Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Silves.pl

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co słyszałem, to Kamer tylko zrobił zapowiedź serwera i nie uczestniczy w tym teamie. Chociaż mogę się mylić, bo ta informacja nie jest też w 100% potwierdzona, ale także nie jest zdementowana. Więc przestałbym się niektórym tutaj "jarać", że to Kamer'a serwer.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie, ale dlaczego team nie został wymieniony? 

Kto? Jak? Co? Gdzie? Dlaczego?

Jestem ciekawa kto jest w tym team'ie.

Z tego co widać graczy będzie sporo, więc może warto zagrać.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Polecam ze względu na administracje, wiedzą co robią, nie jest to ich pierwszy serwer (pewnie nie ostatni :D), na każdym nigdy nie było większych problemów.
Serwer na pewno będzie stabilny i posłuży Wam dobrych kilkanaście miesięcy. Co do typu/formy serwera się nie wypowiadam, kwestia gustu.

Życzę powodzenia na starcie :)

Opublikowano

To nie jest serwer Kamera1337 !!!

Myślicie że ktoś taki jak Kamer1337 zrobiłby takie g****o jak Silves ?

On tylko wstawił prezentacje bo za to mu zapłacili :)

Być może Kamer1337 w przyszłości stworzy serwer jakiego świat niewidział :)

Ten serwer oceniam mianem gówna bo inaczej tego nazwać niemogę :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

To nie jest serwer Kamera1337 !!!

Myślicie że ktoś taki jak Kamer1337 zrobiłby takie g****o jak Silves ?

On tylko wstawił prezentacje bo za to mu zapłacili :)

Być może Kamer1337 w przyszłości stworzy serwer jakiego świat niewidział :)

Ten serwer oceniam mianem gówna bo inaczej tego nazwać niemogę :)

Po co to piszesz? Sam wiesz ze jestes fej tylko co by nawet plikow nie umial na dedyk wrzucic, a czy jesli ktos nie lubi np muzyki hip hop to ocenia pezeta? Nie, bo to nie jego rodzaj muzyki, i poprostu slucha to co lubi, nie podoba sie serwer to wyjdz i idz na inny elo

Opublikowano

Po co to piszesz? Sam wiesz ze jestes fej tylko co by nawet plikow nie umial na dedyk wrzucic, a czy jesli ktos nie lubi np muzyki hip hop to ocenia pezeta? Nie, bo to nie jego rodzaj muzyki, i poprostu slucha to co lubi, nie podoba sie serwer to wyjdz i idz na inny elo

Ale tyś głupi..

To że ja nie potrafie nawet włączyć serwera nie znaczy że nie mam prawa głosu.

Jakbyś nie zauważył ja jestem graczem metina, a nie wlascicielem serwerów.

Komentarze są od tego aby wydawać opinię, ja swoją opinie opublikowałem :)

i jestem przeszcześliwy.

Serwer mi się nie podoba - to moje zdanie

a to że Ty lubisz jakiś tanie gotowce, syfu to Twoja sprawa synu.

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Ale tyś głupi..

To że ja nie potrafie nawet włączyć serwera nie znaczy że nie mam prawa głosu.

Jakbyś nie zauważył ja jestem graczem metina, a nie wlascicielem serwerów.

Komentarze są od tego aby wydawać opinię, ja swoją opinie opublikowałem :)

i jestem przeszcześliwy.

Serwer mi się nie podoba - to moje zdanie

a to że Ty lubisz jakiś tanie gotowce, syfu to Twoja sprawa synu.

Ok Twoje zdanie. Ale jakim prawem ocenisz serwer po zapowiedzi? Jesteś typowym gimbem bez perspektyw... (teraz ja oceniam Ciebie nie znając Cię, prawie to samo zrobiłeś Ty sam).

Niektórzy tutaj oceniają serwy po zapowiedziach, jaki sens ma ocena serwera po kilku przeczytanych zdaniach i obejrzanych obrazkach? Oceniać możecie wtedy, kiedy ten serwer ruszy,

wbijecie, zobaczycie co i jak... Ehhh to pokolenie ''KOMPUTRA''... coraz bardziej mnie przeraża :(

Opublikowano

Z chęcią zagram. Ciekawy 4fun/pvp na wakacje i robiony przez kamera. Miejmy nadzieję, że będzie stabilny. 

Serwer nie jest robiony przez Kamera , na pewno duzo ludzi to zagra , ale jak zawsze , gracze sie załamia ze serwer chwile off lub nie wytrzymal DDoso'w i off i sobie pojda.

Teraz pytanie czy Admini sa gotowi na taka reklame, jak dla mnie to moze byc nawet dla nich minus , wbije 2000 na start i wszyscy sie zawiodą juz w dniu startu, serwer moze byc dobry a nawet swietny ale ta reklama moze im wyjsc na zle.

Reklama jest oczywiscie wazna , ale wazniejsza jest maszyna , zaangazazowanie administratorow oraz grywalnosc.

Duza reklama zawsze wiąże się z masą ataków wiec mam nadzieje ze są na to gotowi.

Pozostaje tylko czekac na start.

Kamer mozesz odpowiadac na pytania?

Podac liste Administratorow tego serwera?

Czemu Admini sie nie wypowiadają?

Opublikowano

Nie wiem czym sie jaracie.

Nie widzę tutaj nic nowego, zaskakującego.

Gdyby nie to że kamer wrzucił prezkę to nikt by się tym czymś nie zainteresował :)

Stay Trippin.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngin3st`

Masz rację gdyby nie to że prezentacja ( zapowiedź ) została wrzucona przez Kamera to nikt by tu nie wszedł... Wszystko posklejane z MPC i do tego gotowiec... BTW.. Dziwi mnie fakt ze nikt z administacji sie nie wypowiada czyzby fake? :)

Hahahah,,, Masakra... jesli to ma byc serwer na wakacje to ja wole na te wakacje jechac... Pozdroo :)

Opublikowano

Ok Twoje zdanie. Ale jakim prawem ocenisz serwer po zapowiedzi? Jesteś typowym gimbem bez perspektyw... (teraz ja oceniam Ciebie nie znając Cię, prawie to samo zrobiłeś Ty sam).

Niektórzy tutaj oceniają serwy po zapowiedziach, jaki sens ma ocena serwera po kilku przeczytanych zdaniach i obejrzanych obrazkach? Oceniać możecie wtedy, kiedy ten serwer ruszy,

wbijecie, zobaczycie co i jak... Ehhh to pokolenie ''KOMPUTRA''... coraz bardziej mnie przeraża :(

Przecież to gotowiec.. widać przecież więc nie muszę wchodzić do gry

To kopia Linaresa :)

NIE POLECAM ŻE WZGLĘDU NA KAMERA :)

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Przecież to gotowiec.. widać przecież więc nie muszę wchodzić do gry

To kopia Linaresa :)

NIE POLECAM ŻE WZGLĘDU NA KAMERA :)

poco piszesz kilka razy to samo , opamiętaj się człowieku

Opublikowano

Polecam ze względu na administracje, wiedzą co robią, nie jest to ich pierwszy serwer (pewnie nie ostatni :D), na każdym nigdy nie było większych problemów.

Serwer na pewno będzie stabilny i posłuży Wam dobrych kilkanaście miesięcy. Co do typu/formy serwera się nie wypowiadam, kwestia gustu.

Życzę powodzenia na starcie :)

To może przedstawisz tą administracje? Skoro taki doinformowany jesteś, bo jakoś sama administracja nie wypowiada się w tym temacie i chce się dowiedzieć dlaczego..

Po to jest dział zapowiedzi, żeby ludzie mogli pisać pozytywne i negatywne opinie na temat tego co jest w pierwszym poście, aby administracja miała możliwość modyfikowania, od tego jest dział zapowiedzi. Inaczej ta agenda nie miała by żadnego sensu na tym forum.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jedyne rzecz która mnie rozśmiesza widze ze są nawet pety klasowe, po co cos takiego?

Opublikowano

wejdź na forum serwera to zobaczysz administracje a nie spamujecie ciągle o administracji jak byście nie umieli  obsługiwać przeglądarki

Jedyne rzecz która mnie rozśmiesza widze ze są nawet pety klasowe, po co cos takiego?

pytalem sie administracji i te pety bd do zdobycia w grze jak i w IS , wiec ja problemu nie widzę 

Opublikowano

wejdź na forum serwera to zobaczysz administracje a nie spamujecie ciągle o administracji jak byście nie umieli  obsługiwać przeglądarki

pytalem sie administracji i te pety bd do zdobycia w grze jak i w IS , wiec ja problemu nie widzę 

Jesli tak to spoko , ale ciekawe ze akurat Ty gadales z administracją , o ktorej nikt nic nie wie.Dlaczego

Administracja nie potrafi sie tutaj wypowiedziec?

Opublikowano

Jesli tak to spoko , ale ciekawe ze akurat Ty gadales z administracją , o ktorej nikt nic nie wie.Dlaczego

Administracja nie potrafi sie tutaj wypowiedziec?

a od czego jest fanpage serwera i forum serwera ?

Opublikowano

Jak każdy spodziewałem się czegoś hitowego a zobaczyłem nic specjalnego :)

Proponuję dopracować projekt i większy nacisk położyć na "Nowy interface", który szczerze mówiąc prezentuje się obrzydliwie.

4Fun jest potrzebny na wakacje ale nie na pewno taki więc jeżeli macie w sobie odrobinę finezji popracujcie jeszcze nad serwerem :)

Powodzenia.

Opublikowano

a od czego jest fanpage serwera i forum serwera ?

A od czego jest mpc? Jesli ktos tworzy im prezentacje mogli by dac cos od siebie stworzyc byle jakie konto i odpowiadac na nasze pytania, a tak to 0 zainteresowania.

Opublikowano

Będą zabezpieczenia przed modami ? ;P 

Nie wiem czemu ale ja tutaj widzę połowę rzeczy z plików rykokxa No nic powodzenia i polecam :) 

Opublikowano

Prawde mówiąc, gówno nie serwer. Spodziewałem się czegoś lepszego a tu wszystko powklejane z MPC, o ile to nie jest jakiś gotowiec.

Reklama fakt - dobra, ale kamerku z serwerem się nie postarałes.

Odezwał się ten, którego serwery padają po 2 dniach z powodu przekrętów jakie sam urządza i dyma ludzi, oszust jesteś i tyle, zawiść ci patrzy z oczu :)

@topic

Serwer zapowiada się super, w sam raz na letnią zabawę, od dawna czegoś takiego oczekiwałem i w końcu powstaje ;) Zapraszam na forum, kiedy ts?

Nie ważne skąd pliki, to serwer 4fun :)

ZjaranaPanda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...