Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newtribals.com

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślałem że może w końcu jakiś lepszy serwer... A tu znów to samo.  <_<

Jezeli tobie rowniez chodzi o predkosc to cos ci powiem. Na speedach no 1/2k graja po 2/3 osoby po tygodniu ;-)

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Jezeli tobie rowniez chodzi o predkosc to cos ci powiem. Na speedach no 1/2k graja po 2/3 osoby po tygodniu ;-)

Niee, nie chodzi mi o speed. Sam wolę serwery slow. 

Opublikowano

Lepiej gówno na hamachi. Ogarnij sobie vpsa potem do mnie pisz.

Widzę, że konkrencji szukasz, spokojnie tu nie chodzi o VPS'a, bo to żaden problem. Chodzi o "edycje" plików, a nie stawianie "gotowego" serwera, jak niektórzy. Żebyś wiedział, że to gówno jak to nazwałeś, będzie lepsze od Twojego "tego czegoś" bo nawet nie stać Cie, żeby coś przerobić. Sory ale taka prawda jest, i takim zachowaniem udowadniasz, odzywkami "gówno, ogarnij vps'a", że wiele nie potrafisz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Widzę, że konkrencji szukasz, spokojnie tu nie chodzi o VPS'a, bo to żaden problem. Chodzi o "edycje" plików, a nie stawianie "gotowego" serwera, jak niektórzy. Żebyś wiedział, że to gówno jak to nazwałeś, będzie lepsze od Twojego "tego czegoś" bo nawet nie stać Cie, żeby coś przerobić. Sory ale taka prawda jest, i takim zachowaniem udowadniasz, odzywkami "gówno, ogarnij vps'a", że wiele nie potrafisz.

Pozdrawiam.

Jako pierwszy w Polsce, w ogóle uruchomilismy serwer plemion i potem postawilismy go na VPSie z Plesx i Kujonkiem. Swoj utrzymalem 2 lata i mialem z niego calkiem ladny zysk takze mozesz juz sobie isc. Skoro silnik jest dobry to nie widze sensu zmieniac grafiki i innych glupot chociaz na jednej z wersji newtribals strona glowna rowniez byla zmieniona, grafiki po zalogowaniu takze. Jezeli twierdzisz ze twoj serwer jest do edycji plikow to skad wiesz ze moj rowniez nie jest?

wywalilem /k

Opublikowano

Bo nic w nim nie z edytowałeś? Zero wzmianki o tym że jest to serwer testowy/ że szukasz bugów/ że coś z nim robisz? Żadnych zmian też nie widać. Może i kiedyś tam miałeś jakiś serwerek i może stałe te 2 lata, nie wiem. Ale teraz nie zrobiłeś nic, wgrałeś pliki i to wszystko. Nic ciekawego. 

Opublikowano

Nie widze sensu dalszej rozmowy. Plemiona to plemiona. Nawet global w obecnej fromie mi sie nie podoba bo juz za duzo ulatwien. Takze jak liczycie na cos wiecej to rzeczywiscie mozecie isc sobie na inne serwery (oprocz privatewars, ktorym zaraz JA bede sie zajmowal i newtribals.com chyba niczego nie znajdziecie).

@2xup Chyba nie musze teraz pisac ze logicznym jest poprawa ewentualnych bugow i pewne aktualizacje.

Xel3 tez moge zmienic tobie tlo na str glownej i w grze + dodac kilka tabelek z tekstem. Edycje ogromne serio mogę Ci pogratulować, Masz nawet statystyki i dostęp gościnny kurde niezly programista z Ciebie.

Co do serwera:

Juz jutro okolo godziny 18 wystartuje swiat 2 dla graczy lubiacych wieksze predkosci. Przewidywany speed x800

wywalilem /k

Opublikowano

Nie widze sensu dalszej rozmowy. Plemiona to plemiona. Nawet global w obecnej fromie mi sie nie podoba bo juz za duzo ulatwien. Takze jak liczycie na cos wiecej to rzeczywiscie mozecie isc sobie na inne serwery (oprocz privatewars, ktorym zaraz JA bede sie zajmowal i newtribals.com chyba niczego nie znajdziecie).

@2xup Chyba nie musze teraz pisac ze logicznym jest poprawa ewentualnych bugow i pewne aktualizacje.

Xel3 tez moge zmienic tobie tlo na str glownej i w grze + dodac kilka tabelek z tekstem. Edycje ogromne serio mogę Ci pogratulować, Masz nawet statystyki i dostęp gościnny kurde niezly programista z Ciebie.

Co do serwera:

Juz jutro okolo godziny 18 wystartuje swiat 2 dla graczy lubiacych wieksze predkosci. Przewidywany speed x800

Zazdrość Cie zżera.

Opublikowano

Bubek... jak masz zajmować się privatewars i stworzysz takie coś jak tutaj to będzie porażka.

Nawet nie zagłębiam się w temat jak wszystko będzie ładnie działać zwrócę honor.

Opublikowano

Wszystko działa?

1. Strona główna -> Po co są te 2 flagi? Tak czepiam się, ale brzydko to wygląda. 
2. Przy logowaniu z zaznaczonym "Zalogować bez przerwy". Rozwala się przycisk "Login" przez co nie idzie się zalogować.
3. Na serwerze jest zły czas. o.O 
4. W ratuszu nie leci czas przy budowie budynków. Tak wgl to nigdzie nie leci. o.O
5. Ta ramka ze skrótami brzydko wygląda.

Takie małe uwagi które widać się na pierwszy rzut oka. Nie chce mi się szukać dalej ale wiem że jest tego sporo.
Ale przecież będziesz aktualizował: 

Czemu nawet tej głupiej flagi na głównej nie usunąłeś?  xD Jakbyś wgl nie otworzył tych plików żadnym edytorem.  :P

Opublikowano

Wszystko działa?

1. Strona główna -> Po co są te 2 flagi? Tak czepiam się, ale brzydko to wygląda. 

2. Przy logowaniu z zaznaczonym "Zalogować bez przerwy". Rozwala się przycisk "Login" przez co nie idzie się zalogować.

3. Na serwerze jest zły czas. o.O 

4. W ratuszu nie leci czas przy budowie budynków. Tak wgl to nigdzie nie leci. o.O

5. Ta ramka ze skrótami brzydko wygląda.

Takie małe uwagi które widać się na pierwszy rzut oka. Nie chce mi się szukać dalej ale wiem że jest tego sporo.

Ale przecież będziesz aktualizował: 

Czemu nawet tej głupiej flagi na głównej nie usunąłeś?  xD Jakbyś wgl nie otworzył tych plików żadnym edytorem.  :P

Bo mam taka wizje tworcza i flaga zostanie. Cos jeszcze?

wywalilem /k

Opublikowano

Bo mam taka wizje tworcza i flaga zostanie. Cos jeszcze?

Haha. No to tyle mi wystarczy. ;D Powodzenia z serwerem. ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...