto zostało usunięte z niewiadomych przyczyn i to przez kogos z administracji bo nie zachowaly sie nawet odznaki

Nie wchodzilem nawet dzisiaj na serwer i tylko ja jestem w administracji wiec kto ci usunal? -.-

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Nie wchodzilem nawet dzisiaj na serwer i tylko ja jestem w administracji wiec kto ci usunal? -.-

Zbugowany silnik którego nie próbujesz naprawić. 

Opublikowano

Serwer nie warty gry 
nagle na s1 zmieniono prędkość na bardzo wysoką gracze potracili wioski na rzecz trzech botów i już sie grać nie da bo co człowiek się rozwinie to zaraz gruby od bota i tyle z gry 
0/10

Opublikowano

Haha... to widzę ktoś wykorzystał mój pomysł z Botem , którego za starych czasów na "hard" się tłukło :D

Tylko tutaj ich , aż 3 0.o

I silnik zbugowany i prędkość za duża by dać rady.

Opublikowano

To może skoro admin zmienił już prędkość na s powrotem 15 to może tak reset świata bo teraz to nikt tam się nie rozwinie jak człowiek wybuduje coś i zaraz atak od bota leci

Opublikowano

Nie ma po co, miał być reset nie ma... na 1 świecie bot przejmujący wszystko 2k+ punktów, na drugim buger mający w każdej wiosce po 33k łuczników na koniu i sporo deffa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...