Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Silves.pl

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda na jeden z lepszych. System ulepszeń trochę zbyt rozwinięty, ale "oryginalny".

Niestety nie zagram, lecz życzę powodzenia. 

Opublikowano

Tez wlasnie pomyslalem - wow Kamer robi server :O To bedzie cos!
Po przeczytaniu calej prezki jestem mocno rozczarowany... Kolejny server z brzydkim interface, wygladajacy na gotowca i stworzony na max tydzien gry, po czym nuda.. Moze i doswiadczona administracja, moze i nie padnie, ale co z tego ajk tu nie ma nic ciekawego?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Drugi Linares, Eq z MARIHUANNY ? Gorszego widoku nie widzialem.. Bronie fajne lecz ostatni set broni dla woja oraz zbrojki powinny byc zamienione na te przedprzed ostatnie.

Szczerze chetnie bym pograł na takim 4Fun ze wzgledu tylko by sie pobic czy cos ale NIE BEDE GRAŁ NA GOTOWCACH, poza tym z czego Wy chcecie serwer utrzymac ?

Szkoda wielka ze ktos taki jak Kamer nie zrobi 4FUN-Easy, ale rozbudowanego i z jakas przyszloscia a najwazniejsze WŁASNY PROJEKT, niz taki syf za ktory mu pewnie tylko zaplacili.. Jedynym słowem, wielki MINUS oraz Rozczarowanie.

Opublikowano

Zagram

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jednym słowem:

"Ch*j, dupa i kamieni kupa"

Po kamerze więcej się spodziewałem, a ten serwer jest po prostu słaby.

Wygląda jak gotowiec jakiegoś serwera hamachi, taki serwer miał prawo bytu, ale 4 lata temu.

Teraz publikowanie czegoś takiego stworzonego po jak najniższych kosztach, to jest po prostu wstyd.

Nie zagram, a nawet nie zajrzę, bo powiało biedą i amatorszczyzną.

24b5car.jpg

Opublikowano

Praktycznie wszystko z epvp/mpc, ewentualnie podjebane z m2m.
Modele te z całą pewnością zrobiły by furorę, ale w 2009-2010 roku.

Cała oprawa graficzna prezentacji jak i klienta, jest bo jest, da się obejrzeć tą prezke raz z grubsza, ale przeczytanie jej całej byłoby zgrozą.
A patrząc na bronie, przychylam się do opinii @ShowMustGoOn.

PS. Myślę że serwer został stworzony z nadzieją że rozpromuję go nick autora tematu, ale to moja refleksja która niekoniecznie musi być zgodna z rzeczywistością.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mam takie samo wrażenie jak poprzednicy co do serwera. Gdyby ten serwer zrobić z sercem i duszą to możliwe, że w wakacje można by tu cisnąć na ładnej pompie. Jednakże jak widzę stare schematy ulepszeń/ te same grafiki/ odrzucający interface to aż mi się w jelitach gówno zatrzymuje :/. Taka prawda, nic tu nowego i własnego nie widzę, posklejane bo posklejane i oby było - odnoszę takie wrażenie. Tym bardziej 4FUN wiadomo , że exp itp idą w miarę szybko to serwer się także szybko znudzi, bo nie ma nic autorskiego od siebie wgranego żeby gracz pobył dłużej niż 1-2 tygodnie. Także nie polecam, ale życzę powodzenia.

Pozdrawiam KaC ;P

Opublikowano

Hmmm dość ciekawy projekt. Pewnie zagram ;d

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

NOOOOOOOOOOOO W KOŃCU JAKIŚ POLSKI 4 FUN I TO JESZCZE PRZEZ KAMERA :) ZAPRASZAM GORĄCO 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Jezu znowu to samo serio?

Camerion potem Linares potem Mariner Teraz Silves..

Wszystko na tych samych plikach a roznia sie szczegolami..

Napewno bedzie stabilny ale juz milion serwerow na tych plikach powstalo.

Opublikowano

Jaracię się tym jakby nie wiem co to było.

nie widze tutaj nic nowego.

trochę z Marinera, troche z Linaresa.

Gotowiec i tyle.

Zycze powodzenia.

Mariner v500000000000, mimo wszystko zagram, bo same gowna w tym sezonie.

Btw- kiedy start ?

Serwer to sklejka linaresa i marinera.Spodziewalem sie czegos lepszego od tak renomowanej ''marki''.

Nie zagram ale powodzenia zycze.

Czy jesli by to powstalo na podstawie linaresa i marinera to zle? Jak dla mnie wrecz rewelacyjnie, oba serwery stoja rok i nie padaja, nie rozwalaja ddosami. Stabilna praca, widac admini tych plikow wiedza co robia i maja swietnych technikow

Co do nowosci, to mnie nie ciesza jakies dziwne dungi i jakies rzeczy z kosmosu co nie wiadomo o co chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...