Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMu exp: 500, drop: 20%

poniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lipne www :( zmiencie ja  . na jakies fajne :D

jak ida prace nad serwem ? ;D

Bedzie cos z tego ? :D

Jak rebbeka nieda rady sie wjebac na wasz serwer to szacun :D

Rebbeka pewnie przetestuje wasze zabezpieczenia takze powodzonka :)

Wiem, narazie taka zeby byla

Opublikowano

Tak będzie coś z tego. Staramy się dopracować jak najmniejsze detale. Proszę o cierpliwość, wszystkie informacje na temat serwera i otwartej bety dla wszystkich graczy będą tutaj pod publikacją pisane. Pozdrawiam :)

Opublikowano

chwilowo tylko dla paru osób jest beta dziś lub jutro będą open beta testy proszę o cierpliwość. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mogę od razu wam powiedzieć że na pewno nie będzie to serw na którym w jeden dzień wbija się 40 rr. Pierwsze resy będą cięższe później ze względu na staty i rozłożone spoty rr będzie się szybciej wbijać wszystko wy balansowaliśmy. Zajmujemy się już stroną i rejestracją, żeby jak najszybciej udostępnić otwarta betę dla każdego. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zaczynamy otwartą betę, na stronie jest Client i Patch do pobrania, rejestrujemy sie na stronie i życzę miłej gry. Nastąpią jeszcze pewne zmiany na serwerze. Pozdrawiam :)

Opublikowano

ladna organizacja AT nie ma co :), a gdzie nowa publikacja z nową nazwą Queen mu ??

EDIT: z tego co sie orientuję to start przełożony ^^ ale na kiedy badz na ktora godzine to juz nie wiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...