Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fatal error

mikozkamyka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, również mam problem z tym plikiem. Ścieżka to [Data\World\StartZone\Ska\cao_g_acc2.smc] - byłby ktoś tak dobry i zapodał gdzieś ten plik?

Pozdrawiam

Opublikowano

Problemu ciąg dalszy: mimo wstawienia pliku do danej lokalizacji, przy próbie załadowania gry wciąż wyskakuje błąd ,,file is not exist" - czym może to być spowodowane? Zrozumiałbym jeszcze, gdyby wyskakiwało powiadomienie iż coś jest nie tak z plikiem, ale że nie istnieje? Na pewno jest w odpowiedniej lokalizacji. Ma ktoś pomysł o co może chodzić?

Odkrywca
Opublikowano

I przy instalacji na nowo nie włączaj żadnych antywirusów, firewalli i innych gówien...

tez fakt bo moga blokowac LC'ka

Opublikowano

I przy instalacji na nowo nie włączaj żadnych antywirusów, firewalli i innych gówien...

Szczególnie Avasta, gdy instalowałem LC PL, to usunął mi prawie cały folder bin i kilka plików z Daty...

zSCFQrN.png

Opublikowano

Szczególnie Avasta, gdy instalowałem LC PL, to usunął mi prawie cały folder bin i kilka plików z Daty...

Wszystkie te "darmowe" są o ścianę rozbić, i nie tylko. Ja miałam G-Data, oczywiście licencja na wszystko i blokował 90% programów jakie chciałam uruchomić. (nie usuwał plików, po prostu je blokował i nie dawał możliwości odblokowania xD ).

Więc co do LC to nie warto używać antywirusów przy pobieraniu/instalacji :p

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...