Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

__________________________________________________________________________________

post-1130960-0-51317800-1403291912.png

__________________________________________________________________________________

image.png

Start serwera 25 Czerwca o 19:00! Zapisz przed startem IP: 46.29.19.168:26666

====     INFORMACJE     ====
IP: 46.29.19.168:26666
Ts3: 
185.38.249.34
Premium: Nie
Sloty: 200
Tryb: Survival+Gildie

====     ADMINISTRACJA    ====
Właściciel: Rufi
WspółWłaściciel: Bartix123, Rekit_HD
Admin: Borsuczeg, VeenonPolska, TheKapiGamingPL
Mod: Cypel, Tekken

====     SCREENY     ====
Chwilowo brak :(

====     PODSUMOWANIE     ====
Zapraszam was na serwer 25 czerwca. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie i odwiedzicie w moje urodziny xD. Zapiszcie sobie przed startem IP: 46.29.19.168:26666 . To tyle z prezentacji, krótka, zwięzła i na temat. Narka xD

====     UWAGI     ====
Prezentacja wykonana w 100% przezemnie. Zakaz kopiowania.
Zanim admin usunie temat, proszę o zawiadomienie na priv i wyjaśnienie sprawy.

xD  

Opublikowano

Siemka. [Tsunami Here :P]

Nie polecam serwera.

Jest to jakaś hmm 5+edycja serwera.

Serwer jest na takiej maszynie że gdy wbije 30os robią się lagi:/

TS3 Sam im robiłem. Admini to oszuści :p.

Rufi prawie nigdy nie wbija na serwer i to nie jest data jego urodzin ;p.

Serwer totalne dno.

Pozdrawiam Tsunami

banner.png

Opublikowano

Siemka. [Tsunami Here :P]

Nie polecam serwera.

Jest to jakaś hmm 5+edycja serwera.

Serwer jest na takiej maszynie że gdy wbije 30os robią się lagi:/

TS3 Sam im robiłem. Admini to oszuści :P.

Rufi prawie nigdy nie wbija na serwer i to nie jest data jego urodzin ;p.

Serwer totalne dno.

Pozdrawiam Tsunami

Po pierwsze 25 czerwca to moje urodziny. Nie wierzysz? Podać mam Ci mój akt urodzin? Po drugie zazdrościsz, że Cię nie ma w administracji i niby masz swój serwer, który nie masz, więc jak mi dorównasz to pogadamy. Po trzecie skończ się udzielać w stworzonym przezemnie temacie, bo twoje argumenty są tak słabe, że są bez podstaw. Po czwarte grało ponad 50 osób i lagów nie było, coś chyba źle wyliczyłeś xD. Po piąte wbijam często na serwer, ok zdarzyło się kilka dni nie wchodzić ale to z powodu popraw, nauki i czasu nie miałem.

Serwer zapowiada sie zakurwiśie. Prezentacja czytelna, estetyczna, sądząc po opisach administracja jest ogarnięta i dojrzała.

Myśle, że to wypali.

Ja też mam nadzieję, że wypali serwer, bo inaczej to masakra będzie. I tak sobie myślę, że zawitasz? xD

Opublikowano

A jak z gildiami? Autorskie, jakieś publiczne, czy factions? Daj jakieś ss'y, opisz coś więcej, jak na razie nie zachęciłeś mnie obsidian'owym serwerem od fiberhost'a.

Pozdrawiam

Opublikowano

A jak z gildiami? Autorskie, jakieś publiczne, czy factions? Daj jakieś ss'y, opisz coś więcej, jak na razie nie zachęciłeś mnie obsidian'owym serwerem od fiberhost'a.

Pozdrawiam

Co do pluginów to wszystkie są z bukkita oprócz jednego na gildie (publiczny). Ale staramy się o autorskie m.in. na gildie i szukamy właśnie kogoś takiego co umie zrobić, oferujemy współpracę, bo ja to tylko umiem konfigurować xD, ale z tego powodu nie płaczę. Co do obsydianu to niestety nie za dobra maszyna ale żeby zawalistą maszynę mieć trzeba trochę zainwestować, a ja nie mam zbyt środków. Pozdrawiam również xD

Opublikowano

Polecam serwer.

Grałem przez parę edycji i było fajnie xD.

Na pewno zawitam.

Cieszę się bardzo z tego powodu xD. Wbijaj bo będzie naprawdę fajnie, może wielki event się zrobi.

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

attachicon.gifBez nazwy.png

image.png

Start serwera 25 Czerwca o 19:00! Zapisz przed startem IP: 46.29.19.168:26666

====     INFORMACJE     ====

IP: 46.29.19.168:26666

Ts3: 185.38.249.34

Premium: Nie

Sloty: 200

====     ADMINISTRACJA    ====

Właściciel: Rufi

WspółWłaściciel: Bartix123, RekitHD

Admin: Borsuczeg, VeenonPolska, TheKapiGamingPL

Mod: Cypel, Tekken

====     SCREENY     ====

Chwilowo brak :(

====     PODSUMOWANIE     ====

Zapraszam was na serwer 25 czerwca. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie i odwiedzicie w moje urodziny xD. Zapiszcie sobie przed startem IP: 46.29.19.168:26666 . To tyle z prezentacji, krótka, zwięzła i na temat. Narka xD

====     UWAGI     ====

Prezentacja wykonana w 100% przezemnie. Zakaz kopiowania.

Zanim admin usunie temat, proszę o zawiadomienie na priv i wyjaśnienie sprawy.

xD  

To mnie na start odrzuca tych serwerów jest jak mrówek jak dasz coś autorskiego np. że gildia ma swojego withera którego jak się zabije to "cuboid" znika to zagram :)

Opublikowano

To mnie na start odrzuca tych serwerów jest jak mrówek jak dasz coś autorskiego np. że gildia ma swojego withera którego jak się zabije to "cuboid" znika to zagram :)

Ehh, sory ale ja nie umiem pisać pluginów :(. Ale może bartix takie coś wgra.

Opublikowano

Witam !
Slyszalem ze szukacie kogos kto napisze gildie itp. Moge sie podjac tego zadania oraz zaoferowac duzo rzeczy ktore usprawnia wam serwer i zminimalizuja lagi na serwie (jesli owe sa) Jak cos pisz na priv ;)

Opublikowano

Witam !

Slyszalem ze szukacie kogos kto napisze gildie itp. Moge sie podjac tego zadania oraz zaoferowac duzo rzeczy ktore usprawnia wam serwer i zminimalizuja lagi na serwie (jesli owe sa) Jak cos pisz na priv ;)

Już napisałem do ciebie na pw.

Nowość: Na 95% wyrobimy się do środy na 19:00

Opublikowano

Mam nadzieję, że to będzie ostatnia edycja tego server'a  i zostanie taki jak jest teraz. Wbiję, zobaczę, liczę na coś ciekawego :-)

Opublikowano

Mam nadzieję, że to będzie ostatnia edycja tego server'a  i zostanie taki jak jest teraz. Wbiję, zobaczę, liczę na coś ciekawego :-)

Też mam nadzieję, że wam się spodoba, i jeżeli poprostu graczom spodoba się serw to będą zapraszać kolegów i kolejni koledzy swoich kolegów, i jakoś to wyjdzie.

Opublikowano

Wbiję może akurat to będzie ten serwer na którym moja gildia z MCHC będzie grała :) . Jeśli serwer się sprawdzi będzie dużo Live na Twitchu ;)

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Opublikowano

Podasz może drop bo to zawsze mnie interesuje :] ?

"Nie sięgałem korony, bo nie miałem jej mieć,
Nie chciałem jej chcieć, nie miałem jej...
Krzyczą, że jestem skończony, lecę w dół, idę wstecz,
A ja zaczynam chcieć schować głowę w niej..."

Opublikowano

Po samej prezentacji mogę stwierdzić, że serwer nie zapowiada się dobrze.
Zrobiona na szybko, brak informacji, niczego się nie można dowiedzieć, oprócz tego że serwer podchodzi do sprawy szybko, i aby było.

Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Wbiję może akurat to będzie ten serwer na którym moja gildia z MCHC będzie grała :) . Jeśli serwer się sprawdzi będzie dużo Live na Twitchu ;)

Nie na sprawy, możesz nawet zaprosić kolegów ze skype, gg, fb itp.

Podasz może drop bo to zawsze mnie interesuje :] ?

O dropie się dowiesz na serwerze.

Po samej prezentacji mogę stwierdzić, że serwer nie zapowiada się dobrze.

Zrobiona na szybko, brak informacji, niczego się nie można dowiedzieć, oprócz tego że serwer podchodzi do sprawy szybko, i aby było.

Pozdrawiam

xD. Cieszę się bardzo w końcu to jest krótkie, zwięzłe ale na temat.

Napewno zagram :)

Nie ma sprawy. Widzimy się na serwerze

Rekit_HD wpół właścicielem? bez jaj ;D serwer upadnie dosc szybko 

Ach, znamy się z rekitem już 1 rok i jeszcze nic nie zrobił (nie zgriefował mapy itp.)

Kupcie sobie domene to może coś z tego wyjdzie... 

Zrób na swoim serwie zabezpieczenia antygriefowe to może coś z tego wyjdzie. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...