Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZettaMu . Ver: S6E3 . Exp: 1000 . Drop: 50% - Zagraniczny

beton62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem pograłem i się zniechęciłem tym ze jest 400graczy a spotów jak dla 100...

Zabijesz kogoś zaraz przyleci jego kolega z F.O. i dalej spota nie masz,jedynie kiedy można normalnie pobić to od 1:00 do 5:00

A do tego cheatery... wchodzisz na devias DC, Wchodzisz do BC to DC i tak w kółko,A serwer miał być niby dobrze zabezpieczony

A teraz wypowiem się co do postaci

Niby są zbalansowane lecz

SM-daje rady na Vulcanusie od 5rr

Elf-tak samo

MG-również

DL-także

Summ-a jakże inaczej

Najgorzej mają BK i RF

z BK się wypowiadać nie będę ponieważ nie grałem nim lecz RF

20rr i dajesz albo dmg aby szybko zabijać i sporo obrywać lub więcej deffa i mniej dmg (10k str 20k agi 5k vit i 5k ene to zaledwie 13k dmg u RF'a)

HP jak i ene nie daje % do dmg takiego jak powinien i źle skalibrowane buffy

dla RF dmg daje jedynie STR i AGI co jest chore ponieważ RF to nie jakiś wojownik tylko ogr który ma wytrzymać długo w walce i też pomóc w niej

A tu???... lecisz na hita od kogoś z takim samym rr nie patrząc czy masz 20k agi i 20k hp czy inaczej a jego dmg z takim buildem wynosi w PVP  50HP 700shield

Nawet TREE źle % daje dla RF'a lecz więcej się rozpisywać nie będę ponieważ sądzę ze ludzie którzy lubią grać RF'em od razu zrezygnują z powodu beznadziejnego %

Myślałem ze jest tu ogarnięta administracja która zna się na nowych versjach lecz się myliłem

Dla chętnych którzy tu zagrają to odradzam wam RF'a i życzę powodzenia

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RF jest słaby a potem się się wszystko przy PVP równoważy.
Do 80 rr najsilniejszy jest SM.

Zapraszam na serwer.
Nick Bandzior wystarczy do mnie napisac a na pewno spota nikt nie ukradnie :)

Opublikowano

(...) na nowych versjach (...)

pisz po polsku cały post, przekręć słowo "wersja" na "versja"

Kolejna cebula.. do szkoły plox..

Ja pi@#rdole, ludzie ogarnijcie poślady, MuO to gra zbalansowana i napisana pod serwery bez resów, gdzie ten balans działa prawie bezbłędnie.

Żeby zmienić cały balans trzeba mieć src plików, obliczyć nowe % i zaimplementować, więc nie jest to takie hop-siup. Przy generalnej większości plików konfiguracyjnych nie masz zbytnio wyboru; zastanów się: lepiej zrównoważyć grę w early czy endgame? Fakt, da radę na start serwera dać jedne przeliczniki, później wdrążyć drugie, co myślę, że byłoby najlepszym wyjściem..

Jeśli nie wiesz/wiecie wiele o konfiguracji plików MuO to po co się odzywacie? :O

;______; IDK

Opublikowano

Okej, serwerek ciekawy i trochę ludzi gra zobaczymy.

Troszkę nie grałem, ale czas znowu się pobawić. :)

Jak na razie to polecam.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja zapraszam na 1000x. Jeśli ktoś jeszcze gra, to szukajcie pod nickiem Arche i pytajcie o przyjęcie do guild, lub piszcie do Ayana. Nadal jest około 180 osób online. Polaków trochę jeszcze zostało, także zapraszam do rejestracji:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z tym serwerem? wczoraj wbiłem na sub 1000x i strona padła wieczorem a dziś wgl. nie da się wbić ;f mimo ,ze na www pokazuje 150+ online.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam przeniosłem dzisiaj sie na ten serwerek razem z Moją gildią GWARDIA z Psychic-Dooma, gramy na serwerze Easy ten z 1k expem. Narazie gra nas 10. Zapraszam wszystkich chetnych do mojej grupy, nick: Gazo . Jeśli na serwie sa jacys GM gildi Polskich już proszę o odzew do mnie, zrobimy alliance.

Foto naszej ekipy jeszcze z Psychica

najlepszy_team.jpg

Dzisiaj założyłem gildie na Zetta i wygląda to tak:

gwardia_zetta.jpg

Zapraszam wszystkich, którzy są chętni na grę z zgraną ekipą :)

Pozdrawiam, Gazo !

Opublikowano

Z prostego powodu nie. Lexy olewa sprawę. Na forum kasuje posty ktokolwiek napisze coś nieprzychylnego. Zrobił wipe nie pytając graczy o zdanie. Spadła liczba online to reset i od nowa trzepanie hajsu. Donatorom oddaje 50% kredytów a zwykły gracz który wbił 6 GR żeby zrobić sobie set ma problem - trzeba grać od nowa.

Opublikowano

Wbiłem ze swoimi ludźmi ponownie na serwer, z braku laku oraz nudy, ale jak ktoś chce zostać tu na dłużej to raczej nie polecam z wiadomych powodów.

gildia2.jpg

Gdy ktoś ma chęc dołączyć do stałej ekipy pisać pod nick Gazo. Pozdro

Opublikowano

hahaha zablokowali mi postać  bo napisałem suck cock hahaha beka w c**j z tych Adminów i Gm-ów  

dużo donate na servie  ogólnie nie polecam tu gry   strzała 

Opublikowano

Polecam jak komuś sie nudzi i nie szkoda czasu ^^ 

dupa.jpg

guild1.jpg

1 dzien po starcie, stan aktualny gildii, obecnie alliance z gildią Puchacza i DejrO, gildia Puchacza(Cannabis) grała również przed resetem dlatego gorąco zachęcam każdego do dołączenia również.

Greetings, Gazo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...