Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Silves.pl

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co z 6/7 bonem ? U handlarzy chyba ich nie ma 

6/7 dropi jak widać na zielono jest.

ITQDLsd.png

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer ze względu na bardzo doświadczoną administracje, osobiście grałem na ich kilku serwerach, które wspominam bardzo dobrze, długo wyczekiwałem właśnie tego projektu 4fun. 

Opublikowano

Patrzę autora tematu Kamer, no to myślę wbije zobaczymy jaki zajebisty serwer reklamuje.

Przeglądam tą prezke przeglądam, patrzę na mapy, system ulepszeń.

Z czym mi się kojarzy? Z serwerami Lilka, a czemu mi się z Nimi kojarzy? Bo są to te same pliki serwerowe.

Każdy serwer również i ten jest na tych samych plikach serwerowych i ma tego samego administratora.

Pozdrawiam Cie Lilek, wziąłbyś się i zrobił coś porządnego a nie kilka serwerów na tych samych plikach :)

Opublikowano

Wchodzę w prezentację, oglądam, kojarzę.

Myślę sobie... Camerion s2.

Rzygać już się chce tymi plikami.. Nie możecie dać czegoś autorskiego/od siebie lub przynajmniej czegoś wgrywanego własnoręcznie ?

Na serwer nie zawitam. Może i reklama będzie bardzo dobra, będzie na początku istnienia serwera te 400-1000 graczy, ale z czasem te pliki się nudzą.

Życzę powodzenia.

Critical

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Wchodzę w prezentację, oglądam, kojarzę.

Myślę sobie... Camerion s2.

Rzygać już się chce tymi plikami.. Nie możecie dać czegoś autorskiego/od siebie lub przynajmniej czegoś wgrywanego własnoręcznie ?

Na serwer nie zawitam. Może i reklama będzie bardzo dobra, będzie na początku istnienia serwera te 400-1000 graczy, ale z czasem te pliki się nudzą.

Życzę powodzenia.

Critical

Gdzie Ty tu widzisz camerion?

Opublikowano

Fakt, jest to edytowany Camerion ale musze przyznac, ze bardzo lubilem te pliki wiec mozna zobaczyc co w trawie piszczy.

Opublikowano

SERWER POLECAM !

WIELKI PROPS, TAKI SERWEREK NA WAKACJE TO SPOKO KLIMACIK

W jakim czasie wbija się 255lvl ? 

Poszukujecie opiekuna ts  ? - Jak tak to jestem chętny jak coś pisać.

Opublikowano

Admini raczej tu nie wchodzą , gdyby to robili , na pewno stworzyli by konto i odpowiadali na pytania.

Polecam wejsc na forum i tam pisac , znajdziesz na stronie serwera.

A na serwer czekam , mam nadzieje ze jutro start bez problemow , przydal by sie fajny easy na wakacje z duza iloscia osob online :)

Martwi mnie tylko ta reklama , moga dostac spore ataki :)

Opublikowano

Admini raczej tu nie wchodzą , gdyby to robili , na pewno stworzyli by konto i odpowiadali na pytania.

Polecam wejsc na forum i tam pisac , znajdziesz na stronie serwera.

A na serwer czekam , mam nadzieje ze jutro start bez problemow , przydal by sie fajny easy na wakacje z duza iloscia osob online :)

Martwi mnie tylko ta reklama , moga dostac spore ataki :)

nie martw sie o to =)

Opublikowano

Linares S2. ;>

Max lvl w 4godz a eq robi się miesięcami.

O kur*a coś mnie przegapiło? Od kiedy jest coś takiego jak "miesięc" ?

Ebać kurły maczetami...

Janusz Kałoelo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...