Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s29 Oszustwa jakich mało.

Cogitolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pragnąłbym zwrócić uwagę na gildię Star Wars, którą obserwuję już od jakiegoś czasu.

rozbudowali w 2 dni

72% trenera

50% skrabca

i AŻ  40 Poziom TWIERDZY !!!!

Oczywiście zrobili to z pomocą multikont, sam byłem światkiem jak dochodził i odchodził taki gracz jak yhmn1, yhmn2 i tak do 20.

Gracze do nich lecą bo mają %

Musimy coś zrobić z Oszustami.

Opublikowano

hah :D zabawne.

Na forum SFa piszą o nas  na MPC Forum piszą o nas. 

Ale o Rabarbarowych Gumisiach którzy mają prawie takie same %  to nikt nie  wspomniał.

Opublikowano

Multikonta są zabronione, a wy pierwszego dnia mieliście już około 20 twierdzy bez eventu, czyli licząc 5tyś golda. Jak to wytłumaczycie? Co, ze zebraliście to? Wątpię, bo każdy z was ma conajmniej po 5-6 kont zrobionych. 

Rabarbarowe też zobaczyłem i tak samo są żałośni. A poza tym, u was większość graczy ma po 400-500 walk wygranych w ciagu 2 dni. jest to niemożliwe.

Tak bardzo #multi #nabijanie #se #fragow

2e30al1.jpg

Opublikowano

Ale jesteś idotą hahahah 

Zobacz naszych członków ;) sami grzybiarze, Elita serwera s29 

500 walk dla nich to nie problem, stukają arene za grzybki

Pomyśl następnym razem zanim coś napiszesz.

Pozdrawiam

Skywalker

Opublikowano

Z pełną mobilizacją w RIVENDELL mamy 60/50 i 25 twierdze. To co wyczynia STAR WARS jest teorytycznie możliwe, TEORYTYCZNIE. Ale skoro byłeś świadkiem, napisz na Support i forum sfgame. Ja z pewnością Cię poprę jak przedstawisz solidne dowody.

Opublikowano

Multikonta jak nic. zresztą ile osób już wywalili po tym jak wplacali 600 golda ? kop za nic tylko żeby kasę mieć.

Nie polecam :)

61605178787527692160.png

Opublikowano

Jestem idiotą? Na pewno? Może pracujesz, ale za to masz inteligencję buta po tym, co piszesz. To jest niemożliwe, by zaatakować 700 walk w ciągu 2 dni. Wątpię, by ktoś stracił 700 grzybów czyli 100złoty na same pvp. 
Pozdrawiam i już się nie wywiniesz. Kup mózg, bo to jak piszesz, to widać, że w szkole byłeś gównem. Pozdrawiam. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

hahaha ;D  No to zobacz Kaugummi oraz Ermiana ;) to są osoby "Grzybiarze" Robią dziennie klasery w pare chwil oraz Awki po 23, po czym wbijają się w top 1.

Nadal uważasz że to nie możliwe 700 ataków w 2 dni haha ?

Jak nie masz pojęcia o grze, to się nawet nie wypowiadaj.

Ps. zostałeś zgłoszony do administracji MPC Forum za obraze.

Opublikowano

Jestem idiotą? Na pewno? Może pracujesz, ale za to masz inteligencję buta po tym, co piszesz. To jest niemożliwe, by zaatakować 700 walk w ciągu 2 dni. Wątpię, by ktoś stracił 700 grzybów czyli 100złoty na same pvp.

Pozdrawiam i już się nie wywiniesz. Kup mózg, bo to jak piszesz, to widać, że w szkole byłeś gównem. Pozdrawiam.

700 walk to nie problem jak ktoś jedzie na grzybach i bocie :D

48h ~ 300 darmowych ataków, czyli maxymalnie 400 grzybów na ataki, odjąć ataki na danego gracza (~100) to już około 300 grzybków :)

@top

Dzięki temu tematowi tylko dajecie pomysł jak robić gildie na nowym serwie :mellow:

Miłej gry na tymże św.:)

Opublikowano

jesteście śmieszni z tak tworzonymi gildiami...

Ale z tymi atakami to jest możliwe ,ale nie sądze, że siedzieli 48h i co 10min atak + te za grzyby

93988298266825447943.png

Opublikowano

Kaugummi to Niemiec ;) On sobie dziennie robi najlepszy klaser, o 23 Awke a potem zawsze wbija sie w top 1 podobnie Emriana, Ja wydaje dziennie 100+ grzyba na EQ

Ziom mamy grzybiarzy !!! a nie....

Nasza gildia śmieszna ? :D  Ok ale dlaczego każdy dojebał się nas ?

Zobaczcie inne gildie:

Rabarbarowe gumisie Taki sam % prawie jak my.

Pozdrawiam

Skywalker

Opublikowano

Multikonta są zabronione, a wy pierwszego dnia mieliście już około 20 twierdzy bez eventu, czyli licząc 5tyś golda. Jak to wytłumaczycie? Co, ze zebraliście to? Wątpię, bo każdy z was ma conajmniej po 5-6 kont zrobionych. 

Rabarbarowe też zobaczyłem i tak samo są żałośni. A poza tym, u was większość graczy ma po 400-500 walk wygranych w ciagu 2 dni. jest to niemożliwe.

Tak bardzo #multi #nabijanie #se #fragow

Ja jestem w rabarbarowych ;) Nikt nie ma multikont ziomek ;) Poza tym wiesz co to znaczy mpc jeśli tak to nie pisz że to zabronione...

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja jestem w rabarbarowych ;) Nikt nie ma multikont ziomek ;) Poza tym wiesz co to znaczy mpc jeśli tak to nie pisz że to zabronione...

Serio >? Bo ja znam inną wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...