Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Zagraniczny

beton62

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja uderzam na x1000. Nie bede sie spieszyc i spinac dupy na x500. Ugadalismy sie z Bandziorem ze lecimy na 1000 to sie tego trzymamy i kropka.

Dla tego co mowi ze na x1000 szybko lecialo chce to zobaczyc jak na starcie bedzie 200 osob + i bedzie wbijac pierwszego resa przez 2-3 dni ;)

Na x1000 nie ma zadnych dopałek do expa ( potwierdzone info admin dał znać, że X shop będzie wyłączony ) - a na x500 można kupić wszystko. To przeliczcie sobie 500x * 4,5 ze wszystkich dopałek ;) nie dzięki.

Ciekawe kiedy to z nim uzgadniałeś, skoro X-shop na x1000 serwerze działa... Czyli co, także na Easy x1000 zobaczymy kox donaorów na pandzie i sealach 24/7 ?? Eh :(

Opublikowano

eh.. pojebane . .: ( .

Podobno nie miało być na x1000 takich dupereli jak  :  seale , pandy, Fo itemki ..

mam pytanko skoro ktos to zakupil to poco gracie ? skoro macie wszystko ? :)

Serwer ujdzie , zapraszam ;)

troche donaterow jest no ale cooz . wbijac :)

Kappa

Opublikowano

Witam, także gram na tym serwerze. Nick Kriksos ;) Pozdrawiam

No to fajnie, ze grasz , jesteś sto trzydziesty pierwszym Polakiem, ktory gra na tym serwerze  :O

Co do serwa....troche pograłam, rywalizacja z donatorami nie ma sensu .

Opublikowano

Kazdy serwer musi sie z czegos utrzymac ;__;

Tylko , ze zyski czerpane z kieszeni dzieciaków  utrzymały by XX serwerów ^^

Wiec nie pieprzyć mi tu, ze to na utrzymanie serwera !

Około 300 online...tu cie nie odstraszy nic...wbijaj  ;)

Opublikowano

Po 1. Na subie x1000 nie ma takiego expa, jest co najwyżej 500-700 co bardzo cieszy ponieważ resa nie robi się 5minut,

Po 2. Każdy item fo możesz zdobyć grając, dużo handlować(moduł z marketem na stronie - zdobyte itemy wystawiasz na stronie za crd) czy nawet robić resy.  Dla przykładu 100rr = 5000 crd points, za każdy res 50crd (Za GR dostajesz kolejne 6k gold crd)  Item fo kosztuje w granicy 7000-8000crd. Można? można, nie trzeba wydawać pieniędzy żeby mieć fo set! Więc oszczerstwa typu Donate, Pay 4 Win są absurdalne, a ktoś musi utrzymać serwer ponieważ na samym subie 1k gra 350-400 ludzi

Po 3. Posiadamy Alliance 3 gildie na których jest ponad setka Polaków I przybywa coraz więcej (powoli zaczyna miejsc brakować)

Ja aktualnie przebywam w gildii Pr2LAND gdzie w samej @ wieczorami jest po 30online na 40 osób!

DvePwSn.jpg?2

Zapraszamy serdecznie na sub 1000x

GM-owie poszczególnych gildii (w celu dołączenia dodawać do listy znajomych F>Add Friend )

Bandzior

Kobe

OutsideR

Opublikowano

Do wszystkich itemów można dojść.
Full set to kwestia 3-4 tyg gry za GR'y i Resy dostaję się punkty , za które kupuje się najlepsze itemy.
Jak ktoś nie ma czasu na grę to niestety płacze bo chciałby mieć najlepsze itemy JUŻ bo 3 osoby na serwerze mają full sety i on też chciałby mieć a ma 2 RR.
Wszyscy grają i mają zamiar robić GR'y , za które kupują sobie konkretne itemy.
Na serwerze jest ogromna rywalizacja i gra 350+ osób online.
Zapraszamy polaków nasza ally dalej się powiększa.
Wszyscy są mile widziani i expieni na wyższych mapach.

Opublikowano

Do wszystkich itemów można dojść.

Full set to kwestia 3-4 tyg gry za GR'y i Resy dostaję się punkty , za które kupuje się najlepsze itemy.

Jak ktoś nie ma czasu na grę to niestety płacze bo chciałby mieć najlepsze itemy JUŻ bo 3 osoby na serwerze mają full sety i on też chciałby mieć a ma 2 RR.

Wszyscy grają i mają zamiar robić GR'y , za które kupują sobie konkretne itemy.

Na serwerze jest ogromna rywalizacja i gra 350+ osób online.

Full set w 3 - 4 tyg   , więc o co wy tam tak ogromnie rywalizujecie ? ^^

Nikt nie płacze, ze chce miec set jak inni, stwierdzamy tylko, ze tu mozna kupic wszystko za pieniążki  xD

W 1-wszym dniu jakies polskie dziecko ksuło mi otoczony sealem i wciska mi, ze szuka questa w dungeonie 1 ^^

A sam serwer jak serwer...szybkie resy  i tak w kolko, dla mnie za nudny :/

Opublikowano

Jak ktos nie umie seta zdobyc i nie lubi tez tego ze ktos jest silniejszy od niego to niestety serwer moze byc taki sobie.
Tak naprawde nigdy nie bedzie takiego polskiego priva.
Dziekuje pozdrawiam

Opublikowano

padł im tylko jeden z 3 subów więc powinno być ok :) 

Willemo po co ty się udzielasz tak na temat tego serwera jak tu nie grasz?! Ktoś ci płaci za anty reklame?

Opublikowano

Ma ktoś jakis kontakt do admina? Napisałem na skypie na nick j.guura, ale głucho po drugiej stronie.

Zawiesiło mi się konto na x1000 i nie moge się zalogować, w sumie nic zrobić.....

Opublikowano

Po 1. Na subie x1000 nie ma takiego expa, jest co najwyżej 500-700 co bardzo cieszy ponieważ resa nie robi się 5minut,

Po 2. Każdy item fo możesz zdobyć grając, dużo handlować(moduł z marketem na stronie - zdobyte itemy wystawiasz na stronie za crd) czy nawet robić resy.  Dla przykładu 100rr = 5000 crd points, za każdy res 50crd (Za GR dostajesz kolejne 6k gold crd)  Item fo kosztuje w granicy 7000-8000crd. Można? można, nie trzeba wydawać pieniędzy żeby mieć fo set! Więc oszczerstwa typu Donate, Pay 4 Win są absurdalne, a ktoś musi utrzymać serwer ponieważ na samym subie 1k gra 350-400 ludzi
Po 3. Posiadamy Alliance 3 gildie na których jest ponad setka Polaków I przybywa coraz więcej (powoli zaczyna miejsc brakować)

Ja aktualnie przebywam w gildii Pr2LAND gdzie w samej @ wieczorami jest po 30online na 40 osób!
DvePwSn.jpg?2

GM-owie poszczególnych gildii (w celu dołączenia dodawać do listy znajomych F>Add Friend )
Bandzior
Kobe
OutsideR

Autor Posta - Kobe
Duplikuje xD

Opublikowano

DvePwSn.jpg?2

Bandzior

Kobe

OutsideR

Autor Posta - Kobe

Duplikuje xD

Rowniez zapraszam P.S Nie jestem Kobe :P jestem w jego gildii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...