Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s29 Oszustwa jakich mało.

Cogitolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieprzona prawda jest taka ze nic im nie zrobia. Jak widzicie lider z ktorego szly zapki dla turystow oddal korone na ten czas jakiemus pionkowi by czasem gildia nie zostala zablokowana i skazana na upadlosc. 

Metoda jaka uzyli jest znana wszystkim.. to jest typowe cwaniactwo i jazda na latwizne.. co zrobicie nic.. taka gildie prowadza dzieci ktore kladac sie spac ciagle mysla tylko o shakse shakes shakes..  jara ich to ze narazie wbijaja do nich gracze z wysokimi levelami..bo chca skorzystac z procentow.. w najblizszym czasie gdy topowe gildie sie rozbuduja na maksa zacznie sie to samo co na s27.. olewanie takiej gildii przez porzadnych graczy.. i stopniowo bedzie sie oslabiac.

zaden gracz na poziomie nie bedzie siedzial w gildii na stale gdzie sa dzieciaki wiec wystarczy poczekac serwer sam sie ulozy. Nie wazne jak zaczynasz ale jak konczysz a koncza zawsze tak samo z reka w nocniku.

Co do tych maniakow co maja po kilkaset walk juz za soba.. ba nawet juz sa takie ewenementy co maja kilka tysiecy :) zawsze sie znajda desperaci ladujacy po kilka tysiecy grzyba w ta gre :) pograja tydzien dwa i odpuszczaja nieliczni zostaja.. ten wyzej wspomniany niemiec pewnie pociagnie do 100 i se odpusci. ma 4x taniej wiec i 4x latwiej.  Emriana - to nie jest ta sama osoba ktora zrobila 130loch jako 1 w Polsce wiec tez chwilowa przygoda.. zreszta widac na filmikach ktore robi ze grzybole sie juz koncza :)  

Jednym slowem nie ma co spinac.. niech sie dzieci ciesza :) bo jeszcze sie potna jak nie daj Boze baniki poleca

Opublikowano

Jednym slowem nie ma co spinac.. niech sie dzieci ciesza :) bo jeszcze sie potna jak nie daj Boze baniki poleca

Hahaha ale jesteś zabawny.... Dzieciaku. 

Opublikowano

Up, załosny jesteś, miał byś gówno a nie elite s29, tylko i wyłącznie dzięki robieniu 50 multi kont i ustawianiu ich na botach, były procenty, byli gracze, gdyby nie te multi konta na początku wątpie czy byś miał tą "elite" :)

Opublikowano

Hahaha ale jesteś zabawny.... Dzieciaku. 

Takim zachowaniem pokazujesz że to raczej nie PLN, a boty i multi konta ;)

Ludzie którzy wydają dużo na gry to zazwyczaj inteligentne osoby które potrafią zarobić, są też ludzie z fartem no i bogate dzieciaki..

Po zachowaniu moim zdaniem: albo multi albo bogaci rodzice.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

bogaci rodzice nie mają tu nic do tego, dużo osób potwierdza że tak a nie inaczej było w gildii star wars :) śmieszne że niby atakowali innych graczy 500 razy na grzybach po to by wpłacić z nich 1k golda :)

Opublikowano

Takim zachowaniem pokazujesz że to raczej nie PLN, a boty i multi konta ;)

Ludzie którzy wydają dużo na gry to zazwyczaj inteligentne osoby które potrafią zarobić, są też ludzie z fartem no i bogate dzieciaki..

Po zachowaniu moim zdaniem: albo multi albo bogaci rodzice.

Szczerze? wydałem na s29 - 38,45zł

Dobry założyciel gildi, potrafi zwerbować elitę nie wydając przy tym nic ;)

Widać za trudne jest to co do ciebie mówię, albo jesteś niedoświadczonym graczem.

Pozdrawiam

Skywalker

bogaci rodzice nie mają tu nic do tego, dużo osób potwierdza że tak a nie inaczej było w gildii star wars :) śmieszne że niby atakowali innych graczy 500 razy na grzybach po to by wpłacić z nich 1k golda :)

Przemyśl jeszcze raz to co napisałeś :)

Pokaż mi tych ludzi, potwierdzać to oni sobie mogą :) niech pokażą dowody, bo bez tego ani rusz.

Prawda jest taka że żadna z tych osób nie była nawet w Star Wars. 

Pozdrawiam

Skywalker

Opublikowano

Pozwole sobie wtracic dwa grosze bo nie moge czytac wypocin tej azuri.

Tak sie sklada ze jestem w gildii star wars wraz z kilkoma znajomymi, jesl chodzi o Azurie ktora ma tam na chwile korone z wiadomych przyczyn. JEst to dzieciak ktory nie ma szacunku w gildii.. co chwile sie podnieca ile to grzybow wczoraj wydal ze jako jeden z nielicznych ma potke xxl.. spami na czacie byle ktos go pochwalil nic bardziej zalosnego przez moje 3lata gry nie widzialem na serwerach fidgeta. Stara sie byc stanowczy pokazac ze ma cos do gadania a taka prawda ze sam Yoda sie z niego nabija.

Najlepsze bylo jak zaczal sie zalic na glownym ze chce zostac piekarzem a rodzice go od tego odciagaja.. kabaret nic wiecej jakbym do gimnazjum sie cofnal.

Co do samej gildii, za kilka dni ja i kilku moich znajomych odchodzimy, pokozystamy z procentow i jak sie gumisie rozbuduja zmieniamy gildie, sposob zarzadzania jest zalosny wczoraj kolo poludnia wyslali ze jak ktos nie zrobi klasera do wymaganaego poziomu do godz 18 zostaje wyrzucony. Nie liczyli sie z tym ze ktos gra wieczorem/wplacil grzyba po porstu wywalili jak smiecia. Czego sie spodziewac po dzieciach ktorzy maja szacunek tylko do graczy ktorzy wydaja tysiace grzyba na tydzien.

Z mojej strony moge obiecac ze pociagne kilku za soba i star wars sie posypie. Na szepcie dzialamy dalej aby zdestabilizowac ta gildie wiec lamerskie nabijanie kasy botami zostanie nagrodzone .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...