Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Polecam serwera . Administracja nie odpowiada na pytania (Pytałem się 15 razy jakie jest ip serwera TeamSpeak3 bo To co jest napisane na Tab nie działa) nikt mi nie odpisał  , + lagi , Gildie nie są sprawne . Za taki serwer to ja podziękuję :(

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Opublikowano

Nie na sprawy, możesz nawet zaprosić kolegów ze skype, gg, fb itp.

O dropie się dowiesz na serwerze.

xD. Cieszę się bardzo w końcu to jest krótkie, zwięzłe ale na temat.

Nie ma sprawy. Widzimy się na serwerze

Ach, znamy się z rekitem już 1 rok i jeszcze nic nie zrobił (nie zgriefował mapy itp.)

Zrób na swoim serwie zabezpieczenia antygriefowe to może coś z tego wyjdzie. Pozdro

Na swoim serwerze już zrobiłem, ale na waszym chyba ich nie ma.

Domena hit-mc.pl chyba już działa.

Opublikowano

O żesz ty. Pożałujesz tego. Zobaczysz jeszcze raz Ci zgriefujemy spawna. I za skradzioną domenę pożałujesz. Ekipa Hitmc.pl nigdy nie odpuszcza. Pozdro z podłogi

Czy to jest groźba?  Myślę a raczej na serwerze przyznałeś się ze jesteś z gimbazy ;) a więc stwierdzam, że Twoje groźby są neutralne.

logo.png

Opublikowano

Czy to jest groźba?  Myślę a raczej na serwerze przyznałeś się ze jesteś z gimbazy ;) a więc stwierdzam, że Twoje groźby są neutralne.

Ja mogę stwierdzić, że twoje komentarze są bezpodstawne. Nic nie udowadniasz tym. Co do tego to jestem gimbusem i nie martwię się tym. Natomiast u ciebie wychodzi, że pewno z ciebie dziecko podstawówki i przed tobą jeszcze sporo lat nauki, żebyś dorósł do mojego poziomu. Dobra koniec, nie będę się zniżał do twego poziomu, Historyczna data: 28 czerwiec 2014 roku - zgriefowany spawn Landcrafters. Ekipa HitMC.pl nigdy nie odpuszcza zapamiętaj sobie. Pozdro

Opublikowano

Historyczna data: 28 czerwiec 2014 roku - zgriefowany spawn Landcrafters. Ekipa HitMC.pl nigdy nie odpuszcza zapamiętaj sobie. Pozdro

Kolejny tekst typu gimbus :) Nie ma szans na grifa ;) Ekipa Landcrafters.PL To nie gimbaza ;D po za tym. Przepraszamy za kradzież domeny ;/ Było trzeba nie mieć zamiarów ukraść nam pluginow z "xcrafters" ;)

Nie polecam serwera ;) Administracja nie ogarnia. Elita może wszystko, spawn to jeedna wielka pomyłka.

logo.png

Opublikowano

Kolejny tekst typu gimbus :) Nie ma szans na grifa ;) Ekipa Landcrafters.PL To nie gimbaza ;D po za tym. Przepraszamy za kradzież domeny ;/ Było trzeba nie mieć zamiarów ukraść nam pluginow z "xcrafters" ;)

Nie polecam serwera ;) Administracja nie ogarnia. Elita może wszystko, spawn to jeedna wielka pomyłka.

Hahaha, aż się uśmiałem. Tirex i ty? Ehh, poprostu nie umiecie ogarnąć serwa dobrze, m.in. grief na spawnie. Widać, że z was dzieci 12 letnie. Uspokuj się młody to pogadamy xD.

Opublikowano

LandCrafters tak?

Już ja wiem jak wam przymknąć mordy

Plugin tirexa ma polecieć do neta?

Mam na was użyć swojego botneta?

A może stressing ip?

To im pojechałeś. A tak wogle to się rymuje xD "Plugin tirexa ma polecieć do neta? Mam na was użyć swojego botneta?". Landcrafters w podsumowaniu to kolejne gówno zrobione przez Tirexa. Pozdrawiam

Opublikowano

Coś serwer nie działa

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...