Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMu exp: 500, drop: 20%

poniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to pokazuja jak maja graczy w dupie i nie warto do nich wbijac :D 30 min do startu a stronki nie ma i zadnych info z ich strony a mowili ze u nich pelen profesjonalizm z takim nastawieniem do graczy nikt tu nie wbije o ile ruszy ten niby serw

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widac nie zalezy im na graczach :) a tak zapowiadali wspanialy serwer :P i ze nie padnie xDD juz lepszy IceMu bo chociaz wystartowal hehe

Opublikowano

Witam, start został przeniesiony na jutro 18:00

Musimy jeszcze Ah zrobić. Pozdrawiam.

Serwer nie padnie i wystartuje!!!

Lepiej poźniej niż bezbugowo i bez cheatow.

Opublikowano

Nie wiem po co robicie raban, skoro nie wystartowal to nie ma czego zalowac. Dziwne, ze dzisiaj w ogole administracji na serwerze nie widzialem, wczesniej udzielali sie i to bardzo. Poczekajmy na info, moze cos sie pojawi.

@Edit
Widac info juz jest :D

Poniu wbij na serwer na chwile, jesli mozesz, zauwazylem pare rzeczy do poprawki :P

Opublikowano

Dla tego nie lubie jak reklamuje sie serwer pare dni predzej, bo wiadomo ze nie bedzie startu w dniu o ktorym bylo mówione pozdro.

Opublikowano

założę się ze na serwerze jest duzo bugów, wiem ze cos tam pracowali ale to nie możliwe by w 3-4 dni pousuwali wszystkie bugi, ja z moimi plikami męczyłem się 4 miesiące, a po starcie i tak bugi wyskakiwały :)

Opublikowano

założę się ze na serwerze jest duzo bugów, wiem ze cos tam pracowali ale to nie możliwe by w 3-4 dni pousuwali wszystkie bugi, ja z moimi plikami męczyłem się 4 miesiące, a po starcie i tak bugi wyskakiwały :)

My jesteśmy bardziej profesjonalni niż Ty !

Znamy się :)

Opublikowano

Tak tak, a w szczególności słomiany zapał jednej osoby z AT, "tego się nie da, tego też nie, nie teraz, jestem zajęty, no coś tam robię" :) Pozdrowienia! 

Opublikowano

Tak tak, a w szczególności słomiany zapał jednej osoby z AT, "tego się nie da, tego też nie, nie teraz, jestem zajęty, no coś tam robię" :) Pozdrowienia! 

Lubię To!

Nie spam :) ...

Opublikowano

to nie spam mowi prawde :)

Nie był na serwerze a gada takie głupoty. Nawet jak wie jakieś bugi to powinien napisać żeby się każdemu dobrze grało. ze mu serwer nie wypalil nie moja wina :)

Opublikowano

To co sie dalo to posprawdzalem, bez statow na Raklion czy Vulcanus nie postoje, wiec tam nie da rady, po paru poprawkach serwer powinien byc dobry, a ze nie wlaczyli ah to inna bajka :P

Opublikowano

Nie ludzie tez mają prace, rodzinny, i inne zajęcia. Jesteśmy ludźmi nie robotami start jutro o 18.00. Pozdrawiam i proszę o cierpliwość.

Opublikowano

ciesze sie ze bedzie kolejny serwer do obalenia :D ja zagram na haxach malo tego  serwer 3 dni i padnie gwarantuje :D

zaloga ihack pozdrawia :D

Opublikowano

Nie ludzie tez mają prace, rodzinny, i inne zajęcia. Jesteśmy ludźmi nie robotami start jutro o 18.00. Pozdrawiam i proszę o cierpliwość.

tacy ludzie nie powinni stawiac serwerow bo nie maja czasu wiec jak serwers scrashuje to kto go wlaczy jak was nie bedzie? zawsze powinien byc ktos kto moze odpalic serwer jesli jest was za malo to zrekrutujcie 3-4 GM do tego

Opublikowano

Nie był na serwerze a gada takie głupoty. Nawet jak wie jakieś bugi to powinien napisać żeby się każdemu dobrze grało. ze mu serwer nie wypalil nie moja wina :)

PS: nie musiałem być na serwerze by wiedzieć co tam wyprawiacie, mam info na bieżąco, gdybym nie wiedział nic to bym się nawet nie odzywał, a to że mój serwer nie wypalił to wina 1 osoby, która ciągle coś mieszała, ale już niedługo ruszę bez niego i zobaczysz, że mój serwer postoi minimum roczek. Pozdrawiam 

Ładnie podchodzicie do serwera, strona nie gotowa, AH nie ma, nowej publikacji nie ma (nie ma kto zrobić grafiki) same ++ :)

Opublikowano

jak mi zapłacą to do nich wbije :) a tak to na haxach bede wbijal :D bo ja ide grac na WoGa ktory bedzie lepszy niz ten tu z niekompetentna administracja

Opublikowano

queenmu.eu strona gotowa :)

PS: nie musiałem być na serwerze by wiedzieć co tam wyprawiacie, mam info na bieżąco, gdybym nie wiedział nic to bym się nawet nie odzywał, a to że mój serwer nie wypalił to wina 1 osoby, która ciągle coś mieszała, ale już niedługo ruszę bez niego i zobaczysz, że mój serwer postoi minimum roczek. Pozdrawiam 

Ładnie podchodzicie do serwera, strona nie gotowa, AH nie ma, nowej publikacji nie ma (nie ma kto zrobić grafiki) same ++ :)

Nie wiesz nie wypowiadaj się....a pu

AH zrobiony ;)

nowa publikacja dzisiaj bedzie :)

Nie wiesz nie oddzywaj ....Babulo ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...