Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Poddział pogaduszek.

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem na tak :P

Może by się większość MPC nauczyła czytać i zaglądaliby do owego działu.

Opublikowano

W tych czasach mało osób czyta ksiązki albo wogole tak jak ja,ale po zastonowieniu się jestem na tak.

Polecam przejechać się warszawskim metrem o dowolnej porze, co druga osoba ma w ręku książkę.

Co do tematu: ja jestem za, myślę, że taki dział byłby użyteczniejszy, niż przykładowo wspomniane wyżej dowcipy. Można połączyć dział literatura z filmem.

A to, że istnieje dział pogaduszki i można tam pisać (prawie) o wszystkim, nie oznacza, że takie tematy będą powstawać. Ktoś pomyśli "nie widzę tutaj tematów o książkach, to nie będę się wychylać i takiego tworzyć", następnie w google znajdzie forum o literaturze. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Pomysł ciekawy, ale na ten moment nie widzę zbyt dużej aktywności dot. książek w pogaduszkach, więc czy jest sens robić do tego subforum skoro takich tematów nie ma?

Tak, przyda się.

(zaraz ktoś przyjdzie i powie, że nie ma sensu rozbijać pogaduszek na subfora 832481403463335949795.png)

Ahh, no i nie ma sensu rozbijać pogaduszek na subfora 832481403463335949795.png

Opublikowano

Czytajcie dzieci książki, czytajcie ...

Taczeq

Opublikowano

Siedzę cały czas w pogaduszkach, a jakoś takowych tematów nie widzę.

Nie.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...